“`html
دستور تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه
در این قسمت از غذاهای ایرانی، طرز تهیه آبگوشت بامیه را برای شما آماده کردهایم. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه آبگوشت بامیه با طعم عالی
مواد لازم برای تهیه آبگوشت بامیه
- گوشت گوسفند 400 گرم
- پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
- بامیه 400 گرم
- گوجهفرنگی رنده شده 3 عدد
- نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه
- رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه
- ابتدا گوشت و پیاز را با هم کمی سرخ کنید.
- سپس با مقداری زردچوبه بگذارید کمی بپزد.
- وقتی گوشت نیمپز شد، گوجههای رنده شده، نمک، فلفل، ادویه و رب را به گوشت اضافه کنید و بامیهها را هم بریزید.
- اجازه دهید همه مواد به خوبی بپزند.
نکات طلایی برای تهیه آبگوشت بامیه
1. آبگوشت بامیه باید به حد کافی بپزد تا آبدار باشد و بتوان آن را مانند آبگوشت معمولی سرو کرد.
2. این غذا تند است، اما شما میتوانید مقدار فلفل را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه آبگوشت خوشمزه به روش سنتی و سالم
آبگوشت مجلسی + دستور تهیه آبگوشت سنتی برای ۵ نفر
دستور تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی
جمعآوری شده توسط مجله ی رضیم
مریم امینی