بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چطور کلسیم خانگی درست کنیم؟

چطور با لیمو ترش و تخم مرغ، کلسیم طبیعی تهیه کنیم؟

کلسیم وقتی با غذاهای چرب مصرف می‌شود، بهتر جذب می‌شود. به همین دلیل، اگر درصد چربی شیر کمتر باشد، جذب کلسیم در روده باریک کاهش می‌یابد. غذاهایی مثل قیمه، قورمه سبزی، فسنجان و آب گوشت حاوی چربی طبیعی گوشت گوسفند هستند. اگر می‌خواهید کلسیم کافی به بدنتان برسد، نکات زیر را دنبال کنید. با رضیم همراه باشید.

برای تهیه کلسیم طبیعی، یک تخم مرغ را خوب بشویید و در یک لیوان قرار دهید. پس از آن، روی تخم مرغ آب لیمو ترش بریزید و اجازه دهید در جای خنک به مدت دو تا سه ساعت بماند. سپس تخم مرغ را خارج کنید. آب لیمویی که باقی مانده است، مقدار زیادی کلسیم دارد و می‌توانید آن را روی سالاد بریزید یا با عسل مخلوط کرده و بنوشید. پوست تخم مرغ که سرشار از کلسیم است را بکوبید و آن را با الک یا پارچه توری الک کنید تا مانند آرد نرم شود، به طوری که هیچ زبری نداشته باشد. این پودر را در ظرف ادویه نگهداری کنید و هر بار که غذا می‌پزید، یک قاشق مرباخوری از آن را به خوراک اضافه کنید تا همه اعضای خانواده استخوان‌های قوی داشته باشند و از پوکی استخوان جلوگیری شود.

تذکر: توجه داشته باشید که استفاده از پوست تخم مرغ آب‌پز شده نیز مشکلی ندارد، زیرا کلسیم پوست تخم مرغ با پختن از بین نمی‌رود.

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل