مواد لازم کیک هویج و سیب
آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _یک لیوان
هویج رنده شده_۲ لیوان
سیب رنده شده _۱/۲ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_۳/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م
طرز تهیه کیک هویج و سیب
مرحله اول
تخم مرغ ها را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.
مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.
مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.
مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
هویچ ها و سیب را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.
مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل قالب بریزید.
مرحله هفتم
مواد داخل فر از قبل (به مدت ۲۰ دقیقه) گرم شده به مدت ۵۰ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
برای پخت این کیک توجه داشته باشید هنگامی که سیب را رنده میکنید اگه بیش از اندازه پر آب بود، آب آن را بگیرید بعد به کیک اضافه کنید، نوش جان.