آموزش کیک ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی یک شیرینی لایه‌ای و خامه‌دار است که طعم بسیار خوبی دارد و بافت ترد و شکننده‌ی آن بسیار دلپذیر است. کیک ناپلئونی شبیه به شیرینی ناپلئونی درست می‌شود، اما به صورت لایه‌لایه کیک پخته می‌شود و بین لایه‌ها را با کرم و خامه پر می‌کنند. این کیک علاوه بر طعم خوبی که دارد، ظاهر زیبایی هم دارد و بافت ترد کیکش همراه با کرم طعم عالی‌ای می‌دهد. می‌توان از این کیک به عنوان کیک‌های کافی‌شاپی استفاده کرد و همچنین در مهمانی‌ها به عنوان دسر سرو شود. شما می‌توانید این کیک را در کنار چای یا قهوه نوش جان کنید. برای یادگیری کامل طرز تهیه کیک ناپلئونی، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک ناپلئونی
آرد ۷۵۰ گرم
کره ۴۰۰ گرم
خامه ترش ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱۸۰ گرم
نمک نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم
شکر ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
نشاسته ذرت ۸۰ گرم
شیر ۶۰۰ میلی لیتر
کره ۱۰۰ گرم
وانیل کمی
خامه ۳۳ درصد ۴۰۰ گرم

آموزش کیک ناپلئونی

مرحله اول

برای درست کردن کیک خوشمزه ناپلئونی، در ابتدا چند نکته مهم وجود دارد. خامه ترش که لازم داریم، در فروشگاه‌ها موجود است، اما اگر نتوانستید پیدا کنید، می‌توانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید.

مرحله دوم

در مورد خامه ۳۳ درصد، چون در ایران به سادگی پیدا نمی‌شود، می‌توانیم از خامه قنادی استفاده کنیم. اما توجه داشته باشید که خامه قنادی شیرین است، بنابراین باید مقدار شکر کرم را کم کنیم. برای تهیه این…

“`

برای شروع کیک، یک کاسه برمی‌داریم و آرد را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله سوم آموزش کیک ناپلئونی

بعد از آن کره را رنده کرده و درون آرد می‌ریزیم تا به صورت تکه‌های کوچک درآید. سپس خامه ترش، شیر، تخم‌مرغ و نمک را اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیری یکدست به دست بیاید. حالا خمیر را چانه کرده و داخل یک کاسه می‌گذاریم و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. روی سطح کار کمی آرد می‌پاشیم و هر قسمت را با وردنه باز می‌کنیم تا نازک شود. سپس آنها را روی یک کاغذ روغنی می‌گذاریم.

مرحله پنجم

با استفاده از یک بشقاب یا رینگ گرد و چاقو دور خمیر را برش می‌زنیم و هر خمیر را در سینی فر قرار می‌دهیم. آنها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه می‌پزیم و بعد کنار می‌گذاریم. تکه‌های اضافی خمیر را نیز جداگانه می‌پزیم و در آخر پودر می‌کنیم.

مرحله ششم آموزش کیک ناپلئونی

سپس از تکه‌های خمیری که پخته‌ شده‌اند، برای تزیین دور کیک استفاده می‌کنیم. وقتی همه خمیرها آماده شدند، به درست کردن کرم می‌پردازیم. برای این کار، یک قابلمه برمی‌داریم و تخم‌مرغ، شیر، وانیل و نشاسته را داخل آن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

سپس قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا مواد غلیظ شوند. وقتی که کرم به خوبی غلیظ شد، از روی حرارت برمی‌داریم و کره را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خوب مخلوط و یکدست شود.

مرحله هشتم

در این مرحله روی کرم را با سلفون می‌پوشانیم به طوری که سلفون با کرم تماس داشته باشد تا کرم رویه نبندد. سپس آن را به یخچال می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود. وقتی کرم خنک شد، خامه قنادی را با همزن برقی می‌زنیم تا فرم بگیرد.

مرحله نهم آموزش کیک ناپلئونی

سپس کرم خنک شده را به خامه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و دوباره با همزن برقی می‌زنیم تا خوب با هم ترکیب شوند. بعد از اینکه مواد یکدست شدند، کرم آماده است. یک ظرف مناسب برای کیک برمی‌داریم و کمی از کرم را روی آن می‌مالیم.

مرحله دهم

سپس لایه لایه کیک و کرم را روی هم قرار می‌دهیم تا جایی که کرم و کیک‌ها تمام شوند. روی آن را هم کرم می‌ریزیم و درون یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند و کیک‌ها مرطوب شوند. خرده کیک‌های پخته شده که از برش کیک‌ها باقی مانده را پودر می‌کنیم.

مرحله یازدهم

سپس روی کیک پودر خرده کیک‌ها را می‌پاشیم. برای تهیه خامه ترش، ۱۰۰ گرم خامه صبحانه را با ۱۰۰ گرم ماست مخلوط می‌کنیم. ۱ قاشق چای‌خوری آبلیمو به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا استراحت کند و خامه ترش آماده شود.