آموزش کیک پودینگ

کیک پودینگ یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف در دنیا است که می‌توان آن را با روش‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله‌ی تهیه‌ی کیک پودینگ، به ادامه‌ی مطلب در سایت آموزشی رضیم توجه کنید.

“““html

مواد لازم کیک پودینگ
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
شیر ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
آرد ۱٫۵ لیوان
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری سرپر
بیگینک پودر ۱ قاشق سوپخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای پودینگ
شیر ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
شکر ½ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری

آموزش کیک پودینگ

مرحله اول

برای درست کردن کیک پودینگ خوشمزه، اول از همه باید فر را روشن کنیم و بگذاریم دما به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برسد تا کاملاً گرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل در یک کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید.

مرحله دوم

در حین هم زدن، چند بار کناره‌های کاسه را پایین بکشید تا تخم‌مرغ‌ها خوب مخلوط شوند و بوی نامطبوع نداشته باشند. وقتی مخلوط تخم‌مرغ حجیم و روشن شد، شیر و روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا مایه داخل کاسه را با سرعت کم همزن به مدت ۱ دقیقه هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. سپس مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو هستند را درون الک می‌ریزیم و ۳ بار الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد خشک را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به آرامی و به یک سمت هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست شود. سپس قالب مورد نظر را با مقداری کره نرم شده چرب کرده و مایه کیک را درون آن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا قالب را چند بار محکم روی میز می‌کوبیم تا حباب‌های هوا از بین بروند. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و حدود ۴۰ دقیقه منتظر می‌مانیم تا کیک بپزد.

مرحله ششم

در این مدت به تهیه مایه پودینگ می‌پردازیم. برای این کار نشاسته ذرت و آرد را در یک قابلمه الک کرده، سپس شکر و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

وقتی همه مواد در شیر حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا مایه پودینگ غلیظ شود. وقتی به غلظت مورد نظر رسید، کره و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا مایه پودینگ را خوب هم می‌زنیم تا کره ذوب شود، سپس از روی حرارت برمی‌داریم. بعد از اینکه کیک پخت، با یک خلال دندان یا سیخ چوبی وسط کیک را امتحان می‌کنیم.

مرحله نهم

اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید، کیک کاملاً پخته است. حالا قالب را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم کیک کاملاً خنک شود. وقتی کیک خنک شد، با انتهای ماسوره، روی آن سوراخ‌هایی ایجاد می‌کنیم.

مرحله دهم

کیک‌های جداشده را درون یک کاسه ریخته و کنار می‌گذاریم، سپس مایه پودینگ را به طور یکنواخت روی کیک می‌ریزیم. بعد خرده‌های کیک را پودر کرده و روی مایه پودینگ می‌ریزیم.

مرحله یازدهم

برای زیباتر کردن ظاهر کیک، می‌توانید قسمت‌های سفید رنگ را که با خرده کیک پوشیده نشده‌اند، با کمی پودر کاکائو بپوشانید. در آخر کیک را به دلخواه با توت فرنگی و خلال پسته تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان!