بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ روش جهت تهیه شربت آلبالو سنتی و خوشمزه با نکات ضروری و مهم (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه شربت آلبالو خوش رنگ و خوش طعم نکات طلایی

رضیم : «شربت آلبالو» از روش‌های قدیمی مادربزرگ‌ها برای درمان گرمازدگی در روزهای گرم تابستان است. آلبالو به شکل میوه تازه، شربت و حتی آلبالو پلو، برای درمان و پیشگیری از گرمازدگی در فصل تابستان توصیه می‌شود.

در این مقاله ۲ روش برای تهیه شربت آلبالو خانگی و خوش رنگ را برای شما توضیح می‌دهیم.

دستور تهیه شربت آلبالو خوشرنگ و خانگی

1. دستور تهیه شربت آلبالو با طعم نعنا و زنجبیل

مواد لازم :

  • آلبالو : یک کیلوگرم
  • شکر: ۲ کیلوگرم (می‌توانید مقدار شکر را کم کنید اگر کمتر شیرین را دوست دارید)
  • آب: یک لیوان
  • وانیل: یک قاشق چایخوری
  • آب زنجفیل تازه رنده شده: چند قطره
  • ۳ تا ۴ شاخه نعنا تازه و شسته شده
  • رنده پوست لیمو ترش: ¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه شربت آلبالو با طعم نعنا و زنجبیل

  1. آلبالوها را خوب بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید. می‌توانید از دستگاه هسته‌گیر یا دست استفاده کنید.
  2. آلبالوها را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در شکر بخوابانید و حتما این مخلوط را در یخچال نگه دارید.
  3. در یک قابلمه لعابی تمیز، مخلوط شکر و آلبالو را بریزید و یک لیوان آب اضافه کنید.
  4. شعله گاز را متوسط نگه دارید. اگر شعله خیلی کم باشد، رنگ شربت تیره می‌شود و اگر زیاد باشد، رنگ آن قهوه‌ای خواهد شد.
  5. شربت را مرتب هم بزنید و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ شود.
  6. برای داشتن شربت شفاف، بعد از ۴۰ دقیقه مخلوط قابلمه را در یک ظرف تمیز آبکش کنید و شربت را در یک شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهدارید.
  7. فشار ندهید به آلبالوها در آبکش، چون باعث کدر شدن رنگ شربت می‌شود. با این آلبالوها می‌توانید مربای آلبالو تهیه کنید.

2. دستور تهیه شربت آلبالو ساده خانگی

مواد لازم :

  • شکر : ۲ کیلو
  • آلبالو : ۱ کیلو
  • وانیل (اختیاری) : ۱ قاشق چای خوری
  • آب : ۱ لیوان

دستور تهیه شربت آلبالو به روشی آسان

  1. ابتدا آلبالوها را شسته و دم و هسته آن‌ها را جدا کنید.
  2. آلبالوهای تمیز را در یک ظرف مناسب با مقداری شکر مخلوط کرده و ظرف را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. بعد از این مدت، ظرف را از یخچال درآورید و مقداری آب به آلبالوها اضافه کنید.
  4. حالا قابلمه را روی گاز با شعله متوسط قرار دهید و شربت را مدام هم بزنید تا شکر خوب حل شود.
  5. زمانی که شکر حل شد، بگذارید شربت به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا قوام بگیرد.
  6. بعد از قوام گرفتن، مخلوط را در صافی بریزید و شربت صاف شده را بعد از خنک شدن در بطری شیشه‌ای بریزید و در یخچال قرار دهید.


“““html


نکات حرفه‌ای برای تهیه شربت آلبالو خوشرنگ و خانگی

شما می‌توانید از آلبالوهای باقی‌مانده برای تهیه مربای آلبالو استفاده کنید.

اگر شربت خوب قوام نگیرد، ممکن است ترش شود.

اگر شربت را روی حرارت زیاد بجوشانید، ممکن است شکرک بزند.

اگر شربت را با حرارت زیاد بپزید، رنگش قهوه‌ای می‌شود و با حرارت کم، رنگش تیره و ناخوشایند خواهد بود.

بعد از خنک شدن شربت آلبالو، مقداری از آن را در یک لیوان بریزید و بقیه را با آب سرد و یخ پر کنید. برای تزئین می‌توانید آلبالوهای تازه را حلقه حلقه کرده و در لیوان یا پارچ شربت قرار دهید.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه مارمالاد آلبالو + راز خوشمزه شدن مارمالاد

۴ روش مناسب و آسان جهت خشک کردن آلبالو در منزل

دستور تهیه آلبالو پلو مجلسی با ۲ روش خاص

خواص شگفت‌انگیز شربت آلبالو برای سلامت

  1. شربت آلبالو خوشمزه و طبیعی می‌تواند در مقابله با گرمازدگی و درمان برخی مشکلات کبد، معده و کلیه بسیار مفید باشد.
  2. آلبالو از میوه‌های خوشمزه و ضد سرطان است که به همین دلیل افراد تمایل دارند در همه فصل‌ها از آن استفاده کنند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل