“`html
کلافوتی آلبالو، یک دسر خوشمزه و ساده از کشور فرانسه است که میتوانید به راحتی در خانه درست کنید. برای تهیه آن به مواد خاص یا ابزار عجیب و غریبی نیاز ندارید. در این مقاله از رضیم بلاگ، ما دستور تهیه کلافوتی آلبالو را برای شما خواهیم آورد.
دستور تهیه کلافوتی آلبالو
- زمان لازم برای آمادهسازی مواد و تهیه نهایی این دسر حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
- مقدار مواد در این دستور برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است.
- درجه سختی تهیه این دسر متوسط است.
مواد لازم برای تهیه کلافوتی آلبالو
آلبالو | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ۱۲۵ میلی لیتر |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
کره | ۵۰ گرم (ذوب شده) |
نمک | ۱ پینچ |
مرحله اول: آمادهسازی آلبالو
ابتدا آلبالوها را به خوبی بشویید و هسته و ساقههای آنها را جدا کنید. برای جدا کردن هسته میتوانید از یک نی نوشابه کمک بگیرید. سعی کنید در این فرایند، میوه آسیب نبیند تا آب میوه خارج نشود.
آلبالوهای بدون هسته را در یک آبکش بگذارید و بگذارید کمی آب اضافی آنها برود.
اگر میخواهید کلافوتی طعم قویتری داشته باشد، بهتر است از آلبالوهای ترش استفاده کنید.
مرحله دوم: ترکیب تخممرغ، شکر و وانیل
در یک کاسه بزرگ، تخممرغها که به دمای اتاق رسیدهاند را با شکر به مدت ۵ تا ۸ دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید.
سپس وانیل و کمی نمک به مخلوط اضافه کرده و فقط به اندازهای هم بزنید که مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: افزودن آرد، شیر و کره
آرد را ۲ تا ۳ بار الک کنید تا هوا بگیرد و نرم شود.
آرد الک شده را به تدریج به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و با کمک یک لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیری صاف و بدون گلوله به دست آید. سپس شیر را کمکم به ترکیب اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
در آخر، کره ذوب شده را اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید که مواد ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه کلافوتی گیلاس
اگر مایه کلافوتی خیلی غلیظ بود، میتوانید با اضافهکردن مقداری شیر یا آب آن را رقیقتر کنید.
برای عطر و طعمی بیشتر، میتوانید در این مرحله کمی زعفران پودر شده به مایه اضافه کنید.
مرحله چهارم: آمادهسازی فر و قالب
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. این کار قبل از شروع پخت به بافت دسر شما بسیار کمک میکند.
قالب دسر را با کمی کره چرب کرده و سپس آن را با مقداری آرد آردپاشی کنید.
“““html
این کار باعث میشود که دسر شما بعد از پخت، بهتر و راحتتر از قابلمه خارج شود.
شما میتوانید از قالبهای مختلف برای درست کردن کلافوتی استفاده کنید.
مرحله پنجم: پخت کلافوتی آلبالو
آلبالوهای آماده شده را در کف قالب بریزید. مایه کلافوتی را روی آلبالوها بریزید.
قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر قرار دهید تا کلافوتی پخته و رنگش طلایی شود.
بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک آلبالو تنوری
مرحله ششم: سرو کلافوتی
بعد از اینکه کلافوتی خوب پخته شد، آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. برای تزیین میتوانید از برشهای آلبالو، گل محمدی، خلال پسته یا هر نوع تزئین دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
شما میتوانید این دسر را بسته به سلیقهتان به صورت گرم یا سرد سرو کنید. با انجام این مراحل ساده، میتوانید یک کلافوتی آلبالو خوشمزه و لذتبخش درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. کلافوتی آلبالو میتواند به عنوان یک عصرانه یا دسر در روزهای گرم تابستان سرو شود.