بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

پیاز پوست کنده را چگونه نگهداری کنیم؟

“`html

احتمالاً هنگام آشپزی برایتان پیش آمده که مقدار زیادی پیاز پوست بگیرید و متوجه شوید که بیشتر از نیازتان است. حالا سوال این است که پیازهای پوست کنده را چطور نگهداری کنیم تا تازه و سالم بمانند؟ در این مقاله از مجله رضیم، بهترین روش نگهداری پیاز پوست کنده را برای شما توضیح می‌دهیم. پس اگر پیازهای بیشتری از حد نیاز دارید و نمی‌خواهید آنها را دور بریزید، با ما باشید.

بهترین روش نگهداری پیاز پوست کنده

بهترین راه برای نگهداری پیاز پوست‌کنده این است که آن را در یک ظرف در بسته و در یخچال با دمای حدود ۴ درجه سانتی‌گراد یا کمتر قرار دهید. با این روش، پیازهایی که پوست کنده‌اید، حدود ۱۰ تا ۱۴ روز تازه خواهند ماند.

بیشتر بخوانید: رسپی پیاز داغ با زردچوبه در سرخ کن

برای ذخیره پیازهای خرد شده نیز بهتر است آنها را در یک کیسه زیپ‌دار بگذارید و بعد از خارج کردن کامل هوا، درب کیسه را محکم ببندید. این روش کمک می‌کند که پیازهای خرد شده تا حدود ۱۰ روز تازه بمانند.

نکته مهم: یادتان نرود که اگرچه می‌توانید پیاز پوست کنده را در یخچال نگهداری کنید، اما عموماً توصیه نمی‌شود چون ممکن است برای سلامتی خطرناک باشد.

بیشتر بخوانید: بهترین روش‌‌های نگهداری رنگ آبلیمو تازه تا سالی دیگر

بیشتر بخوانید: نحوه نگهداری پیاز سرخ شده

چرا نگهداری پیاز پوست کنده در یخچال خطرناک است؟

پیاز پوست‌کنده به سرعت ممکن است آلوده به باکتری شود و این آلودگی می‌تواند باعث تولید مواد مضری شود که برای سلامت خطرناک هستند و ممکن است باعث ایجاد مسمومیت شوند.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری چغندر قند پخته برای مدت طولانی

همچنین، هنگام پوست کندن و خرد کردن پیاز، آبی که از آن می‌ترکد مواد مغذی دارد که به عنوان غذا برای باکتری‌ها عمل می‌کند و باعث می‌شود آنها سریع‌تر رشد کنند.

علاوه بر این، رطوبت و دمای پایین یخچال باعث نرم شدن بافت پیاز و کم شدن ارزش غذایی آن می‌شود. به همین دلیل، بهتر است پیاز را تا حد امکان نزدیک به زمان مصرف پوست بگیرید تا از تازگی و خواص مفید آن بهره‌مند شوید.

بیشتر بخوانید: رسپی ۶ ادویه دست‌ساز خانگی برای غذاهای پرطرفدار

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، نحوه نگهداری پیاز پوست کنده در یخچال را توضیح دادیم. همانطور که گفتیم این روش خطرات خود را دارد و برای نگهداری طولانی‌مدت پیاز مناسب نیست. بنابراین، بهتر است از این روش به عنوان یک راه حل موقت استفاده کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل