بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۲ روش طلایی برای تهیه کمپوت گوجه سبز (مرحله به مرحله)

“`html

کمپوت گوجه سبز | دستور تهیه “کمپوت گوجه سبز”

کمپوت گوجه سبز یک دسر خوشمزه و خوش‌طعم است که طعم ترش و شیرینی دارد. این کمپوت را به دو روش می‌توان تهیه کرد. روش پخت و همچنین مدت زمان آن بر روی رنگ و ظاهر کمپوت تأثیر زیادی دارد. با این مقاله از مجله رضیم همراه شوید.

کمپوت گوجه سبز و دستور تهیه آن به ۲ روش

احتمالاً شما هم کمپوت گوجه سبز را چشیده‌اید. این کمپوت خوش‌مزه را می‌توانید روی اجاق گاز یا در مایکروفر درست کنید. البته روش پخت بر روی ظاهر و رنگ آن اثر دارد. در اینجا دستور تهیه کمپوت گوجه‌ سبز را به دو روش با اجاق گاز و مایکروفر بیان می‌کنیم.

۱. دستور تهیه کمپوت گوجه سبز روی اجاق گاز

مواد لازم :

  • گوجه سبز سالم و رسیده ۱ کیلوگرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • آب ۶ لیوان
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • آب یخ ۲ لیوان

دستور تهیه کمپوت گوجه سبز روی اجاق گاز

  1. دم گوجه سبزها را جدا کرده و آن‌ها را با آب سرد بشویید تا تمیز شوند. سپس با خلال دندان روی چند نقطه از آنها سوراخ‌هایی ایجاد کنید.
  2. ۶ لیوان آب را در یک قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. حرارت را خاموش کرده و بگذارید شربت کمی خنک شود تا دمای آن به حدود ۹۰ درجه سانتی‌گراد برسد. سپس گوجه سبزها را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.
  4. صبر کنید تا آب در قابلمه دوباره به جوش بیاید و کف کند.
  5. پس از جوش آمدن شربت، کف روی آن را بزنید و حرارت را کم کنید.
  6. درپوش قابلمه را بردارید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا گوجه‌ها به آرامی بپزند.
  7. بعد از ۱۰ دقیقه، حرارت را خاموش کرده و آبلیمو را اضافه کنید. کمپوت را هم بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
  8. زمانی که کمپوت کمی سرد شد، دوباره حرارت را روشن کرده و آن را روی درجه بالا تنظیم کنید تا شربت بجوشد.
  9. زمانی که شربت به جوش آمد، آب یخ را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
  10. اجازه دهید کمپوت کاملاً خنک شود، سپس آن را در یک بطری شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

۲. دستور تهیه کمپوت گوجه سبز در مایکروفر

مواد لازم :

  • گوجه سبز ۵۰۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • آب ۲ پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه کمپوت گوجه سبز در مایکروفر

  1. شکر را در ظرف مخصوص مایکروفر بریزید و آب را به آن اضافه کنید. مخلوط آب و شکر را هم بزنید تا کامل حل شود.
  2. وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوجه سبزها را اضافه کنید.
  3. ظرف را در مایکروفر قرار دهید و آن را برای ۷ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد تنظیم کنید.
  4. بعد از ۷ دقیقه، ظرف را بیرون آورده و کمپوت را هم بزنید. دوباره آن را در مایکروفر قرار دهید.
  5. این بار مایکروفر را برای ۵ دقیقه با قدرت ۷۰ درصد تنظیم کنید.
  6. بعد از ۵ دقیقه کمپوت گوجه سبز آماده است. شما می‌توانید آن را در ظرف سرو ریخته و تازه میل کنید یا در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس استفاده کنید.

چند نکته مهم و اصولی درباره کمپوت گوجه سبز

  • مراقب باشید که گوجه سبزها بیش از زمان ذکر شده در شربت نجوشند، چون در
    “““html
  • در غیر این صورت له شده و هسته آن‌ها جدا می‌شود.
  • سوراخ کردن گوجه سبزها با خلال دندان به این دلیل است که زمان پخت کمتر شود و گوجه سبزها له نشوند.
  • کمپوت گوجه سبز با مقدار مواد ذکر شده، طعمی ملس دارد. اگر می‌خواهید کمپوت شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را کمی افزایش دهید.
  • هرگز گوجه سبزها را به شربت در حال جوش اضافه نکنید. اضافه کردن گوجه سبز به شربت داغ باعث می‌شود زمان پخت کمپوت بیشتر شود و در نتیجه، لایه رویی گوجه سبزها له شده و مغز آن‌ها خام بماند. این مساله باعث کپک زدن کمپوت می‌شود.
  • کمپوت گوجه سبز به سرعت له شده و ظاهر و رنگ ناخوشایندی پیدا می‌کند. افزودن آب یخ به کمپوت گوجه سبز به منظور جلوگیری از این مشکل است و باعث افزایش زمان ماندگاری و حفظ رنگ و ظاهر کمپوت خواهد شد.
  • افزودن آبلیمو به کمپوت گوجه سبز مانع از کپک زدن آن می‌شود.
  • کمپوت گوجه سبز را می‌توانید به مدت ۳ الی ۴ ماه در یخچال نگهداری کنید، به شرطی که کمپوت کاملاً سرد شده و سپس در شیشه ریخته شود و شیشه برای نگهداری کمپوت باید کاملاً تمیز و خشک باشد.
  • کمپوت گوجه سبز را می‌توانید به عنوان دسر یا میان‌وعده‌ای خوشمزه استفاده کنید یا از آن برای تزیین کیک، بستنی و ژله بهره بگیرید.
  • برای تهیه کمپوت گوجه سبز از میوه‌های رسیده، سالم و بدون لک استفاده کنید.
  • تهیه کمپوت گوجه سبز در مایکروفر به حفظ رنگ و بافت گوجه سبز کمک می‌کند و باعث بهتر شدن ظاهر کمپوت می‌شود.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کمپوت گیلاس خانگی و سالم

۲ روش سریع و آسان برای تهیه کمپوت آلوئه ورا

دستور تهیه ۴ مدل کمپوت با مایکروفر تازه و خوشمزه + عکس

۲ روش آسان برای تهیه کمپوت آلو سیاه + خواص

خواص گوجه سبز برای سلامتی

1. بهبود گوارش با گوجه سبز

خوردن گوجه سبز باعث جذب بهتر فیبر در بدن می‌شود و به گوارش بهتر کمک می‌کند. در تابستان، هر فرد باید روزانه گوجه سبز بخورد تا روده‌ها به خوبی کار کنند.

گوجه سبز به دلیل داشتن ویتامین C و فیبر غذایی، به معده کمک می‌کند تا از یبوست و نفخ دور بماند.

2. تقویت سیستم ایمنی با گوجه سبز

مصرف مداوم گوجه سبز در تابستان به طور طبیعی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

3. لاغری و کاهش وزن با گوجه سبز

وجود ویتامین C زیاد در گوجه سبز باعث بهبود متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی می‌شود و برای کاهش وزن و لاغری شکم مفید است.

4. کاهش دیابت و قند خون با گوجه سبز

فیبر موجود در گوجه سبز می‌تواند کلسترول بالا در افراد مبتلا به دیابت را کاهش دهد.

5. سم‌زدایی کبد چرب با گوجه سبز

اسید بنzoئیک موجود در گوجه سبز خاصیت ضد میکروبی دارد و به پاکسازی و سم‌زدایی کبد و درمان مشکلات کبدی مانند کبد چرب کمک می‌کند.

6. گوجه سبز برای پیشگیری از سرماخوردگی

ویتامین C زیاد در گوجه سبز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از سرماخوردگی پیشگیری می‌کند.

7. سلامت دهان و دندان با گوجه سبز

گوجه سبز برای سلامت دهان و دندان مفید است. مصرف گوجه سبز دندان‌ها را قوی‌تر می‌کند و در کاهش درد و خونریزی لثه موثر است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل