بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۱۸ غذای راحت ولی خوشمزه و متنوع با بادمجان (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه و پخت ۱۸ غذای خوشمزه و متنوع با بادمجان

بادمجان نه تنها برای بدن بسیار مفید است، بلکه می‌توان با آن غذاهای خوشمزه و مختلفی درست کرد. در این نوشته فهرستی از غذاهای متنوع با بادمجان همراه با طرز تهیه‌شان جمع آوری کرده‌ایم. با مجله رضیم همراه باشید.

غذای خوشمزه بادمجــان پلــو

مواد لازم بادمجــان پلــو (برای پنج تا شش نفر):

  • سه پیمانه برنج
  • ۳۵۰ گرم گوشت بدون استخوان
  • ۷۰ گرم لپه
  • یک و نیم قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی
  • یک عدد پیاز
  • پنج عدد بادمجان متوسط
  • یک قاشق چایخوری گرد لیمو
  • نصف قاشق چایخوری ادویه خورش
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه
  • زعفران دم‌کرده، نمک و روغن

طرز تهیه بادمجــان پلــو

ابتدا لپه را دو ساعت قبل بشویید و در آب گرم بخیسانید و سپس آن را در آبکش بریزید. بادمجان‌ها را پوست کرده و به صورت حلقه‌ای ببرید. آنها را یک ساعت در آب نمک قرار دهید و سپس سرخ کنید. برای سرخ کردن، بادمجان‌ها را از آب نمک بیرون آورده و کمی آب روی آنها بپاشید و بعد بر روی دستمال بگذارید تا خشک شوند و سپس سرخ کنید.

پیاز را در روغن تفت دهید، سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و با حرارت زیاد سرخ کنید تا گوشت آب نیندازد. ادویه و زردچوبه را اضافه کنید و لپه را دو دقیقه تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهای پخت، نمک، گرد لیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید تا جا بیفتد. برنج را در آب جوش ریخته و با نمک بپزید. کمی دانه‌تر از برنج معمولی بردارید و آبکش کنید. ته قابلمه را روغن بریزید و بادمجان‌های سرخ شده را بچینید. یک طرف آنها که سرخ شد، برگردانید و از روی حرارت بردارید. کمی برنج بزنید و از مواد خورش روی برنج بریزید و بادمجان بچینید. این کار را ادامه دهید و در انتها برنج را بریزید. سپس روی حرارت بگذارید، وقتی بخار کرد، کمی روغن روی برنج بریزید و دمکنی بگذارید و ۴۰ دقیقه دم بزنید. بعد از پخت، برنج را در ظرف سرو برگردانید.

غذای خوشمزه ورقه بادمجان

مواد لازم ورقه بادمجان (برای چهار نفر):

  • سه عدد بادمجان
  • چهار تا پنج عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق چایخوری زردچوبه
  • روغن محلی به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ورقه بادمجان

بادمجان‌ها را پوست کرده و به صورت حلقه‌هایی به ضخامت دو سانتیمتر برش بزنید. روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و در یک آبکش بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. بعد از حداقل نیم ساعت آنها را بشویید، خشک کنید و در روغن سرخ کنید. سپس با حوله کاغذی روغن اضافی را بگیرید. در یک تابه روغن محلی بریزید و بادمجان‌ها را در کف آن بچینید. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و همراه با زردچوبه، نمک و فلفل هم بزنید تا ترکیب شوند. تابه را روی شعله گاز داغ کنید، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و بگذارید بپزد. بعد از ۱۰ دقیقه برش زده و طرف دیگر را سرخ کنید. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و برنج کته سرو کنید.

غذای خوشمزه دلـمه بادمجـان

مواد لازم دلـمه بادمجـان:

  • چهار عدد بادمجان دلمه‌ای
  • یک پیمانه ذرت
  • ۳۰۰ گرم سینه مرغ
  • سه عدد پیاز
  • نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای

“““html

  • دو قاشق سوپخوری رب گوجه‌ فرنگی
  • یک عدد هویج
  • دو تا سه عدد برگ بو
  • دو لیتر آب
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • دستور تهیه دلـمه بادمجـان

    ابتدا سینه مرغ را با یک عدد پیاز، هویج و برگ بو بپزید و بگذارید خنک شود. سپس آن را به قطعات کوچک خرد کنید. یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس ذرت را اضافه کنید. حالا سینه مرغ خرد شده را هم اضافه کرده و کمی نمک و ادویه‌جات، از جمله فلفل دلمه‌ای و رب گوجه فرنگی، را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. بادمجان‌ها را شسته و از داخل حفره کنید و مواد آماده شده را درون بادمجان‌ها بریزید. در یک قابلمه، یک عدد پیاز دیگر را رنده کنید و کمی تفت دهید. سپس زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد دو لیتر آب را داخل قابلمه بریزید. حالا بادمجان‌ها را به آرامی در قابلمه بچینید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

    غذای خوشمزه یتیمچــه

    مواد لازم یتیمچــه :

    دستور تهیه یتیمچــه

    بادمجان‌ها را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید. پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. بادمجان‌ها را کمی نمک زده و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس تلخی را با فشار دست بگیرید. بادمجان‌ها را در تابه‌ای دیگر با کمی روغن سرخ کنید تا آب آن‌ها کاملاً تبخیر شود. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کرده و به صورت نگینی خرد کنید و در تابه‌ای جداگانه تفت دهید تا آب آن‌ها تبخیر شود و کمی روغن به آن اضافه کنید. حالا بادمجان سرخ شده، گوجه‌فرنگی و پیاز را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزند.

    غذای خوشمزه کشک بادمجان

    مواد لازم کشک بادمجان:

    دستور تهیه کشک بادمجان

    بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید. با چاقو، اطراف کلاهک بادمجان‌ها را ببرید و روی شعله گاز یا کباب‌پز بپزید. سپس بادمجان‌های کبابی را در ظرف آب سرد بگذارید. بعد از چند دقیقه، پوست کبابی آن‌ها را جدا کنید و در آبکش بگذارید تا آب آن‌ها برود. کلاهک بادمجان‌ها را جدا کرده و به قطعات ریز خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، یک پیمانه آب، زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کنید و بادمجان‌ها را به آن اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید.

    وقتی جوش آمد، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و بگذارید تا بادمجان‌ها کاملاً بپزند و آب آن‌ها تبخیر شود. سپس با گوشت‌کوب بادمجان‌ها را له کنید و کمی کشک، نعناع داغ، سیر داغ، پیاز داغ و گردو به آن اضافه کرده و با گوشت‌کوب کمی دیگر هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شوند. سرانجام کشک بادمجان را در ظرف موردنظر بکشید و با کشک، نعناع داغ، پیاز داغ، گردو و سیر داغ تزئین کنید و در کنار نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید.

    “““html

    غذای خوشمزه آبگوشت کشک لرستان

    مواد لازم آبگوشت کشک لرستان:

    دستور تهیه آبگوشت کشک لرستان

    ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و سپس آنها را بشوئید و آبکش کنید. گوشت، نخود، لوبیا، نمک، پیاز خرد شده و سیر را با ۵ پیمانه آب روی حرارت بگذارید و بپزید. بعد از یک ساعت، زردچوبه را به آن اضافه کنید. نیم ساعت قبل از پایان پخت، بادمجان‌های سرخ شده را اضافه کنید. در پایان، کشک را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند. سپس نعنا داغ آماده کنید و به آبگوشت اضافه کنید. وقتی آبگوشت کاملاً جا افتاد، آن را در ظرف‌های جداگانه سرو کنید. گوشت، بادمجان، لوبیا و نخود را با هم بکوبید و با سبزی خوردن و نان سنگک میل کنید. این آبگوشت در زبان محلی به نام “دو گوله دودار” شناخته می‌شود و در فصل سرما بسیار محبوب است.

    غذای خوشمزه گراتن بادمجان

    مواد لازم برای گراتن بادمجان :

    دستور تهیه گراتن بادمجان

    اول، بادمجان‌ها را پوست کنید و آنها را به صورت حلقه‌ای به ضخامت نیم سانت ببرید. سپس روی آنها نمک بپاشید و بعد از ۱۵ دقیقه، با آب سرد بشویید و کاملاً خشک کنید. بعد آنها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. در یک ماهی‌تابه، پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و آن را تفت دهید. بعد از پختن گوشت، قارچ‌های ورقه شده را اضافه کنید و روی حرارت بالا به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا قارچ‌ها آب نیندازند. سپس شعله را کم کنید و سیر رنده شده، نمک، فلفل، آویشن و رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سس آماده شود. در یک ظرف، یک لایه بادمجان بچینید، مقدار کمی از سس روی آنها بریزید و سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن بپاشید. این کار را تا پایان مواد ادامه دهید. در پایان، سس سفید را روی غذا بریزید و ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا روی پنیر طلایی شود و سپس غذا را سرو کنید.

    غذای خوشمزه بادمجان شکم پر

    مواد لازم بادمجان شکم پر :

    دستور تهیه بادمجان شکم پر

    ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید و آنها را خالی کنید. در یک تابه، روغن را گرم کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت پخت، سیر را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از آن، جعفری خرد شده و گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند. این مخلوط را داخل بادمجان‌های خالی شده پر کنید و در یک قابلمه بگذارید. می‌توانید مقداری آب نیز به پای بادمجان‌ها اضافه کنید تا بپزند. درب قابلمه را بگذارید و بگذارید تا بپزند. بعد از پخت، بادمجان‌ها را سرو کنید و لذت ببرید!

    “““html

    پیاز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی در یک تابه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس سیر خرد شده را به پیاز سرخ کرده اضافه کنید. ادویه‌ی مورد علاقه و پودر فلفل چیلی را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت گاو چرخ‌کرده و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا گوشت قهوه‌ای شود. سپس رب گوجه‌فرنگی و نمک را اضافه کرده و خوب هم بزنید. جعفری خردشده را هم به تابه اضافه کنید. چند دقیقه دیگر مواد را روی حرارت نگه‌دارید. در یک تابه‌ی دیگر، ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی بریزید، هر بادمجان را از وسط یک برش بزنید و سپس آن را سرخ کنید. یک تابه‌ی بزرگ‌تر بردارید، ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی به آن اضافه کنید و نیمی از گوجه‌فرنگی‌های برش خورده را داخل آن بریزید.

    توجه: قبل از رفتن به مرحله‌ی بعدی، کمی صبر کنید تا بادمجان و مخلوط گوشت گاو خنک شود. با مخلوط گوشت گاو، بادمجان را پر کنید و با خلال دندان‌های چوبی آن‌ها را ببندید. بادمجان را روی لایه‌ی گوجه‌فرنگی قرار دهید. باقی گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را روی بادمجان‌ها بریزید. درب تابه را بگذارید. حرارت را روی متوسط قرار دهید و بگذارید غذا به مدت ده دقیقه بپزد.

    غذای خوشمزه کاری بادمجان تند

    مواد لازم برای کاری بادمجان تند :

    دستور تهیه کاری بادمجان تند

    بادمجان را از طول به دو نیم تقسیم کنید، تمام سطوح آن را به روغن زیتون آغشته کنید، سپس آن را روی سینی فر بگذارید و در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت بپزید. بادمجان را از فر خارج کنید. بادمجان بسیار داغ خواهد بود، بنابراین آن را کنار بگذارید تا سرد شود. در یک تابه، روغن زیتون را در دمای متوسط رو به زیاد گرم کنید. دانه‌های خردل و زیره‌ی سبز را به روغن اضافه کنید و به مدت ۲۰-۳۰ ثانیه آن را حرارت دهید. نباید آن‌ها را به مدت زیاد حرارت بدهید زیرا بیش از حد می‌پزند. همچنین اگر تمایل دارید می‌توانید کمی آنقوزه نیز به آن اضافه کنید. هنگامی که دانه‌های زیره شروع به باز شدن می‌کنند، پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر آن‌ها را تفت بدهید. سیر و فلفل تند را اضافه کنید و به تفت دادن مواد ادامه دهید. پودر گشنیز و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. من دوست دارم که ادویه‌جات را به میزان متوسط استفاده کنم اما راحت باشید و هر چه‌قدر که دوست دارید ادویه اضافه کنید.

    اگر دوست دارید غذای‌تان تندتر باشد، ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی نیز به آن اضافه کنید. من خیلی ادویه اضافه نمی‌کنم تا طعم آن‌ها بر طعم بادمجان غالب نباشد. نمک را برای بهبود طعم و مزه اضافه کنید و اجازه بدهید چند دقیقه نیز بپزد. گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه‌ی دیگر بپزد. در حالی که گوجه‌فرنگی روی حرارت به آرامی می‌جوشد، سراغ بادمجان بروید. در این مرحله، آماده کردن بادمجان برشته شده خیلی راحت خواهد بود (با این حال ممکن است هنوز داغ باشد، پس مراقب باشید). با استفاده از یک قاشق، گوشت بادمجان را به راحتی از پوست آن جدا کنید. پوست را دور بریزید. بادمجان را ریز خرد کنید و آن را داخل تابه بریزید، و با گوجه‌فرنگی خوب مخلوط کنید. ۳-۴ دقیقه مواد را بپزید و سپس گرام ماسالا را اضافه کنید. هم بزنید و بگذارید چند دقیقه‌ی دیگر نیز بپزد. ۱ فنجان برگ گشنیز خرد شده را نیز اضافه کنید. مواد را هم بزنید و شعله را خاموش کنید.

    غذای خوشمزه کریسپی فینگرز بادمجان

    “““html

    مواد لازم برای کریسپی فینگرز بادمجان:

    دستور تهیه کریسپی فینگرز بادمجان

    ابتدا بادمجان‌ها را به نوارهای باریک برش دهید و آنها را در آب بخیسانید. در یک کاسه، تخم‌مرغ، کمی اورگانو، نمک و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. سپس آرد برنج را به ترکیب اضافه کنید. بادمجان‌های برش خورده را در آرد برنج بغلطانید و بعد در مخلوط تخم‌مرغ بزنید. بادمجان‌ها را دوباره در آرد برنج بغلطانید و دوباره در تخم‌مرغ بزنید. حالا آنها را در آرد سوخاری بزنید و در آخر در روغن سرخ کنید. این غذا به راحتی درست می‌شود و زمان زیادی نمی‌برد. می‌توانید آن را با سس گوجه‌فرنگی سرو کنید. نوش جان!

    موساکای گوشت و بادمجان

    مواد لازم برای موساکای گوشت و بادمجان:

    دستور تهیه موساکای گوشت و بادمجان

    بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای برش داده و سرخ کنید. در یک ماهیتابه، گوشت چرخ‌کرده را با پیاز داغ تفت دهید. سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، پیازچه، جعفری، نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. در انتها سس سفید را اضافه کنید. حالا، در یک تابه دیگر، یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و کمی پنیر موزارلا روی آن بریزید. سپس تمام مواد گوشتی را روی بادمجان‌ها پخش کنید و باقی پنیر را روی آن بریزید. یک لایه بادمجان دیگر روی این مواد بگذارید و تابه را روی حرارت قرار دهید. تخم‌مرغ‌ها، شیر، کمی نمک و فلفل سیاه را روی موساکا بپاشید و درب تابه را بگذارید تا بپزد.

    غذای خوشمزه کاری بادمجان و زنجبیل

    مواد لازم برای کاری بادمجان و زنجبیل:

    دستور تهیه کاری بادمجان و زنجبیل

    ابتدا روغن را در یک تابه داغ کنید و پیاز را به همراه نمک به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. سپس خمیر سیر و زنجبیل، زردچوبه، گوجه‌فرنگی، نارگیل رنده شده، پودر چیلی و پودر گشنیز را به آن اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه شعله را خاموش کردید و کمی صبر کردید تا خنک شود، محتویات را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. دوباره روغن را در تابه داغ کنید و دانه‌های خردل، دانه‌های شنبلیله، چیلی قرمز، لوبیای سیاه (در صورت نیاز) و برگ‌های کاری را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط پیاز، گوجه‌فرنگی و نارگیل را هم به این تابه اضافه کنید. خوب هم بزنید، درب را بگذارید و اجازه دهید ۵ تا ۶ دقیقه دیگر بپزد. آب تمبر هندی را اضافه کنید، هم بزنید و سپس شکر زرد را بریزید. وقتی به جوش آمد، بادمجان‌های سرخ شده و نمک را اضافه کنید و همه را خوب هم بزنید. کمی دیگر بپزید تا آماده شود. این غذا را می‌توانید با برنج یا روتی سرو کنید.

    غذای خوشمزه کیک بادمجان و سیب زمینی

    مواد لازم کیک بادمجان و سیب زمینی :

    دستور تهیه کیک بادمجان و سیب زمینی

    در ابتدا پیاز را خرد کنید و با گوشت چرخ کرده خوب تفت دهید. سپس رب و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. بعد گوجه فرنگی، فلفل سبز و نمک را اضافه کنید و با کمی آب بگذارید بپزند و نرم شوند. بادمجان‌ها و کدوها را پوست کنده و به صورت برش‌های طولی سرخ کنید. کدو و بادمجان سرخ شده را در دیواره‌ها و کف ظرف (قالب کیک کمربندی) بچینید. سپس سیب‌زمینی پخته و رنده‌شده را با کره و شیر مخلوط کنید و در قالب بریزید و از مخلوط گوشتی هم وسطش بگذارید. یک لایه دیگر از سیب‌زمینی اضافه کنید و بعد سس بشامل و پنیر پیتزا را بپاشید. قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا سس و پنیر طلایی شود و سپس سرو کنید.

    غذای خوشمزه کاپوناتا سیسیلی

    مواد لازم کاپوناتا سیسیلی :

    دستور تهیه کاپوناتا سیسیلی

    بادمجان را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا نرم و کمی قهوه‌ای شوند (حدود ۱۰ دقیقه). سپس پیاز را در همان روغن سرخ کنید تا قهوه‌ای طلایی شود. در ادامه کرفس و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزند. هندوانه‌ی کوهی و زیتون را به مخلوط اضافه کنید و در نهایت بادمجان سرخ‌شده را هم به این مخلوط بیفزایید. سپس در یک کاسه مخصوص مایکروویو، شکر را با سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید و به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو گرم کنید تا آماده شود.

    “““html

    ترکیب گرم را به بادمجان اضافه کنید. درب تابه را گذاشته و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید.

    غذای خوشمزه خوراک رژیمی بادمجان و سبزیجات

    مواد لازم خوراک رژیمی بادمجان و سبزیجات :

    دستور تهیه خوراک رژیمی بادمجان و سبزیجات

    ابتدا پیاز را خلالی برش زنید و سرخ کنید. سپس سینه بوقلمون خرد شده و ادویه را اضافه کرده و تفت دهید. پس از آن، لوبیا سبز خرد شده و هویج نگینی را اضافه کرده و کمی تفت بدهید. بادمجان را به صورت نازک برش زده و جداگانه تفت دهید و سپس به مخلوط اضافه کنید. قارچ و گوجه فرنگی را نیز ورقه‌ای برش بزنید و با لوبیای پخته و دیگر مواد مخلوط کنید. کمی آب گرم به غذا اضافه کرده و حدود چهل دقیقه زمان بدهید تا همه مواد خوب بپزند. در انتها، آبغوره و ادویه را اضافه کنید.

    غذای خوشمزه میرزا قاسمی

    مواد لازم میرزا قاسمی :

    دستور تهیه میرزا قاسمی

    ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و روی یک شعله بزرگ کباب کنید تا پوستشان بسوزد و نرم شوند. می‌توانید بادمجان‌ها را روی آتش یا ذغال نیز کباب کنید، یا اگر بیشتر دوست دارید، می‌توانید آن‌ها را سرخ کنید. پس از کباب کردن، پوست بادمجان‌ها را جدا کرده و آن‌ها را با گوشت‌کوب یا مخلوط‌کن له کنید. سپس در یک قابلمه کوچک، آب بگذارید تا جوش بیاید و گوجه‌فرنگی‌ها را در آن بگذارید تا کمی نرم شوند تا پوستشان جدا شود.

    سیرها را پوست کنده و رنده کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود، سپس سیر رنده شده را تفت دهید. گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و به سیر اضافه کنید. بادمجان له شده را هم به تابه اضافه کرده و دوباره تفت دهید. در این مرحله، نمک و فلفل سیاه را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید که آب مواد خوب تبخیر شود. می‌توانید برای رنگ بهتر، کمی رب گوجه‌فرنگی هم تفت دهید و به مواد اضافه کنید (قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ). در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و سپس به مواد اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید و در ظرف سرو کنید.

    غذای خوشمزه حلیم بادمجان

    مواد


    “““html

    لازم حلیم بادمجان :

    دستور تهیه حلیم بادمجان

    ابتدا یکی از پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه کمی روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیاز خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا نرم شود. سپس به آن فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و مخلوط کنید تا عطر ادویه‌ها پخش شود. حالا گوشت را بشویید و به قابلمه اضافه کنید و با پیازها تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. بعد از تغییر رنگ، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و بگذارید گوشت پخته شود. حتما دقت داشته باشید که مقداری آب بماند تا در میانه پخت مجبور به اضافه کردن آب نشوید.

    بعد از اینکه گوشت خوب پخت، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. سپس بادمجان‌ها را پوست کرده و در روغن سرخ کنید و به مخلوط اضافه کنید. برنج و عدس را در یک قابلمه دیگر با آب بپزید. در همین حین، دو پیاز باقی‌مانده و سیرها و نعناع خشک را جداگانه تفت دهید.

    بعد از آماده شدن نعناع داغ، سیر داغ و پیاز داغ را نصف به قابلمه اضافه کنید و نصف دیگر را برای تزیین نگه‌دارید. وقتی برنج و عدس پختند، آنها را بکوبید و به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید. حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا بادمجان‌ها کاملاً له شوند. وقتی حلیم به روغن افتاد، کشک را اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از ۱۰ دقیقه، حلیم آماده سرو است.

    غذای خوشمزه خورشت بادمجان

    مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان :

    دستور تهیه خورشت بادمجان

    بادمجان‌ها را از یک ساعت قبل پوست کرده و با نمک بگذارید تا تلخی‌شان گرفته شود و کمی آب بیندازند. در یک قابلمه ۳ لیوان آب بریزید و مرغ‌ها را همراه با یک پیاز، نمک و زردچوبه بگذارید تا نیم‌پز شوند. بادمجان‌ها را هم سرخ کنید.

    بعد از ۲۰ دقیقه، مرغ‌ها را بیرون آورده و در روغن کمی سرخ کنید. آب قابلمه را از صافی رد کنید تا برای پخت خورش استفاده کنید. رب گوجه را تفت داده و با مرغ‌ها و آب مرغ داخل قابلمه بیفزایید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. به تدریج آبلیمو را اضافه کنید و دقت کنید که خورشت ترش نشود.

    دارچین و در صورت نیاز کمی نمک هم به خورشت اضافه کنید. اگر پیاز سرخ شده آماده ندارید، ۳ عدد پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید و به خورشت بیفزایید. اگر احساس کردید غذا خیلی شور یا ترش است، یک سیب‌زمینی را پوست کنید و به خورشت بیفزایید تا مزه‌ها را متعادل کند. وقتی خورشت شروع به قل زدن کرد، نصف بادمجان‌ها را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خورشت کاملاً جا بیفتد. بادمجان و پیاز سرخ شده باعث لعاب انداختن غذا می‌شود.

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل