“`html
نوشیدنی آیس کافی با پرتقال
در فصلهای مختلف با توجه به میوهها و تغییرات دما نوشیدنیهای گوناگونی تهیه میشود. در پاییز و زمستان، به خاطر شیوع بیماریهای ویروسی، تقویت سیستم ایمنی بدن اهمیت زیادی دارد. ترکیب آب پرتقال و قهوه، یک نوشیدنی پر از ویتامین سی و کافئین است که برای شروع یک روز پرانرژی عالی است. طعم تلخ قهوه و شیرینی آب پرتقال در کنار هم بسیار دلچسب و تازه کننده است. برای آشنایی با طرز تهیه این نوشیدنی با ما همراه باشید.
مواد اولیه : | میزان مورد نیاز : |
قهوه اسپرسو | 2 شات |
شربت پرتقال | 2 قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | 1 پیمانه |
یخ | به مقدار لازم |
دستور تهیه آیس کافی پرتقالی
ابتدا شربت پرتقال را در لیوان مورد نظر برای سرو آیس کافی پرتقالی میریزیم.
سپس یخها را روی شربت پرتقال در لیوان میریزیم.
در مرحله بعد آب پرتقال را به آرامی روی یخها میریزیم.
سپس دو شات قهوه اسپرسو دمکرده را به لیوان اضافه میکنیم و آیس کافی را سرو میکنیم.
منبع : آرسس شف