بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

آش گندم | ۲ روش برای تهیه آش گندم یزدی مخصوص افطار (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه آش گندم یزدی و رازهای خوشمزه‌تر شدن آش گندم

آش گندم یکی از غذاهای سنتی استان یزد است که به آش امام حسین (ع) هم معروف است. این آش یکی از کامل‌ترین و مغذی‌ترین غذاهاست که از گذشته تا حالا توسط اجداد ما منتقل شده است. با ما همراه باشید.

دستور تهیه آش گندم خوشمزه و مجلسی یزدی

روش اول: دستور تهیه آش گندم ساده

  • پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری
  • سیر داغ 3 قاشق غذاخوری
  • نخود آش 250 گرم
  • لوبیا چیتی 250 گرم
  • گندم پوست‌کنده 400 گرم
  • سبزی آش 1 کیلوگرم
  • نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
  • کشک به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه آش گندم ساده

  1. از شب قبل حبوبات (لوبیا و نخود) را در آب بخیسانید. سپس گندم شسته و حبوبات خیس خورده را در قابلمه بریزید و بگذارید بپزند و نرم شوند.
  2. پس از نرم شدن حبوبات، سبزی آش را که شسته و خرد کرده‌اید به همراه پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید (در هنگام سرخ کردن پیاز و سیر، کمی زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید تا با هم تفت بخورند).
  3. بعد از اضافه کردن تمام مواد، حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد و غلظت پیدا کند. سپس آش را در ظرف کشیده و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید.

نکته‌ها: اگر تمایل دارید، در انتهای پخت مقداری کشک به آش اضافه کنید. این آش گوشت ندارد اما اگر دوست دارید می‌توانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و وقتی سبزی‌ها را اضافه می‌کنید، به آن اضافه کنید.

برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را در آب خیس کنید، سپس آب آن را بگیرید و در روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کند و کمی تیره‌تر شود.

سبزی‌های آش شامل ترکیبی از جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است. اگر اسفناج در دسترس نیست، می‌توانید از برگ چغندر استفاده کنید.

روش دوم: آش گندم به همراه گوشت

مواد لازم جهت تهیه آش گندم

  • عدس: 1 پیمانه
  • گندم پوست‌کنده: 2 پیمانه
  • گوشت قرمز: 200 گرم
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت آش گندم

  1. گندم، عدس و گوشت را با مقداری آب خوب بپزید.
  2. سپس پیاز را در روغن سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
  3. پیاز سرخ شده را به مخلوط گندم، عدس و گوشت در حال پخت اضافه کنید.
  4. در آخر نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد به خوبی بپزند.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه پخت آش ترش: ترش و ملس

آش ماسوآ | دستور تهیه آش محلی لرستان (بروجرد)

شله مشهدی | دستور تهیه آش شله مشهدی یک افطار راحت و سبک

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل