طرز تهیه سالاد ترخون، سالاد خوشمزه
ترخون یکی از گیاهان معطر و پرکاربرد است که ما از آن به عنوان سبزی هم استفاده میکنیم. ترخون به دلیل کمک به هضم غذا و خاصیت افزایش اشتها از قدیم در تهیه غذاهای گوشتی محبوب بوده و در کاهش فشارخون هم موثر است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای سالاد ترخون
- عدس 250 گرم
- سیر (له شده) 1 حبه
- ترخون (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
- پنیر خامهای 4 قاشق سوپخوری
- خامه 1 قاشق سوپخوری
- گوجهفرنگی (خرد شده) 2 عدد
- زیتون سیاه (خرد شده) 50 گرم
- جعفری (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
- لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) 1 عدد
- سس خردل (یا دانه خردل) 2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد ترخون
- عدس را به مدت 12 ساعت بخیسانید. در این مدت هر چند ساعت آب آن را عوض کنید. سپس عدسها را با مقداری آب و نمک بپزید. بعد از پخت، عدسها را در آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- یک تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، سیر له شده را به آن اضافه کنید و حدود 20 تا 30 ثانیه تفت دهید (مراقب باشید سیر نسوزد).
- پس از آن، پوست لیموترش به همراه آب آن، سس خردل، ترخون، پنیر خامهای، خامه، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه گرم کنید. سپس عدس را هم به تابه اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.
- گوجهفرنگیهای خرد شده و زیتون سیاه را به مواد سالاد اضافه کنید.
- سالاد را در یک ظرف سرو کنید و با جعفری خرد شده تزیین کنید. این سالاد را با نان سیر یا نان تست سرو کنید.
منبع: مجله رضیم
نویسنده: مریم امینی