بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

پودینگ تمشک خوشمزه و ایده آل (مرحله به مرحله)

پودینگ تمشک خوشمزه و ایده آل

پودینگ‌ها انواع مختلفی دارند، از جمله پودینگ گلاب، پودینگ کادایف و پودینگ چیا که پودینگ چیا یکی از سالم‌ترین‌هاست. اگر می‌خواهید با یک پودینگ خوشمزه و متفاوت از مهمان‌ها پذیرایی کنید، پودینگ تمشک گزینه خوبی است چون رنگ و زیبایی خاصی دارد. برای تهیه پودینگ تمشک به مواد دیگری مثل شیر، شکر، وانیل و آرد هم نیاز داریم. تهیه این پودینگ وقت زیادی نمی‌گیرد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
تمشک تازه یا یخ زده 200 گرم
شکر 1/2 فنجان
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شیر 1/2 فنجان

دستور تهیه پودینگ تمشک:

اول تمشک‌ها را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشند.
سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل حل شود.
در یک کاسه کوچک، آرد برنج و نشاسته ذرت را مخلوط کنید.
حالا شیر را به آرامی به مخلوط آرد برنج اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
این مخلوط را به تمشک‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.
حرارت را کم کنید و به مدت 5-7 دقیقه بپزید تا پودینگ غلیظ شود.

در نهایت وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
پودینگ را در ظرف‌های سرو بریزید و بگذارید خنک شود.
می‌توانید پودینگ را با خامه، سس شکلات یا بستنی تزئین کنید و سرو کنید.

نکات دستور تهیه پودینگ تمشک

برای بهترین طعم، از تمشک‌های تازه استفاده کنید.
اگر تمشک یخ‌زده دارید، قبل از استفاده آن را در دمای اتاق بگذارید تا یخ آن آب شود.
برای غلظت بیشتر، می‌توانید مقدار نشاسته ذرت را بیشتر کنید.
این پودینگ را می‌توانید با اضافه کردن موادی مثل شکلات، وانیل یا بیسکویت به دلخواه خود تغییر دهید.

تزئینات:

خامه زده شده
سس شکلات
بستنی
میوه‌های تازه
پودر قند
برگ نعناع

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل