“`html
کرمفیل کاراملی | کرم کاراملی برای انواع شیرینی
کرمفیل نوعی کرم معروف در قنادی و نانوایی است که امروزه به شکل صنعتی تهیه شده و در بستهبندیهای خانگی به مشتریان عرضه میشود. برای تهیه آن در خانه با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه کرمفیل کاراملی خانگی
مواد لازم برای کرمفیل کاراملی خانگی
- شکر 450 گرم
- تخم مرغ 10 عدد
- شیر 3 فنجان
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
دستور تهیه کرمفیل کاراملی خوشمزه
- 1.5 فنجان شکر را با ۴ قاشق آب در یک ظرف کوچک بریزید، روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر آب شود و رنگ آن طلایی شود.
- نیمی از این شربت را در ظرف مناسب کرمفیل بریزید (بهتر است ظرف از جنس پیرکس و گود باشد) و ظرف را بچرخانید تا همه جای آن به شربت آغشته شود.
- نیمه دیگر شربت را با نصف لیوان آب مخلوط کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا شکرهای کارامل شده حل شود و شربت کمی غلیظتر شود.
- سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید. زردهها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود.
- در ظرفی جدا، ۵ عدد از سفیدههای تخممرغ را بزنید تا سفید و پف کند. شیر را جوشانده و در حالی که داغ است، روی زرده تخممرغ بریزید. سپس سفیده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- مایه حاصل را در ظرفی که با کارامل آغشته کردهاید بریزید و کرم را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید یا از روش بن ماری استفاده کنید و آن را روی بخار آب بپزید.
- بعد از ۱ ساعت، با یک چنگال امتحان کنید. اگر چیزی به چنگال نچسبید، آن را از فر خارج کنید یا از روی بخار بردارید.
- اجازه دهید کمی خنک شود، سپس در ظرف مناسب برگردانید و روی آن شربت کاراملی که قبلاً تهیه کردهاید بریزید.
لذت آشپزی با رضیم:
ایدههای مختلف برای تزیین کیک با ترافلهای رنگی و زیبا
دستور تهیه چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا
دستور تهیه بیسکو کیک یا سابله کیک در منزل
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی