بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

آش آلو بخارا | دستور تهیه آش آلو بخارا با ۴ روش + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه آلو بخارا در منزل

آش آلو یکی از غذاهای مورد علاقه در طب سنتی است. از خواص این آش می‌توان به خاصیت تب بری و کاهش فشار خون اشاره کرد. همچنین به خاطر طبع خنک یا معتدلش، در تابستان و پاییز یک غذای عالی و مفید به حساب می‌آید. با ما همراه باشید.

دستور تهیه آش آلو بخارای خوشمزه مرحله به مرحله

1 – دستور تهیه آش آلو و لوبیا

مواد لازم:

  • پیاز داغ: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • نخود: 100 گرم
  • لوبیا چیتی: 150 گرم
  • آلو بخارا: 300 گرم
  • رشته آش: 200 گرم

دستور تهیه:

  1. پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت گرم کنید و ادویه‌ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی کمی تفت دهید.
  2. سپس نخود و لوبیا که از 12 ساعت قبل خیسانده‌اید را به ظرف اضافه کنید و حدود 2 لیتر آب روی آن بریزید. حالا آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات بپزد.
  3. حالا آلوهایی که یک ربع خیسانده‌اید را اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه، رشته آش را به آن اضافه کنید.
  4. وقتی رشته‌ها نرم شد و آش به لعاب افتاد، شعله را خاموش کنید.

2 – دستور تهیه آش ترش با آلو بخارا و به

مواد اولیه :

  • پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • حبوبات ۴۵۰ گرم
  • سبزی آش ۱ کیلوگرم
  • رشته آش ۳۵۰ گرم
  • آلو بخارا ۱۰۰ گرم
  • برگه زردآلو ۱۰۰ گرم
  • آلوچه ۱۰۰ گرم
  • به ۱ عدد متوسط
  • نعناع داغ به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. ۲ قاشق غذاخوری از پیاز داغ را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط بریزید، کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به آن بزنید و تفت دهید.
  2. حبوبات خیسانده را به همراه چند لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا حدود ۱ ساعت کاملاً بپزند و نرم شوند.
  3. سپس سبزی آش و بعد از نیم ساعت، میوه‌های خشک (خیسانده شده) و به را اضافه کنید و برای نیم ساعت دیگر بپزد.
  4. در پایان رشته را اضافه کنید. وقتی رشته‌ها نرم شدند، آش آماده است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با باقی‌مانده پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

چند نکته مهم :

  • در تهیه این آش باید به یاد داشته باشید که مزه این آش باید ملس باشد؛ به همین خاطر هم از به و هم از آلو و برگه زردآلو استفاده شده تا طعم آن عالی باشد.
  • اگر آش پس از اضافه کردن رشته هنوز خیلی آبکی بود، می‌توانید با مقداری آرد آن را غ thicker کنید. مقداری آرد را در آب حل کرده و به آش اضافه کنید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه بجوشد تا کمی سفت شود.
  • اگر آش شما خیلی سفت شد، مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا کمی رقیق‌تر شود.
  • مطمئن شوید که سبزی‌ای که برای این آش استفاده می‌کنید، از مقداری که گفته شده بیشتر نباشد، زیرا در این صورت طعم سبزی غالب می‌شود و خوشمزه نخواهد بود. اگر سبزی تازه ندارید، می‌توانید از سبزی خشک شده به مقدار مناسب استفاده کنید.
  • در هنگام سرو، می‌توانید از آبغوره به همراه آن استفاده کنید، که در رستوران‌های شمالی نیز این آش با آبغوره سرو می‌شود.

“““html

  • می‌توانید برای تزیین آن از نعناع داغ و کشک استفاده کنید.
  • 3 – دستور تهیه آش آلو بخارا ساوه

    مواد اولیه :

    • پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری
    • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    • رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپ‌خوری
    • نخود 100 گرم
    • لوبیا چیتی 150 گرم
    • آلو بخارا 300 گرم
    • رشته آش 200 گرم

    دستور تهیه :

    1. پیاز داغ را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه‌ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی کمی تفت دهید.
    2. سپس نخود و لوبیا را که از 12 ساعت قبل خیسانده‌اید، به ظرف اضافه کنید و حدود 2 لیتر آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شوند.
    3. حالا آلوها را که ۱۵ دقیقه خیسانده‌اید، به آن اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه، رشته آش را بیفزایید.
    4. بعد از اینکه رشته‌ها نرم و آش لعاب‌دار شد، شعله را خاموش کنید.

    4 – دستور تهیه آش آلو با گوشت

    مواد لازم :

    • پیاز 2 عدد
    • برنج یک پیمانه
    • لپه نصف پیمانه
    • آلو خورشتی 250 گرم
    • قیسی زردآلو 6 عدد
    • گوشت چرخ کرده 300 گرم
    • عصاره گوشت 2 پیمانه
    • سبزی آش 500 گرم
    • روغن مایع 3 قاشق سوپ‌خوری
    • پیاز داغ و نعنا داغ به میزان نیاز
    • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان نیاز

    دستور تهیه :

    1. برای تهیه آش آلو خوشمزه، برنج و لپه را چند ساعت قبل خیس کنید. پیاز را خلالی خرد کنید و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
    2. لپه و برنج را بعد از شستن، به همراه آب گوشت به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا نیم‌پز شوند.
    3. پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل ورز دهید. سپس به شکل کوفته قلقلی درآورید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید. اضافه کردن این گوشت قلقلی به آش اختیاری است.
    4. بعد از نیم‌پز شدن برنج و لپه، سبزی خرد شده، کوفته قلقلی سرخ شده و قیسی زردآلو ریز خرد شده را به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا همه مواد بپزند.
    5. آلو خورشتی را بعد از شستن، در ظرفی با آب خیس کنید. هسته‌اش را درآورده و کمی له کنید و در نهایت به آش اضافه کنید و بگذارید تا خوب جا بیفتد.
    6. در 5 دقیقه آخر پخت، نعنا داغ را به آش اضافه کنید و بگذارید چند بار جوش بخورد. پس از پخت و جا افتادن آش، آن را در ظرف سرو بکشید و با نعنا و پیاز داغ تزیین کنید. امیدواریم از این آش آلو خوشمزه لذت ببرید.

    نکات کلیدی برای پخت آش آلو

    • اگر دوست دارید آش آلو…
      “““html
    • شما می‌توانید در 10 دقیقه آخر پخت، رشته را اضافه کنید و آن را حدود 10 دقیقه بجوشانید.
    • سبزی این آش شامل جعفری، گشنیز، اسفناج، شوید، ریحان و تره به مقدار برابر است. می‌توانید سبزی آماده و خردشده برای آش آلو را از سبزی‌فروشی‌های معتبر تهیه کنید یا خودتان بعد از شستن، آن‌ها را خرد کنید.

    بیشتر بخوانید :

    دستور تهیه‌ی آش گندم سنتی و خانگی

    دستور تهیه پخت آش دوغ با ۶ روش سنتی و خوشمزه + عکس

    آش گندم | ۲ روش برای تهیه آش گندم یزدی مخصوص افطار

    دستور تهیه آش شله قلمکار با ۴ روش به همراه نکات کلیدی + عکس

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل