بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چطور با آون توستر نان بربری بپزیم؟ (مرحله به مرحله)

“`html

چطور با آون توستر نان بربری بپزیم؟

نان بربری یکی از نان‌های محبوب ایرانی‌ها است و می‌توان آن را با آون توستر درست کرد. در ادامه، دستور تهیه کامل نان بربری با آون توستر را با هم مرور می‌کنیم.

مواد لازم :

آرد نانوایی ۳۵۰ گرم (۲٫۵ پیمانه)
بهبود دهنده (اختیاری) نصف قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری
کره ۲۰ گرم
روغن مایع ۳۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
کنجد ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه نان در آون توستر ساده و خوشمزه

مراحل پخت :

مرحله اول: اول خمیرمایه را با آب ولرم و شکر در یک ظرف مناسب مخلوط می‌کنیم تا ترکیب شود. سپس درب ظرف را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیرمایه عمل آید و حباب بزند.

مرحله دوم: یک ظرف بزرگتر انتخاب می‌کنیم و نصف آرد را به همراه بهبود دهنده، روغن مایع، خمیرمایه عمل‌آمده و نمک در آن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس بقیه آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله سوم: وقتی خمیر جمع شد، کره نرم‌شده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی ورز می‌دهیم تا کره با خمیر ترکیب شود. در نهایت، خمیر باید کمی چسبناک باشد و خیلی خشک نباشد.

مرحله چهارم: یک ظرف بزرگ که دو برابر حجم خمیر باشد را با کمی روغن چرب می‌کنیم و خمیر را در آن قرار می‌دهیم. روی ظرف سلفون می‌زنیم و یک دستمال تمیز روی آن می‌گذاریم و در یک جا گرم می‌گذاریم تا خمیر ور بیاید.

مرحله پنجم: پس از ۱.۵ ساعت، خمیر را روی یک سطح صاف ورز می‌دهیم تا هوای داخل آن خارج شود، سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل بیضی صاف می‌کنیم.

مرحله ششم: حالا با دست روی نان‌ها خط می‌اندازیم و در سینی آون توستر می‌گذاریم. روی آنها را با نایلون می‌پوشانیم تا خشک نشوند و اجازه می‌دهیم ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کنند.

مرحله هفتم: بعد از ۳۰ دقیقه دوباره روی خمیرها خط می‌اندازیم و با یک رومال روی آنها می‌مالیم. اگر دوست دارید، کمی کنجد هم روی خمیرها می‌پاشیم. آون توستر را ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله هشتم: برای ایجاد رطوبت در آون توستر یک کاسه فلزی را با آب جوش پر می‌کنیم و داخل آون قرار می‌دهیم. نان‌ها را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا خوب پخته شوند. اگر سطح نان‌ها رنگ نگرفت، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی نان‌ها هم طلایی شود.

مرحله نهم: بعد از پخت نان بربری، سینی را از آون توستر خارج می‌کنیم و چند دقیقه صبر می‌کنیم تا نان‌ها کمی خنک شوند. سپس آنها را با قیچی برش می‌زنیم و به قطعات کوچک‌تری تبدیل می‌کنیم. برای جلوگیری از خشک شدن نان‌ها، آنها را در یک نایلون قرار می‌دهیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل