بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

 آشنایی با انواع موز  (2 نکته مهم)

“`html

همه چیز در مورد موز

موز معمولاً بافتی نشاسته‌ای و بویی شیرین دارد و می‌تواند حتی پس از برداشت نیز به رسیدن ادامه دهد. چون این میوه‌ها مربوط به مناطق گرمسیری هستند، بهتر است در دمای اتاق نگهداری شوند تا به آرامی برسند. اگر می‌خواهید موزها سریع‌تر برسند، می‌توانید آن‌ها را در کیسه‌های کاغذی قرار دهید.

شما می‌توانید موزها را وقتی هنوز در پوست هستند در فریزر بگذارید. این کار زمانی مناسب است که موزها از کیفیت خوبی برخوردار نباشند. موزهای یخ‌زده برای درست کردن اسموتی و شیک مناسب هستند و می‌توانید از آن‌ها برای پخت نان یا شیرینی موزی نیز استفاده کنید.

خواص و فواید موز برای بدن

موز سرشار از پتاسیم است و این ماده به انتقال اکسیژن به مغز کمک می‌کند. همچنین، به هشیاری ذهن کمک می‌کند چون منیزیم موجود در موز فعالیتی مناسب بین سلول‌های عصبی در مغز ایجاد می‌کند. علاوه بر این، موز به پاکسازی مغز از مواد زائد مانند آمونیاک کمک می‌کند و با کاهش آمونیاک، ذهن شما تیزتر و متمرکزتر می‌شود. موز می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های پارکینسون و آلزایمر مؤثر باشد.

موز فواید زیادی برای سلامتی دارد که شامل سلامت قلب و عروق، بهبود روحیه، افزایش انرژی، تقویت ایمنی، پیشگیری از کم‌خونی، جلوگیری از زخم معده، تسکین بیماری صبحگاهی و کمک به پیشگیری از دیابت و کوری می‌شود.

معرفی انواع موز

سیب موزهای شیرین

بعضی از انواع موزها بسیار شیرین هستند و به آن‌ها سیب موزهای شیرین می‌گویند. این موزها در مناطق بارانی و گرمسیری رشد می‌کنند و مغز آن‌ها نرم و با رنگ صورتی روشن است. شیرینی و رطوبت این میوه‌ها، آن‌ها را برای تهیه اسنک و دسر مناسب می‌کند و می‌توان در سالاد میوه نیز از آن‌ها استفاده کرد. آن‌ها به هنگام رسیده بودن حالت قهوه‌ای به خود می‌گیرند و رشد سریعتری نسبت به دیگر انواع موزها دارند.

موزهای کاوندیش (Cavendish)

این نوع موزها معمول‌ترین نوع هستند. آن‌ها دراز و زرد رنگ هستند و با طعمی ملایم در همه جا یافت می‌شوند. این موزها از حالت سبز نرسیده تا زمانی که کاملاً رسیده و زرد کمرنگ هستند، قابل استفاده‌اند و در نهایت به رنگ قهوه‌ای در می‌آیند. زمان رسیدگی بستگی به سلیقه شما دارد و می‌توانید آن‌ها را در فریزر برای تهیه اسموتی یا نان موز استفاده کنید.

موزهای ویلیام

این موزها شباهت زیادی به موزهای Giant Cavendish دارند و ویژگی‌هایی چون بزرگی، نرمی و شیرینی دارند. معمولاً این موزها را به‌صورت نرسیده و سبز به فروش می‌رسانند و مانند همه موزها به رسیدن خود ادامه می‌دهند. برای سریع‌تر شدن روند رسیدن، می‌توان آن‌ها را در کیسه‌های کاغذی در دمای اتاق قرار داد.

موزهای کوچک موسوم به Lady finger

این موزها کوچک‌تر و شیرین‌تر از سایر موزهای بلندتر هستند و به خاطر اندازه‌ی کوچکی که دارند بسیار محبوب‌اند.

“`

این موزها از نوع Cavendish هستند. می‌توان از آن‌ها به روشی مشابه برای تهیه تنقلات مخصوص کودکان استفاده کرد.

موزهای Pisang Raja

این نوع موز بیشتر در اندونزی معروف است و به طور معمول برای تهیه شیرینی‌جات موزی مثل کلوچه‌های موزی استفاده می‌شود. آن‌ها همچنین با نام موزهای Musa Belle نیز شناخته می‌شوند.

موز قرمز

انواع مختلفی از موز قرمز وجود دارد، ولی دو ویژگی مشترک آن‌ها وجود دارد: ابتدا، این موزها باید در مناطق سردتر رشد کنند و دوم اینکه طعم آن‌ها معمولاً شیرین‌تر از سایر موزهاست. می‌توانید آن‌ها را با دست بخورید یا در ظرف‌تان بریزید، در هر صورت وقتی رنگشان قرمز است، نشان‌دهنده‌ی آماده بودن آن‌ها برای خوردن است.

موزهای پخته (Cooking) مانند plantains

این موزها به نوعی بهتر از سیب‌زمینی‌ها هستند که به نام موز شناخته می‌شوند. می‌توانید آن‌ها را سرخ کنید، بجوشانید یا به صورت چیپس درآورید و حتی به عنوان نشاسته‌ای سبز از آن‌ها استفاده کنید.

این موزها معمولاً به رنگ سبز فروخته می‌شوند و بسیاری از انواع موزها می‌توانند در حالت سبز و نشاسته‌ای به عنوان موزهای پخته استفاده شوند.

بیشتر بخوانید:

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل