بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

نکات کلیدی برای تکثیر گیاه از طریق پاجوش (2 نکته مهم)

چند نکته درباره تکثیر با استفاده از پاجوش

پاجوش چیست؟ یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای تکثیر گیاهان، به ویژه کاکتوس‌ها و ساکولنت‌ها، استفاده از پاجوش است. پاجوش‌ها می‌توانند به روش‌های مختلفی در قسمت پایه یا حتی قسمت‌های بالایی گیاه تولید شوند؛ مثل گیاه کریپتنتوس.

پاجوش‌های کوچک را جدا نکنید
با یک چاقوی تمیز و ضدعفونی‌شده، آنها را جدا کنید.
مطمئن شوید که هر پاجوش را برای کدام گیاه مادر جدا کرده‌اید.
زمانی که پاجوش را جدا می‌کنید، حواستان باشد که ریشه داشته باشد.
اگر گیاه مادر در خاک کاشته شده، کل گیاه را بیرون نیاورید؛ فقط پاجوش را جدا کنید.

پس از جدا کردن پاجوش، حتماً به آن قارچ‌کش بزنید چون به قارچ حساس است.
اگر پاجوش ریشه نداشته باشد یا ریشه‌اش کم باشد، ممکن است گیاه چروک یا خشک شود.
بعد از جدا کردن و کاشتن، به مدت دو یا سه روز آن را در جایی کم نور قرار دهید.
هنگام جداسازی، به پاجوش و گیاه مادر فشار وارد نکنید و آن را نکشید.

منبع : مجله گل

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل