بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

ژله در پوست هندوانه: یک دسر تابستانی مجلسی

“`html

ژله در پوست هندوانه، یک دسر خنک و خوشمزه است که در تابستان طرفداران زیادی دارد. درست کردن این دسر بسیار ساده است و می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه ژله در پوست هندوانه به طور کامل و با همه نکات مهم آن را به شما یاد می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه ژله در پوست هندوانه

برای تهیه این ژله خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

هندوانه ۱ عدد متوسط
پودر ژله آلبالو، هندوانه یا توت فرنگی ۲ بسته
آب جوش به مقدار لازم
شکر (اختیاری) به مقدار دلخواه
میوه برای تزیین (اختیاری) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه ژله در پوست هندوانه

  • برای آماده کردن مواد، ۵-۸ دقیقه زمان نیاز دارید و برای خنک شدن و استراحت دسر ۳-۴ ساعت زمان لازم است.
  • این مقدار مواد برای ۴ تا ۵ نفر کافی است.
  • دستور تهیه این دسر در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی ژله

برای هر بسته ژله، پودر آن را با آب جوش مخلوط کنید. میزان آب را طبق دستور روی بسته پودر تنظیم کنید.

اگر می‌خواهید ژله‌تان شیرین‌تر باشد، به هر لیوان آب جوش ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.

ژله را به آرامی هم بزنید تا خوب حل شود و صبر کنید تا کمی خنک شود.

اگر دوست دارید ژله شما طعمی میوه‌ای داشته باشد، می‌توانید از آب میوه به جای آب جوش برای حل کردن پودر ژله استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از پودر ژلاتین برای تهیه این دسر استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله بستنی با طرح گل

مرحله دوم: آماده‌سازی هندوانه

هندوانه را به خوبی بشویید و خشک کنید. برای تهیه این دسر، باید از هندوانه‌ای با پوست ضخیم و سالم استفاده کنید.

با یک چاقو، قسمت بالای هندوانه را به صورت دایره‌ای برش بزنید و دربی برای آن درست کنید.

سپس با قاشق، به آرامی محتویات هندوانه را خارج کنید و مواظب باشید که پوست آن آسیب نبیند.

داخل هندوانه را با یک دستمال کاغذی خشک کنید.

ضخامت پوست باید به اندازه‌ای باشد که ژله به راحتی داخل آن ریخته و برش زده شود، در غیر این صورت ژله ممکن است پاره شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله خرده شیشه

مرحله سوم: پر کردن هندوانه با ژله

ژله را به آرامی داخل پوست هندوانه بریزید و مراقب باشید که سرریز نشود.

اگر می‌خواهید ژله چند رنگ داشته باشید، می‌توانید از چند رنگ ژله به صورت هم‌زمان استفاده کنید. برای این کار هر لایه ژله را قبل از ریختن لایه بعدی کمی در یخچال قرار دهید تا سفت شود. این کار باعث می‌شود لایه‌ها جدا از هم باقی بمانند.

“““html

بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک هندوانه

مرحله چهارم: تزیین و سرو ژله

شما می‌توانید از میوه‌های مختلفی مثل توت فرنگی، انگور، کیوی و … برای زیباتر کردن ژله استفاده کنید.

میوه‌ها را به شکلی که دوست دارید برش دهید و روی ژله بگذارید.

سپس درب هندوانه را روی آن بگذارید و ژله را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. اگر می‌خواهید سریع‌تر سفت شود، می‌توانید آن را در فریزر بگذارید.

وقتی که ژله کاملاً سفت شد، هندوانه را از یخچال خارج کرده و با یک چاقوی تیز آن را به شکل‌های دلخواه برش بزنید.

می‌توانید این ژله در پوست هندوانه را به عنوان دسر برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کنید.

با پیروی از نکاتی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم آمده، می‌توانید یک ژله زیبا و خوشمزه در پوست هندوانه درست کنید. این دسر به خاطر استفاده از هندوانه به عنوان ظرف، جلوه‌ای خاص و زیبا دارد و می‌تواند سفره‌های شما را زینت ببخشد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل