“`html
طرز تهیه مربای بالنگ و خواص تغذیهای آن
مربای بالنگ خانگی ، برای تهیهی مربای خوشمزه، بالنگهایی را انتخاب کنید که پوستشان کمبرجستگی داشته باشد تا راحتتر پوست بکنید. با مجلهی رضیم همراه باشید.
طرز تهیه مربای بالنگ
مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ
- بالنگ تازه………………. ۲ عدد متوسط
- شکر ………………………….. ۱ لیوان
- گلاب ……………….. ۲ قاشق غذاخوری
- دارچین…..۱ چوب به اندازهی یک انگشت
طرز تهیه مربای بالنگ بدون آهک
- نکته: بهتر است بالنگهایی که انتخاب میکنید روی پوستشان کمبرجستگی داشته باشد.
- این کار باعث میشود پوست آنها راحتتر جدا شود.
- وقتی پوست میکنید، یک لایه نازک از پوست را بکنید و آن را به دو نیم تقسیم کنید.
تهیهی بخش داخلی مربای بالنگ
قسمت سفید یا مغز بالنگ را بیرون آورده و به قطعات ریز برش دهید. این قطعات نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک باشند.
سپس، حدود بیست دقیقه بالنگ را در آب جوش بپزید و بعد با آب سرد بشویید. کمی آن را فشار دهید تا آبش خوب کشیده شود و خشک شود. این کار را یک بار دیگر تکرار کنید.
حدود بیست دقیقه بالنگ را در آب جوش بپزید و بعد با آب سرد بشویید. سپس کمی فشار دهید تا آبش کاملاً کشیده شود. هر چه میزان آب بیشتر باشد، تلخی مربا سریعتر گرفته میشود.
طرز تهیه مربای بالنگ
اجازه دهید بالنگ کاملاً خشک شود. سپس آن را در دو لیتر آب در یک قابلمه تفلون ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید. یک لیوان شکر به آن اضافه کنید و دو ساعت منتظر بمانید تا بالنگ پخته شود.
باید کمی شربت در انتها باقی بماند. در نهایت، دو قاشق گلاب و یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید و وقتی سه بار جوشید، زیر گاز را خاموش کنید.
نکات تکمیلی درباره مربای بالنگ تازه
- مربای بالنگ تازه جزء مربا و کمپوتها محسوب میشود.
- زمان آمادهسازی مواد حدوداً ۱۵ دقیقه است.
- و زمان پخت و انتظار آن حدود ۴ ساعت میباشد.
- مربای بالنگ تازه میتواند در وعده صبحانه سرو شود.
- توجه داشته باشید که مقدار مواد و دستور تهیه برای ۰ نفر مناسب است.
گردآوری شده توسط مجلهی رضیم
مریم امینی