“`html
پلو بریانی عراقی چیست؟
باید بگم این غذا چقدر خوشمزه و خوش عطره! میتونید این پلوی خوشمزه رو با گوشت گوسفند یا مرغ درست کنید. بریم سراغ درست کردنش…
مواد لازم برای تهیه پلو بریانی عراقی:
گوشت گوسفند (با استخوان): 1 کیلوگرم
برنج: 3 پیمانه
نخود: 1 پیمانه
سیبزمینی: 3 عدد
پیاز: 2 عدد
سیر: 4 حبه
زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
دستور تهیه پلو بریانی عراقی:
مرحله اول: نخود را از شب قبل بخیسانید.
مرحله دوم: گوشت گوسفند را با پیاز، سیر و ادویهها (زردچوبه، دارچین، فلفل و نمک) در یک قابلمه تفت دهید.
مرحله سوم: آب کافی به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت پخته شود.
مرحله چهارم: نخود را آبکش کنید و به همراه سیبزمینیهای نگینی شده به گوشت اضافه کنید.
مرحله پنجم: برنج را بخیسانید و بعد آبکش کنید.
مرحله ششم:در یک قابلمه، کمی روغن بریزید و ته قابلمه را با نان یا سیبزمینی بپوشانید.
مرحله هفتم: یک لایه برنج، بعد یک لایه مخلوط گوشت، نخود، سیبزمینی و زعفران دم کرده در قابلمه بریزید.
مرحله هشتم:این کار را ادامه دهید تا تمام مواد تمام شود.
مرحله نهم: روی قابلمه دمکنی بگذارید و در حرارت ملایم به مدت 45 تا 60 دقیقه دم کنید.
مرحله دهم: پس از پخت، پلو بریانی را در دیس سرو کنید و با سالاد و ترشی میل کنید.
نکات تکمیلی:
میتوانید از گوشت مرغ به جای گوشت گوسفند استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید زعفران دم کرده را در آب گوشت بریزید.
برای تزیین پلو بریانی، میتوانید از خلال بادام و پسته استفاده کنید.
همچنین میتوانید از کشمش و زرشک در این غذا بهره ببرید.
امیدواریم از این دستور تهیه لذت ببرید!