بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

پایین آوردن فشار خون با سالاد ترخون (2 نکته مهم)

طرز تهیه سالاد ترخون، سالاد خوشمزه

ترخون یکی از گیاهان معطر و پرکاربرد است که ما از آن به عنوان سبزی هم استفاده می‌کنیم. ترخون به دلیل کمک به هضم غذا و خاصیت افزایش اشتها از قدیم در تهیه غذاهای گوشتی محبوب بوده و در کاهش فشارخون هم موثر است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای سالاد ترخون

  • عدس 250 گرم
  • سیر (له شده) 1 حبه
  • ترخون (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
  • پنیر خامه‌ای 4 قاشق سوپخوری
  • خامه 1 قاشق سوپخوری
  • گوجه‌فرنگی (خرد شده) 2 عدد
  • زیتون سیاه (خرد شده) 50 گرم
  • جعفری (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
  • لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) 1 عدد
  • سس خردل (یا دانه خردل) 2 قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

روش تهیه سالاد ترخون

  1. عدس را به مدت 12 ساعت بخیسانید. در این مدت هر چند ساعت آب آن را عوض کنید. سپس عدس‌ها را با مقداری آب و نمک بپزید. بعد از پخت، عدس‌ها را در آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  2. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، سیر له شده را به آن اضافه کنید و حدود 20 تا 30 ثانیه تفت دهید (مراقب باشید سیر نسوزد).
  3. پس از آن، پوست لیموترش به همراه آب آن، سس خردل، ترخون، پنیر خامه‌ای، خامه، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه گرم کنید. سپس عدس را هم به تابه اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.
  4. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و زیتون سیاه را به مواد سالاد اضافه کنید.
  5. سالاد را در یک ظرف سرو کنید و با جعفری خرد شده تزیین کنید. این سالاد را با نان سیر یا نان تست سرو کنید.

منبع: مجله رضیم

نویسنده: مریم امینی

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل