“`html
راهنمای تهیه و درست کردن کورن داگ خوشمزه در خانه
برخی از فروشندگان خیابانی یا رستورانها کورن داگها را بلافاصله پس از سفارش مشتری سرخ کرده و به او میدهند. این خوراکی همچنین بهصورت منجمد در بیشتر سوپرمارکتهای آمریکای شمالی عرضه میشود.
کورن داگ را میتوان بهطور ساده یا با چاشنیهای مختلفی مانند سس کچاپ، خردل و مایونز مصرف کرد. با ما همراه باشید.
دستور تهیه و اصول پخت کورن داگ خوشمزه
روش اول : تهیه سوسیس چوبی (کورن داگ)
مواد لازم:
- شیری به وزن ۲۴۵ گرم
- آرد ذرت زرد به وزن ۲۳۰ گرم
- آرد به وزن ۱۲۵ گرم + کمی بیشتر (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
- شکر به مقدار ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر به مقدار ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
- سس خردل به مقدار ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن کنجد به مقدار ۲ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- روغن سرخکردنی به مقدار لازم
- سوسیس هات داگ ۸ عدد
- سیخ چوبی ۸ عدد
دستور تهیه سوسیس چوبی (کورن داگ)
- آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر، خردل و نصف قاشق چایخوری نمک را در یک ظرف مخلوط کنید. در ظرف دیگری، شیر، روغن کنجد و تخم مرغ را خوب بزنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- خمیر بدست آمده را در یک لیوان بلند بریزید و کنار بگذارید.
- یک تابه گود بزرگ انتخاب کنید، روغن سرخکردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیسها برسد در آن بریزید و داغ کنید تا دمای روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد.
- سوسیسها را به سیخ چوبی زده، سپس در آرد اضافی بزنید، بعد در خمیر قرار داده و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
- سپس از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. نوش جان!
نکته: دقت کنید که آرد ذرت باید زرد رنگ باشد و با نشاسته ذرت که سفید است متفاوت است.
روش دوم : تهیه کورن داگ ساده و پنیری
مواد اولیه:
- آرد ذرت زرد: یک فنجان
- آرد: یک فنجان
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: چهار قاشق چایخوری
- شیر یا آب: یک فنجان
- تخم مرغ: ۲ عدد
- هات داگ: به مقدار لازم
- پنیر به دلخواه مثل پنیر چدار یا گودا
- روغن کانولا یا روغن گیاهی برای سرخکردن
- سس قرمز و خردل برای چاشنی
- سیخ چوبی
دستور تهیه کورن داگ ساده و پنیری
- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
- تخم مرغها را به مخلوط خشک اضافه کنید.
- شیر یا آب را نیز اضافه کنید.
- مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر مایع و یکدست حاصل شود.
- سوسیسها را در مخلوط بزنید و در روغن سرخ کنید.
- غلظت مخلوط باید مانند تصویر باشد. برای راحتی در آغشته کردن، میتوانید مخلوط را در یک ظرف عمیق بریزید.
- سوسیسهای سرخشده را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
- تمام مراحل را برای پنیرها نیز تکرار کنید.
روش سوم : تهیه کورن داگ سیبزمینی
مواد لازم:
- هات داگ ۴ تا ۶ عدد
- سیب زمینی خلالی نیمه سرخ شده 250 گرم
- روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
- آرد ذرت 1 پیمانه
- آرد سفید 1.5 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- آب 1 پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
“““html
دستور تهیه کورن داگ سیب زمینی
- سیب زمینیها را پوست کنده و به صورت خلالی برش بزنید. سپس آنها را با کمی آب نیمپز کنید.
- در یک کاسه، آرد ذرت، آرد سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ و آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست به دست بیاید.
- هات داگها را به سیخ بزنید و سپس در خمیر بزنید. بعد خلالهای سیب زمینی را به طور یکنواخت روی آن بچسبانید.
- در یک قابلمه یا تابه، روغن را تا ارتفاع ۵ تا ۸ سانتیمتر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
- هات داگها را در روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- پیشغذای خوشمزه خود را با سس دلخواه سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه کاسرول سوسیس یک میان وعده خوشمزه
دستور تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل
دستور تهیه طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس