بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ روش ساده جهت تهیه مربا و مارمالاد انجیر (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه مارمالاد و مربای انجیر حرفه‌ای و ماندگار

فصل انجیر تازه است و چه چیزی هیجان‌انگیزتر از درست کردن یک مربای انجیر با انجیرهای تازه زرد و سیاه.

معمولا درست کردن مربای انجیر مثل مرباهای سایر میوه‌ها چندان رایج نیست اما مربای انجیر در سرتاسر دنیا از جمله محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین مرباها است که حتی در کنار غذای اصلی هم گاهی به عنوان طعم دهنده و برای گارنیش یا تزیین غذا استفاده می‌شود.

دستور تهیه مربا انجیر تازه و انجیر زرد و نکات مهم یک مربا براق بدون شکرک و کپک را در مجله رضیم بخوانید.

1. دستور تهیه مربا انجیر زرد و سیاه تازه در منزل

مواد لازم جهت تهیه مربا انجیر سیاه یا زرد

  • انجیر تازه و ریز و سالم: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۷۵۰ گرم (اگر انجیرها خیلی شیرین نیستند، تا ۱ کیلوگرم شکر هم می‌توانید اضافه کنید)
  • هل: ۴ تا ۵ عدد
  • آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری (این مورد اختیاری است؛ می‌توانید از گلاب یا حتی زنجبیل تازه رنده شده به جای وانیل استفاده کنید)

دستور تهیه مربا انجیر سیاه یا زرد

طرز تهیه مربای انجیر سیاه و زرد به هم شباهت دارد، اما انجیر سیاه در برابر حرارت مقاوم‌تر است و مربای انجیر زرد معمولاً کیفیت بهتری دارد.

  1. انجیرها را بشورید و در یک قابلمه بریزید. شکر را بین انجیرها بپاشید و یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا آب بیندازند.
  2. روز بعد انجیر و شکر را به همراه هل روی حرارت متوسط بپزید.
  3. شهد مربا باید غلیظ و قوام پیدا کند (اگر از هل استفاده می‌کنید، دیگر از وانیل یا گلاب استفاده نکنید، زیرا هل طعم خوبی به مربا می‌دهد). انجیرها باید شفاف و براق شوند.
  4. یک دقیقه قبل از پایان پخت آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
  5. صبر کنید تا مربا کاملاً سرد شود، سپس آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.


2. دستور تهیه مارمالاد انجیر زرد و سیاه تازه

مارمالاد نوعی مرباست که در آن میوه قبل از پخت له می‌شود. این نوع مربا را می‌توان با میوه‌های مختلف تهیه کرد و روش تهیه‌اش نسبتاً آسان است.

یکی از خوشمزه‌ترین انواع مارمالاد، مارمالاد انجیر است که بسیار مقوی است. می‌توانید مارمالاد انجیر را با نان و کره در صبحانه میل کنید و روزتان را با انرژی آغاز کنید.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد انجیر زرد و سیاه تازه

  • انجیر کاملاً رسیده و نرم: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۷۵۰ تا ۱ کیلوگرم
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق مرباخوری سر پر
  • آب سرد: ¼ لیوان
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • هل: ۴ تا ۵ عدد

دستور تهیه مارمالاد انجیر زرد و سیاه تازه

  1. برای تهیه مارمالاد انجیر، ابتدا انجیرها را در غذاساز یا میکسر کمی له کنید. نیازی نیست کاملاً له شوند، فقط تا حدی که کمی نرم شوند کافی است.
  2. سپس انجیر له شده را همراه با شکر و هل در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا شهد مربا غلیظ شود.
  3. بعد از غلیظ شدن شهد، ژلاتین را روی ¼ لیوان آب بپاشید. لیوان را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین حل شود.
  4. ژلاتین حل شده را به مخلوط مارمالاد اضافه کنید و اجازه دهید تا غلیظ و قوام پیدا کند.
  5. مارمالاد باید براق و شفاف شود. حالا آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
  6. صبر کنید تا مارمالاد کاملاً سرد شود، سپس آن را در ظروف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید.
  7. از

“““html

مارمالاد می‌تواند برای تهیه انواع شیرینی و کیک یا وعده‌های غذایی، به‌خصوص صبحانه، استفاده شود.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن

دستور تهیه مربای قارچ عجیب ولی خوشمزه و پر خاصیت

مربای هلو انجیری: دستور تهیه مربای هلو

دستور تهیه مربای تمشک و نکاتی برای تهیه آن

۲ نوع مربای بدون شکر برای افراد دیابتی و رژیمی

نکات مهم و طلایی دستور تهیه مربای براق، بدون شکرک و کپک با انجیر زرد یا سیاه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل