بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

۳ روش پرطرفدار جهت تهیه کورن داگ خانگی + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

راهنمای تهیه و درست کردن کورن داگ خوشمزه در خانه

برخی از فروشندگان خیابانی یا رستوران‌ها کورن داگ‌ها را بلافاصله پس از سفارش مشتری سرخ کرده و به او می‌دهند. این خوراکی همچنین به‌صورت منجمد در بیشتر سوپرمارکت‌های آمریکای شمالی عرضه می‌شود.

کورن داگ را می‌توان به‌طور ساده یا با چاشنی‌های مختلفی مانند سس کچاپ، خردل و مایونز مصرف کرد. با ما همراه باشید.

دستور تهیه و اصول پخت کورن داگ خوشمزه

روش اول : تهیه سوسیس چوبی (کورن داگ)

مواد لازم:

  • شیری به وزن ۲۴۵ گرم
  • آرد ذرت زرد به وزن ۲۳۰ گرم
  • آرد به وزن ۱۲۵ گرم + کمی بیشتر (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
  • شکر به مقدار ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر به مقدار ۱ و ۲/۱ قاشق چای‌خوری
  • سس خردل به مقدار ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن کنجد به مقدار ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم
  • سوسیس هات داگ ۸ عدد
  • سیخ چوبی ۸ عدد

دستور تهیه سوسیس چوبی (کورن داگ)

  1. آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر، خردل و نصف قاشق چای‌خوری نمک را در یک ظرف مخلوط کنید. در ظرف دیگری، شیر، روغن کنجد و تخم مرغ را خوب بزنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  2. خمیر بدست آمده را در یک لیوان بلند بریزید و کنار بگذارید.
  3. یک تابه گود بزرگ انتخاب کنید، روغن سرخ‌کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس‌ها برسد در آن بریزید و داغ کنید تا دمای روغن به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برسد.
  4. سوسیس‌ها را به سیخ چوبی زده، سپس در آرد اضافی بزنید، بعد در خمیر قرار داده و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
  5. سپس از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. نوش جان!

نکته: دقت کنید که آرد ذرت باید زرد رنگ باشد و با نشاسته ذرت که سفید است متفاوت است.


روش دوم : تهیه کورن داگ ساده و پنیری

مواد اولیه:

  • آرد ذرت زرد: یک فنجان
  • آرد: یک فنجان
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: چهار قاشق چای‌خوری
  • شیر یا آب: یک فنجان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • هات داگ: به مقدار لازم
  • پنیر به دلخواه مثل پنیر چدار یا گودا
  • روغن کانولا یا روغن گیاهی برای سرخ‌کردن
  • سس قرمز و خردل برای چاشنی
  • سیخ چوبی

دستور تهیه کورن داگ ساده و پنیری

  1. ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
  2. تخم مرغ‌ها را به مخلوط خشک اضافه کنید.
  3. شیر یا آب را نیز اضافه کنید.
  4. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر مایع و یکدست حاصل شود.
  5. سوسیس‌ها را در مخلوط بزنید و در روغن سرخ کنید.
  6. غلظت مخلوط باید مانند تصویر باشد. برای راحتی در آغشته کردن، می‌توانید مخلوط را در یک ظرف عمیق بریزید.
  7. سوسیس‌های سرخ‌شده را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
  8. تمام مراحل را برای پنیرها نیز تکرار کنید.


روش سوم : تهیه کورن داگ سیب‌زمینی

مواد لازم:

  • هات داگ ۴ تا ۶ عدد
  • “““html

  • سیب زمینی خلالی نیمه سرخ شده 250 گرم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
  • آرد ذرت 1 پیمانه
  • آرد سفید 1.5 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آب 1 پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه کورن داگ سیب زمینی

  1. سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت خلالی برش بزنید. سپس آن‌ها را با کمی آب نیم‌پز کنید.
  2. در یک کاسه، آرد ذرت، آرد سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ و آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست به دست بیاید.
  3. هات داگ‌ها را به سیخ بزنید و سپس در خمیر بزنید. بعد خلال‌های سیب زمینی را به طور یکنواخت روی آن بچسبانید.
  4. در یک قابلمه یا تابه، روغن را تا ارتفاع ۵ تا ۸ سانتی‌متر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
  5. هات داگ‌ها را در روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  6. پیش‌غذای خوشمزه خود را با سس دلخواه سرو کنید.


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کاسرول سوسیس یک میان وعده خوشمزه

دستور تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل

دستور تهیه طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل