بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ رسپی ترشی توت فرنگی؛ خاص و خوشمزه

“`html

ترشی توت فرنگی یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین ترشی‌هاست که می‌توانید آن را با انواع غذاها سرو کنید. این ترشی مزه‌ای خاص و خوشایند دارد و به چند روش مختلف درست می‌شود. در این مقاله از رضیم بلاگ با طرز تهیه ترشی توت فرنگی به صورت کامل آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه ترشی توت فرنگی خانگی

برای تهیه ترشی توت فرنگی خانگی به مواد زیر نیاز دارید:

توت فرنگی ۱ کیلوگرم
سرکه سفید ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
آب جوشیده ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه ترشی توت فرنگی (روش اول)

تهیه ترشی توت فرنگی کمتر از نیم ساعت زمان می‌برد. شما می‌توانید این ترشی خوشمزه را بعد از ۲۴ ساعت سرو کنید و تا یک ماه در یخچال نگه‌داری کنید. در ادامه با مراحل تهیه ترشی توت فرنگی خوش رنگ آشنا می‌شوید.

مرحله اول: شستشوی توت فرنگی‌ها

ابتدا توت فرنگی‌ها را چند بار آبکشی کنید و سپس داخل یک کاسه آب بریزید. مقداری نمک و سرکه به آن اضافه کنید و بگذارید توت‌ها به مدت ۲۰ دقیقه در این ترکیب بمانند تا تمیز شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشک شاه توت

سپس برگ و انتهای توت فرنگی‌ها را با چاقو جدا کنید و آن‌ها را به دو نیم تقسیم کنید.

مرحله دوم: ریختن توت فرنگی‌ها در شیشه

برای تهیه این ترشی، نیاز به چند شیشه تمیز و خشک دارید. بعد از اینکه توت فرنگی‌ها را نصف کردید، بهتر است آن‌ها را بر روی دستمال بچینید تا کامل خشک شوند. سپس توت فرنگی‌ها را در شیشه‌ها قرار دهید.

مرحله سوم: آماده کردن آب و سرکه

در یک قابلمه کوچک مقداری سرکه، نمک و شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا شکر و نمک حل شوند.

بعد ۱ لیوان آب به این ترکیب اضافه کنید. سپس شعله گاز را خاموش کرده و بگذارید مخلوط سرکه و آب خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی کرفس

مرحله چهارم: تهیه ترشی

حالا باید ترکیب سرکه و آب را به شیشه‌های توت فرنگی اضافه کنید و شیشه‌ها را پر کنید. دقت کنید که از چند شیشه کوچک استفاده کنید تا ترشی مدت بیشتری سالم بماند.

درپوش شیشه‌ها را محکم ببندید و آنها را یک روز بیرون از یخچال نگه‌دارید. از روز بعد می‌توانید از این ترشی خوشمزه استفاده کنید.

“““html
مواد لازم جهت تهیه ترشی توت فرنگی تند

برای تهیه ترشی توت فرنگی تند به مواد زیر نیاز دارید:

توت فرنگی ۲۰ عدد
سیر ۶ حبه
ادویه کاری به مقدار لازم
زنجبیل خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه ۱/۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
دانه خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
روغن ۳ قاشق غذاخوری

رسپی ترشی توت فرنگی تند (روش دوم)

برای درست کردن این ترشی، شما نیاز به تعدادی چاشنی و طعم دهنده دارید. آماده کردن این ترشی تقریباً نیم ساعت زمان می‌برد.

  1. ابتدا توت فرنگی‌ها را بشویید و به هر اندازه‌ای که می‌خواهید خرد کنید.
  2. یک مقدار روغن در ماهیتابه بریزید و دانه‌های خردل را چند دقیقه تفت دهید.
  3. سیر و زنجبیل را خرد کرده و به همراه پودر کاری به ماهیتابه اضافه کنید و مواد را برای چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود. شعله را کم کنید و پودر فلفل قرمز، پودر زردچوبه و نمک را اضافه کنید.
  4. مواد را خوب هم بزنید، ۲ قاشق آب اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سرکه را اضافه کنید.
  5. زمانی که سرکه به جوش آمد، توت فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید و بگذارید تا ترکیب کاملاً خنک شود.
  6. سپس این ترشی خوشمزه را در شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و از آن در کنار انواع غذاها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی ریواس

نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی توت فرنگی

در اینجا چند نکته مهم برای تهیه ترشی توت فرنگی آورده‌ایم. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید از ترشی توت فرنگی برای تزئین و کنار غذاها استفاده کنید و همچنین آن را به سالادها اضافه کنید.
  • مدت زمان نگهداری ترشی توت فرنگی
    “““html
  • مقدار ترشی محدود است، بنابراین باید آن را به اندازه کم تهیه کرده و زود مصرف کنید.
  • مقدار سرکه‌ای که در این ترشی استفاده می‌شود به سلیقه شما بستگی دارد. اگر بخواهید می‌توانید مقدار سرکه و آب را بسته به ذائقه خودتان کم و زیاد کنید.
  • برای حفظ رنگ این ترشی حتما از سرکه سفید استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید این ترشی خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از شکر استفاده کنید، اما اگر دوست نداشته باشید می‌توانید بدون شکر هم درست کنید.
  • برای مزه‌دار کردن این ترشی می‌توانید از مقدار کمی برگ تازه یا خشک شده رزماری استفاده کنید.
  • برای تهیه ترشی توت فرنگی به صورت درسته، کافیست توت فرنگی‌ها را بدون خرد کردن در شیشه بریزید و سپس ترکیب سرکه و آب را اضافه کنید.
  • برای مزه‌دار کردن ترشی توت فرنگی خانگی، می‌توانید از برگ نعنای تازه یا خشک یا هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.
  • در برخی از رسپی‌ها به جای سرکه سفید از سرکه بالزامیک سفید استفاده می‌شود.
  • اگر بخواهید می‌توانید ترشی توت فرنگی را به شکل کاملا میکس شده یا له شده درست کنید و به عنوان یک سس خوشمزه در کنار غذاها استفاده کنید.
  • یکی از معروف‌ترین انواع ترشی توت فرنگی، ترشی توت فرنگی سبز است. برای تهیه این نوع ترشی باید از توت فرنگی‌های سبز و نرسیده استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید ترشی توت فرنگی را با خیار، ریواس و دیگر سبزیجات ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی چغاله بادام

اگر تجربه درست کردن این ترشی را دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات شما را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل