بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ روش اصولی برای تهیه سالاد فارفاله مدیترانه ای + سس (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه “سالاد فارفاله مدیترانه‌ای” با طعمی خوشمزه

در زبان ایتالیایی، کلمه farfalla به معنی پروانه و فارفاله به معنی پروانه‌ها است. این سالاد را می‌توان در 30 دقیقه درست کرد و مواد لازم برای 4 نفر کافی است. با ما همراه شوید.

طرز تهیه سالاد فارفاله به ۲ روش اصلی و مدیترانه‌ای

روش اول: سالاد فارفاله مدیترانه‌ای با نخود فرنگی

مواد لازم

  • پاستای دلخواه، ترجیحاً فارفاله: ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی خلال شده: ۱ عدد
  • ژامبون گوشت: ۲ الی ۳ برش
  • زیتون سبز بدون هسته: حدود ۲۰ عدد
  • نخود فرنگی پخته: ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای سبز: ۱ عدد
  • آویشن: ½ قاشق چایخوری
  • پنیر گودا: ۵۰ گرم
  • پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد

مواد لازم برای سس سالاد

  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه: ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا در یک قابلمه مقداری آب بریزید و با کمی نمک و آویشن بگذارید بجوشد. سپس پاستا را به آب در حال جوش اضافه کرده و بعد از پخته شدن، آبکش کنید.
  2. در همین حین، تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید.
  3. پیاز را کوچک خرد کرده و ژامبون‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید. یک ظرف برای سالاد آماده کنید، پاستا را در آن بریزید و همه مواد خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود و بعد سرو کنید.

روش دوم: سالاد فارفاله مدیترانه‌ای با خیار

مواد اولیه

  • ماکارونی پروانه‌ای (فارفاله): ۳۵۰ گرم
  • خیار (متوسط): ۳ عدد
  • گوجه گیلاسی (نصف شده): ۱ پیمانه
  • زیتون سیاه: ۲/۳ پیمانه
  • پیاز قرمز (حلقه شده): ½ یک پیاز متوسط
  • پنیر (فتا یا رنده شده): ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای چاشنی سالاد

  • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
  • آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی (خشک یا تازه/ خرد شده): به مقدار لازم
  • “““html

    • پاستا فارفاله ۲۵۰ گرم
    • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
    • فلفل سیاه و سفید ۱/۴ قاشق چای خوری

    دستور تهیه سالاد فارفاله

    1. یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری روغن و نصف قاشق غذاخوری نمک را به آن اضافه کنید.
    2. وقتی آب به جوش آمد، فارفاله‌ها را به آن بیفزایید.
    3. بعد از ۱۰ دقیقه یک عدد از فارفاله‌ها را امتحان کنید؛ اگر نرم بود، آن‌ها را آبکش کنید. (برای نرم شدن فارفاله‌ها به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است).
    4. بعد از آبکش کردن، کمی آب سرد روی آن‌ها بریزید تا آب اضافی خارج شود و سپس آن‌ها را به یک ظرف منتقل کنید.
    5. گوجه‌های گیلاسی را بشویید و به فارفاله‌ها اضافه کنید.
    6. خیار را به شکل حلقه‌ای برش دهید و به سالاد اضافه کنید.
    7. در نهایت، زیتون بدون هسته و پنیر را نیز به سالاد بیفزایید.
    8. برای تهیه چاشنی، تمام مواد گفته شده را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدستی به دست بیاید.
    9. چاشنی را روی سالاد بریزید و کمی زمان بدهید تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند.

    نکات پایانی برای تهیه سالاد فارفاله

    • می‌توانید در این سالاد از ژامبون مرغ یا سینه‌ی مرغ پخته و خرد شده هم استفاده کنید.
    • در صورت تمایل می‌توانید جعفری خرد شده را هم به سالاد اضافه نمایید.
    • اگر می‌خواهید از این سالاد به عنوان یک وعده‌ی غذایی کامل استفاده کنید، می‌توانید کمی سیب‌زمینی و تخم‌مرغ پخته و خرد شده را نیز اضافه کنید.
    • بر اساس خواسته خود، می‌توانید کمی پیاز خام قرمز را ریز خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.

    بیشتر بخوانید :

    کاهش فشار خون با سالاد ترخون

    دستور تهیه سالاد نودل چینی خوشمزه

    روش‌های تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

خروج از نسخه موبایل