“`html
کلوچه شکری خانگی، ساده و خوشمزه
این میان وعده عالی و خوشمزه را میتوانید به راحتی در خانه درست کنید. کلوچه شکری را میتوانید به عنوان عصرانه و میان وعده با چای یا در وعده صبحانه به همراه شیر گرم میل کنید. مواد اولیه سالم و مقوی که در تهیه این کلوچه به کار رفته، علاوه بر اینکه این میان وعده را خوشمزه میکند، آن را به یکی از مغذیترین و سالمترین خوراکیها تبدیل کرده است.
از دیگر کلوچههای خوشمزه و مقوی میتوان به کلوچه عربی، کلوچه براونی، کلوچه خرمایی، کلوچه آویشن، کلوچه سیب و کلوچه مغزدار اشاره کرد.
مواد لازم :
آرد سفید: سه و نیم پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
شیر ولرم: ۱ پیمانه
زرده تخممرغ: ۱ عدد
روغن: نصف پیمانه
خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
زیره: ۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
زعفران: به مقدار لازم
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا نصف شیر ولرم، یک قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.
گام 2: ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و مواد حبابدار شود.
گام 3: آرد، باقیمانده شکر، زیره خرد شده و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.
گام 4: سپس خمیر مایه را به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید.
گام 5: در آخر روغن، باقیمانده شیر و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر چسبناک نباشد.
گام 6: روی ظرف را با سلفون بپوشانید و ۲ ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.
گام 7: خمیر را روی سطحی که آردپاشی شده است با یک وردنه باز کنید.
گام 8: سپس خمیر را در قالبهای مورد نظر خود برش دهید.
گام 9: برای رومال کلوچه، زرده تخممرغ را در یک کاسه ریخته و با چنگال هم بزنید.
گام 10: سپس زعفران را اضافه کرده و مخلوط کنید.
گام 11: با استفاده از قلمو، کمی از رومال را روی خمیر کلوچهها بمالید.
گام 12: همچنین کمی پودر شکر بر روی کلوچهها بپاشید.
گام 13: فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
گام 14: در کف سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و کلوچهها را بچینید.
گام 15: سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا کلوچهها آماده شود.