ناهار چی بپزم ؟

یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های خانم‌های خانه‌دار این است که باید هر روز دو بار آشپزی کنند و همیشه این سوال در ذهنشان می‌چرخد که ناهار چی بپزم؟ اما با ادامه این مطلب، دیگر نیازی نیست به دنبال ایده برای درست کردن ناهار باشید!

ناهار چی درست کنم؟

شماره ۱: سوسیس بندری

برای درست کردن سوسیس بندری، ابتدا سوسیس‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و پیاز را تفت دهید. بعد از اینکه کمی سرخ شد، سیب‌زمینی نیم‌پز شده را اضافه کنید. سپس رب و سس کچاپ را نیز اضافه کرده و همه مواد را خوب تفت دهید تا آب اضافی تبخیر شود. سوسیس بندری را با نان و مخلفات سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش سوسیس بندری

شماره ۲: کشک و بادمجان

برای درست کردن کشک بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و حلقه‌ای برش دهید. کمی نمک بزنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند تا آب بیندازد. سپس آن‌ها را بشویید و سرخ کنید. پیاز و سیر را هم تفت دهید و بعد بادمجان له شده را اضافه کنید. گردو و کشک را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. وقتی آب مواد تبخیر شد، نعناع داغ را نیز اضافه کرده و غذا را با کشک و نان سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش کشک و بادمجان

شماره ۳: کوفته قلقلی

برای درست کردن کوفته قلقلی، اول پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس آن را با گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ و ادویه‌ها مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید و اگر نیاز بود کمی آرد نخودچی اضافه کنید. کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید. برای تهیه سس، گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید و با پیاز و رب تفت دهید و آب جوش اضافه کنید. کوفته‌ها را در سس قرار دهید تا خوب طعم‌دار شوند و سپس سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش کوفته قلقلی

شماره ۴: خوراک خاویار بادمجان

برای درست کردن خاویار بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را کبابی کنید و سپس پوستشان را بگیرید. بعد، بادمجان‌ها را له کنید. پیاز را ریز خرد کرده و سرخ کنید، سپس سیر و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید. گوجه‌فرنگی رنده شده و رب را هم بیفزایید و مواد را مخلوط کنید. سپس بادمجان له شده، آب لیمو، نمک و ادویه‌جات را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا آب تبخیر شود و خوراک روغن بیندازد. سپس آن را سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش خوراک خاویار بادمجان

شماره ۵ : ناگت گوشت چرخ کرده

برای تهیه ناگت، ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید. سپس پنیر پارمسان، ادویه و پودر سیر را به آن اضافه کنید و مایه را خوب ورز دهید. اگر مخلوط خیلی شل بود، کمی آرد سوخاری اضافه کنید. سپس آن را به شکل ناگت درآورید و سرخ کنید.

“`html

مایه را در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کند، یا می‌توانید آن را به طور مستقیم سرخ کنید. مایه ناگت را به شکل بیضی درآورده و پنیر چدار را وسط آن بگذارید و بعد با مایه ناگت بپوشانید. سپس ناگت‌ها را در آرد سفید، تخم‌مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و با نان باگت سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش ناگت گوشت

شماره ۶ : باقالی پلو با مرغ

برای درست کردن باقالی پلو با مرغ، ابتدا پیاز را خرد کنید و سرخ کنید. سپس سیر را اضافه کرده و با هم تفت دهید. تکه‌های مرغ را هم سرخ کنید و بعد با کمی آب، نمک و فلفل بپزید. برنج را خیس کنید، بعد در آب جوش نیم‌پز کنید و آبکش کنید. باقالی‌ها را هم بپزید و با برنج مخلوط کنید. ته قابلمه را با نان یا سیب‌زمینی بپوشانید و برنج و باقالی را لایه‌لایه با شوید اضافه کنید و بگذارید بپزد. در نهایت زعفران را به مرغ اضافه کرده و با برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش باقالی پلو با مرغ

شماره ۷ : شوید پلو با تن ماهی

برای تهیه شوید پلو با تن ماهی، ابتدا برنج را خیس کنید و سپس در آب جوش با کمی نمک نیم‌پز کرده و آبکش کنید. یک قابلمه را با روغن داغ کنید و ته دیگ دلخواه‌تان (سیب‌زمینی یا نان) را در آن بگذارید. برنج و شوید خشک یا تازه را لایه‌لایه در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد. تن ماهی را در آب جوش گرم کرده، روغن اضافه‌اش را دور بریزید و کمی تفت دهید. سپس شوید پلو را با تن ماهی سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش شوید پلو با تن ماهی

شماره ۸ : سمبوسه گوشت

برای درست کردن سمبوسه گوشت، اول پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و سرخ کنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب تفت دهید. بعد فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. حالا قارچ‌ها را هم اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب آن‌ها تبخیر شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را در وسط تابه بگذارید و مقداری سرخ کنید و در پایان جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از اینکه نمک و فلفل را اضافه کردید، اجازه دهید مایه کمی خنک شود. نان‌های لواش یا یوفکا را برش بزنید، مایه را درون آن‌ها قرار دهید و به شکل مثلثی بپیچید. سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و با سس کچاپ سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش سمبوسه گوشت چرخ کرده

شماره ۹ : کوکوی اسفناج

برای تهیه کوکوی اسفناج، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را چند دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. سپس پوست آن‌ها را بگیرید و رنده کنید تا خنک شوند. تخم‌مرغ‌ها، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید. اسفناج خرد شده را هم اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید. مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود. کوکو را با نان سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش کوکو اسفناج

شماره ۱۰ : باقلا قاتق

“““html

برای درست کردن باقلا قاتق رشتی، ابتدا سیر را رنده کرده و با کره روی حرارت تفت دهید تا عطر خوبی بگیرد. سپس پاچ باقلا، شوید خشک، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. به مواد آب اضافه کنید تا کمی بالاتر از آن‌ها بیفتد و بگذارید خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. بعد از کم شدن آب خورش، تخم‌مرغ‌ها را بیفزایید و اجازه دهید بپزد. خورش را با برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش باقلا قاتق

شماره ۱۱ : کوکوی ماکارونی

برای تهیه کوکوی ماکارونی پیتزایی، ابتدا ماکارونی را در آب جوش با مقداری نمک و روغن بپزید و بعد از آبکشی کنید. سیب‌زمینی‌ها را به شکل نگینی خرد کرده و سرخ کنید. سپس سوسیس‌ها را حلقه‌ای برش زده و سرخ کنید، و بعد فلفل دلمه‌ای و قارچ را نیز تفت دهید. تمام این مواد را با ماکارونی مخلوط کرده و تخم‌مرغ، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. سپس مخلوط را در تابه‌ای با روغن داغ سرخ کنید و بعد از طلایی شدن دو طرف آن، کوکو را به شکل پیتزا برش داده و با سس دلخواه سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش کوکو ماکارونی

شماره ۱۲ : خوراک جگر یا جغور بغور

برای درست کردن جغور بغور، ابتدا پیازهای خلالی را در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. دل و جگر خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا رنگ تغییر کند. بعد از آن قارچ‌های اسلایس شده را اضافه کنید و بگذارید تا آب آن‌ها تبخیر شود. سپس گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای نگینی را اضافه کرده و بعد از تبخیر آب اضافی، نمک و فلفل را تنظیم کنید. ادامه دهید تا خوراک خوب سرخ و به روغن بیفتد. این خوراک را با نان تازه سرو کنید. به یاد داشته باشید که افزودن فلفل دلمه‌ای و قارچ اختیاری است.

لینک آموزش کامل: آموزش خوراک جگر جغور بغور

شماره ۱۳ : جوجه کباب تابه ای

برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای، مرغ را به قطعات مکعبی برش بزنید و با زعفران مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت استراحت کند تا رنگ بگیرد. سپس روغن را به مرغ اضافه کنید و ترکیب کنید. پیاز، ماست چکیده، آب لیمو، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید. مرغ را حدود ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. بعد از استراحت، مرغ‌ها را به سیخ چوبی کشیده و در تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. جوجه‌ها را با نان یا برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش جوجه کباب تابه ای

شماره ۱۴ : رشته پلو با گوشت قلقلی

برای تهیه رشته پلو مجلسی، ابتدا برنج را با مقداری نمک خیس کنید و بگذارید ۲ ساعت در آب بماند…

“““html

ساعت بماند. سپس برنج و رشته پلویی را در آب جوش با نمک و روغن بپزید و آبکشی کنید. در قابلمه‌ای با روغن داغ، سیب‌زمینی حلقه‌ای را به‌عنوان ته‌دیگ بچینید و برنج و رشته را اضافه کنید. روی برنج روغن و زعفران بریزید و بگذارید ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در این حین، گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده‌شده، ادویه‌ها ورز دهید و کوفته‌های قلقلی درست کنید. کوفته‌ها را سرخ کنید و کشمش را تفت دهید. رشته پلو را با کوفته‌ها و کشمش تزیین کرده و سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش رشته پلو

شماره ۱۵ : آدانا کباب به روش ترکیه ای

برای تهیه آدانا کباب ترکیه‌ای، ابتدا فلفل دلمه‌ای، پیاز و جعفری را ریز خرد کرده و با گوشت چرخ‌کرده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. مایه کباب را ۱۰ دقیقه ورز داده و سپس ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت، این مخلوط را مانند کباب کوبیده به سیخ بکشید. زغال‌ها را روشن کرده و سیخ‌ها را روی منقل قرار دهید و مرتب بچرخانید تا کباب‌ها خوب بپزند. می‌توانید در کنار کباب‌ها سیخ‌های گوجه‌فرنگی و فلفل سبز هم بگذارید. آدانا کباب را با برنج یا نان پیتا سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش آدانا کباب ترکیه ای

شماره ۱۶ : کباب فلفلی

برای تهیه کباب فلفلی مجلسی، ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید. سپس فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی و حلقه‌های گوجه‌فرنگی را نیز بیفزایید و کمی تفت دهید. بعد یک فنجان آب اضافه کنید و بگذارید سس غلیظ شود. گوشت چرخ‌کرده را با ریحان، زعفران، نمک، فلفل و پیاز رنده شده ترکیب کنید و خوب ورز دهید. مایه کباب را دور فلفل‌ها بپیچید و در روغن سرخ کنید. سپس کباب‌ها را در تابه سس قرار داده و ۳۰ دقیقه بگذارید تا طعم سس را بگیرند. کباب‌ها را با نان یا برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش کباب فلفلی

شماره ۱۷ : کباب بلدرچین

برای تهیه کباب بلدرچین، ابتدا بلدرچین‌ها را با روغن و زعفران خوب ترکیب کنید، سپس پیاز خلالی، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و بلدرچین‌ها را ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شوند. بعد بلدرچین‌ها را به دو سیخ بکشید و روی منقل زغال با حرارت ملایم کباب کنید. در حین پخت، مخلوط کره ذوب‌شده و زعفران را روی کباب‌ها بمالید تا خوشمزه و خوشرنگ شوند. کباب بلدرچین را با نان یا برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش کباب بلدرچین

شماره ۱۸: آبگوشت بزباش

برای تهیه آبگوشت بزباش سنتی، ابتدا گوشت، قلم و دنبه را شسته و بدون روغن کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پیاز و ادویه‌ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد آب جوش به قابلمه اضافه کنید و بگذارید گوشت آرام بپزد. وقتی گوشت نیم‌پز شد، سبزیجات خرد شده را اضافه کنید. سپس لوبیا چشم بلبلی، لیمو عمانی، زیره و رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و بگذارید آبگوشت با حرارت ملایم بپزد. پس از پختن گوشت، سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و پیاز و دنبه را کوبیده و دوباره به قابلمه برگردانید. آبگوشت را با نان سنگک سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش آبگوشت

“““html

بزباش

شماره ۱۹: کباب دیگی

برای درست کردن کباب دیگی خوشمزه، اول پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید. سپس جوزهندی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز دهید. مایه کباب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از آن پیاز خلالی را در تابه تفت دهید، سپس زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر سرخ کنید. حالا مایه کباب را از یخچال درآورده و به شکل دلخواه فرم دهید و روی پیازها بگذارید تا سرخ شوند. گوجه‌ها را نصف کرده و در قابلمه بچینید تا آب بیندازند و کباب‌ها به خوبی بپزند. سیب‌زمینی‌های خلالی را جداگانه سرخ کنید. در آخر، چند قطره آب لیمو ترش به قابلمه اضافه کرده و کباب را با سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش کباب دیگی

شماره ۲۰: کباب لقمه

برای تهیه کباب لقمه خانگی، اول پیاز رنده‌شده را کمی فشار دهید تا آبش گرفته شود. سپس با گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل، سبزی معطر، زعفران دم‌کرده و آرد سوخاری مخلوط کنید و خوب ورز دهید. مایه کباب را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید. سیخ‌های چوبی را کمی خیس کنید تا در زمان پخت نسوزند. تابه را با کمی روغن روی حرارت ملایم گرم کنید. مایه کباب را به سیخ بکشید و در تابه سرخ کنید. همچنین گوجه‌فرنگی‌ها را نصف کرده و در تابه قرار دهید تا سرخ شوند. اگر خواستید، کمی آب جوش به کباب اضافه کنید تا نرم و مغزپخت شود. کباب‌ها را با نان یا برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش کباب لقمه

شماره ۲۱: شیله عدس

برای درست کردن شیله عدس، اول برنج و بلغور گندم را با آب خیس کنید و عدس را جدا بگذارید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید تا کمی نرم شود. بعد فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. سپس عدس خیس‌خورده را با مقداری آب و استاک مرغ یا گوشت به قابلمه اضافه کنید و بگذارید نیم‌پز شود. حالا برنج و بلغور آبکشی‌شده را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی برنج و بلغور پخته شد، گوجه‌فرنگی رنده‌شده و پیازچه و تره خردشده را به آن اضافه کنید. نمک را به اندازه دلخواه اضافه کنید و بگذارید تا به غلظت مناسبی برسد. شیله عدس را با پیازچه تزیین کرده و سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش شیله عدس

شماره ۲۲: دو پیازه آلو

برای تهیه دو پیازه آلو، اول سیب‌زمینی‌ها را در آب بجوشانید تا کاملاً پخته و نرم شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و با گوشت‌کوب له کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه با روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و بعد از آن سیب‌زمینی پوره‌شده را به تابه اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. دو پیازه آلو را در ظرفی بریزید و با برگ ریحان تزئین کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش دو پیازه آلو

شماره ۲۳: بوریتو مرغ

“““html

برای درست کردن بوریتوی مرغ، ابتدا ذرت را با کمی آب بپزید و برنج را هم خیس کنید و بپزید. سپس گوجه‌فرنگی، پیازچه، فلفل دلمه‌ای و جعفری را ریز خرد کرده و با سیر رنده‌شده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. در یک تابه، پیاز را با روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد، مرغ خرد شده را اضافه کنید و با فلفل قرمز، پودر کاری، تخم گشنیز و نمک تفت دهید. حالا برنج و ذرت پخته شده را اضافه کنید و همه مواد را با سس گوجه تفت دهید. نان ترتیلا را با این مخلوط پر کنید، سبزیجات و پنیر اضافه کنید و در ساندویچ‌ساز برشته کنید. بوریتو را داغ سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش بوریتو مرغ

شماره ۲۴: ناگت سیب زمینی

برای تهیه ناگت سیب‌زمینی، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزید. پس از اینکه سرد شدند، پوست آنها را جدا کنید و آنها را پوره کنید. سپس کالباس رنده‌شده، پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر گوجه و سیر رنده‌شده را به پوره اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را به اندازه گردو شکل بدهید و ناگت‌ها را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، ناگت‌ها را در آرد سفید، تخم‌مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. بعد از اینکه روغن اضافی آنها گرفته شد، با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!

لینک آموزش کامل: آموزش ناگت سیب زمینی

شماره ۲۵: ناگت میگو

برای تهیه ناگت میگوی جنوبی، اول میگوها را تمیز کرده و رگ سیاه پشت آن‌ها را جدا کنید. بعد از آن، پیاز و سیر را خرد کنید و همراه با میگو، گشنیز، فلفل تند و پنیر پیتزا چرخ کنید. مواد چرخ‌شده را با پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از استراحت، مقداری از مواد به اندازه گردو بردارید، گرد کنید و در پودر سوخاری بغلتانید. ناگت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد از سرخ شدن، آنها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود و با سس دلخواه سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش ناگت میگو

شماره ۲۶: باقالی پلو با ماهیچه

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه، ابتدا باقالی سبز را شسته و آبکشی کنید. برنج را هم خیس کنید و در آب جوش با نمک بپزید. وقتی که دانه‌های برنج نرم شد و نیم‌پز شد، برنج و باقالی را آبکشی کنید. قابلمه را با کمی روغن داغ کنید و ته‌دیگ دلخواه (سیب‌زمینی یا نان) را بچینید. لایه لایه برنج و باقالی را با شوید خشک، دارچین و هل اضافه کنید. در لایه آخر کره خرد شده و کمی آب اضافه کنید، سپس برنج را دم بگذارید. برای تهیه ماهیچه، پیازها را تفت دهید و زعفران، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و ماهیچه را سرخ کنید. سپس چوب دارچین و آب جوش اضافه کرده و اولین پخت را ۳ تا ۴ ساعت بگذارید. وقتی که خوب پخته شد، ماهیچه را با آب گوشت جداگانه و باقالی پلو سرو کنید.

لینک آموزش کامل: آموزش باقالی پلو با ماهیچه

لیست غذاهای دیگر

این لیست به مرور زمان کامل‌تر می‌شود، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم دوباره به این صفحه سر بزنید. اگر می‌خواهید فهرست غذایی کاملی داشته باشید، این صفحه را دنبال کنید.

“““html

ناهار داشته باشید، توصیه می‌کنیم مطالب زیر را هم ببینید.

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات خانم‌های خانه‌دار این است که روزی دو بار غذا بپزند و همیشه در فکر این هستند که برای شام چه چیزی درست کنند. اما با خواندن این مطلب، دیگر نیازی نیست به دنبال ایده‌های شام باشند!

لینک آموزش ها : شام چی بپزم ؟

در این مطلب می‌خواهیم چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و بین‌المللی که با قارچ درست می‌شوند را به شما معرفی کنیم. اگر می‌خواهید این غذاها را به‌صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه مطلب را با سایت چی‌شی همراه باشید.

لینک آموزش ها: غذا با قارچ

سیب‌زمینی یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در دنیاست و می‌توان با آن انواع غذاهای سریع و مجلسی درست کرد. در آشپزی ایرانی هم سیب‌زمینی خیلی مورد توجه است و غذاهای محبوب و متنوعی با آن تهیه می‌شود. علاوه بر غذا، سیب‌زمینی در درست کردن میان‌وعده‌های خوشمزه مثل چیپس و سیب‌زمینی سرخ‌کرده هم کاربرد دارد. سیب‌زمینی نه‌تنها خوشمزه و کاربردی است، بلکه از نظر اقتصادی هم به‌صرفه است. برای یادگیری هر غذایی که دوست دارید با سیب‌زمینی درست کنید، کافی است روی لینک زیر کلیک کنید تا به صفحه آموزش‌ها بروید.

لینک آموزش ها: غذا با سیب زمینی

بادمجان یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که می‌توان با آن انواع غذاهای متنوع درست کرد. از غذاهای سریع و سنتی بگیرید تا فست‌فودهای خوشمزه، بادمجان در همه این دسته‌ها جایی دارد. شاید وقتی از ما بپرسند چند نوع غذای بادمجانی وجود دارد، خیلی‌ها نتوانند به‌خوبی جواب بدهند. اما با ذخیره کردن این صفحه، همیشه یک لیست کامل از غذاهای بادمجانی در دسترس دارید.

لینک آموزش ها: غذا با بادمجان

گوشت چرخ‌کرده یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در دنیاست و می‌توان با آن انواع غذاهای خوشمزه و متنوع درست کرد. در آشپزی ایرانی هم گوشت چرخ‌کرده خیلی محبوب است و غذاهای زیادی با آن تهیه می‌شود. از غذاهای سنتی و قدیمی گرفته تا فست‌فودهای جدید، گوشت چرخ‌کرده در همه این دسته‌ها وجود دارد. ما ایرانی‌ها به خاطر علاقه زیادی که به انواع کباب‌ها داریم، معمولاً بیشتر از گوشت چرخ‌کرده در تهیه‌ کباب‌ها استفاده می‌کنیم.

“`

ما به شما غذاهای خوشمزه‌ای که با گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شوند را معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید تا یک لیست کامل از این غذاها را برای شما آماده کنیم.

لینک آموزش‌ها: غذا با گوشت چرخ‌کرده

مرغ یکی از مواد غذایی پرطرفدار در دنیا است و می‌شود با آن انواع غذاهای سنتی و فست‌فود درست کرد. در آشپزی ایرانی، مرغ جایگاه ویژه‌ای دارد و با آن می‌توان خوشمزه‌ترین غذاها را تهیه کرد. به عنوان مثال، خیلی از غذاهای سنتی ایرانی مانند کتلت، خورش و آبگوشت که قبلاً با گوشت قرمز درست می‌شدند، حالا با مرغ هم تهیه می‌شوند. استفاده از گوشت مرغ نه تنها به صرفه‌تر است بلکه از نظر سلامتی نیز نسبت به گوشت قرمز بهتر است. برای یادگیری هر غذایی که دوست دارید با مرغ درست کنید، کافی است روی لینک زیر کلیک کنید.

لینک آموزش‌ها: غذا با مرغ

ما ایرانی‌ها به غذا اهمیت زیادی می‌دهیم و به همین دلیل، غذاهای ایرانی تنوع زیادی دارند. البته همان‌طور که می‌دانید، بیشتر غذاهای اصیل ایرانی زمان زیادی برای تهیه نیاز دارند. در این مطلب تلاش کردیم یک لیست کامل از غذاهای ایرانی را برای شما آماده کنیم.

لینک آموزش‌ها: غذاهای ایرانی