آموزش کیک ونیزی

کیک ونیزی یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف است که با مواد مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک ونیزی را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک ونیزی
شیر ۱ پیمانه
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۳۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
جوش شیرین ½ قاشق مرباخوری
نمک ۱ پنس
موز ۱ پیمانه
شکلات چیپسی نسوز به مقدار کافی

آموزش کیک ونیزی

مرحله اول

برای اینکه کیک ونیزی خوشمزه‌ای درست کنیم، ابتدا باید کره را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنیم تا کاملاً نرم شود. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه فر خوب گرم شد، کره نرم شده را همراه با شکر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با دور تند همزن برقی می‌زنیم تا مخلوطی خامه‌ای و روشن به دست بیاید.

مرحله سوم

در این مرحله، ما کاسه‌ای که مواد را در آن داریم، مرتباً دورگیری می‌کنیم تا کره به خوبی هم بخورد. سپس، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه می‌کنیم و بعد از اضافه کردن هر تخم‌مرغ، آن را به مدت یک دقیقه خوب هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

یادتان باشد که دورگیری را فراموش نکنید تا بوی ناخوشایند تخم‌مرغ از بین برود. بعد، شیر و سرکه را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم، سپس می‌گذاریم کمی استراحت کند تا شیر بریده بریده شود.

مرحله پنجم

حالا موز را به قطعات کوچک برش می‌زنیم و آن را به همراه مقداری شکلات چیپسی به کاسه‌ای که باتر میلک در آن است، اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. آرد را با بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک درون الک می‌ریزیم و سه بار الک می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس مخلوط شیر و موز را به همراه مواد خشک به طور متناوب به کاسه‌ای که مخلوط اولیه کیک در آن است، اضافه می‌کنیم و با لیسک به یک سمت هم می‌زنیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا مایه کیک کاملاً یکدست شود و گلوله‌های آرد باز شوند.

مرحله هفتم

حال، قالب مورد نظر را با مقداری روغن مایع چرب می‌کنیم، سپس مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم. بعد از آن، قالب را چند بار محکم روی سطح کار می‌زنیم تا هوا و حباب‌های اضافی از بین برود.

مرحله هشتم

در این مرحله، قالب را در وسط فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم کیک به مدت ۵۰ دقیقه در فر بپزد. بعد از این زمان، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو می‌بریم و بیرون می‌آوریم.

مرحله نهم

اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ نچسبید، کیک کاملاً پخته است. سپس قالب را از فر خارج کرده و می‌گذاریم کیک کاملاً خنک شود. در نهایت، کیک را از قالب خارج کرده و به همراه چای سرو می‌کنیم. نوش جان!