بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

نان کشتا گیلانی (نان خلفه یا خرفه میان پر) (مرحله به مرحله)

“`html

نان کشتا گیلانی (نان خلفه یا خرفه میان پر)

نان کشتا را می‌توانید در صبحانه با تخم‌مرغ یا پنیر و گردو سرو کنید. طبخ این نان محلی بسیار ساده است و به سرعت آماده می‌شود، که باعث شده خیلی‌ها این نان را در خانه بپزند.

از دیگر نان‌های محلی و خوشمزه می‌توان به نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه‌دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان اسفناج، نان سیر و… اشاره کرد.

مواد لازم :

آرد گندم: ۴ پیمانه
آرد برنج: ۲ پیمانه
کدو حلوایی: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم آسیاب شده شنبلیله: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه نان کشتا گیلانی خانگی خوشمزه

مراحل پخت

گام 1 اول کدو حلوایی را به شکل مربع برش بزنید و در یک قابلمه با یک فنجان آب بگذارید بپزد.
گام 2 بعد از پخت، پوست کدو را جدا کنید و با گوشت‌کوب آن را پوره کنید.
گام 3 سپس شکر، آرد گندم، آرد برنج، تخم شنبلیله و نمک را اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید.
گام 4 بعد از این کار، اجازه دهید خمیر به مدت دو ساعت استراحت کند.

گام 5 حالا خمیر نان را به گلوله‌های کوچک تقسیم کنید.
گام 6 کمی آرد روی یک سطح صاف بریزید و یک گلوله خمیر را با وردنه صاف کنید.
گام 7 سپس ماهی‌تابه را روی حرارت کم قرار دهید و بدون روغن، خمیر نان را در آن قرار دهید و دو طرف آن را سرخ کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل