بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چای خامه ایطرز تهیه چای خامه ای (مرحله به مرحله)

“`html

چای خامه ای

چای خامه (به انگلیسی: Cream tea) یا چای کرم، که گاهی به نام چای دوونشر و چای خامه کورنیش هم معروف است، یک نوع وعده غذایی است که معمولاً در بعد از ظهر با چای سرو می‌شود. این وعده شامل چای، بیسکوئیت یا کلوچه، خامه و مربا می‌باشد. به طور سنتی، این غذا به منطقه دوون از کورنوال برمی‌گردد و در دیگر نواحی انگلستان و کشورهای همسود نیز رواج دارد.

مواد لازم برای چهار نفر

  • دو فنجان آب
  • دو عدد چای کیسه‌ای
  • یک عدد چوب دارچین
  • شش عدد دانه هل (خرد شده)
  • یک عدد گل میخک
  • ربع قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
  • دو و نیم فنجان شیر
  • یک سوم فنجان شکر
  • خامه، پودر دارچین و چوب دارچین (برای تزئین)
زمان تهیه چای خامه ای ۱۵ دقیقه است.

دستور تهیه چای خامه ای

  1. شش ماده اول را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و به مدت پنج دقیقه آن را دم کنید.
  2. شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه بجوشانید.
  3. سپس آن را صاف کنید و شکر را بیفزایید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
  4. چای را در فنجان ریخته و روی آن را با خامه و پودر دارچین و چوب دارچین تزئین کنید.

دستور تهیه چای نعناع تازه در خانه

یخ چای: دستور تهیه یخ چای خوشمزه با ۸ مزه متفاوت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل