“`html
دستور تهیه درست کردن حلوای انار
حلوا یکی از دسرهای محبوب و سنتی ایرانی است که میتوان آن را به روشهای مختلفی درست کرد. در اینجا هدف ما آموزش طرز تهیه حلوای خوشمزه و مجلسی با طعم انار است. با ما در این مقاله از مجله رضیم همراه باشید.
دستور تهیه حلوای انار دسر سنتی و خوشمزه شب یلدا
مواد لازم برای پخت حلوای انار
- آرد یک و نیم لیوان
- شکر به مقدار دلخواه
- گلاب یک سوم لیوان
- روغن به مقدار لازم
- آب انار یک و نیم لیوان
طرز تهیه حلوای انار
ابتدا آرد را در قابلمه الک کنید و روغن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا آرد بهخوبی باز شود و حالت روانی پیدا کند.
سپس قابلمه را روی شعله کم گاز بگذارید تا فقط خامی آرد گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند.
در حین اینکه آرد را تفت میدهید، آب انار را با شکر و گلاب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و کمی غلیظ شود. حدود ۲۰ دقیقه کافی است.
بعد از اینکه آرد تفت خورد، به آرامی شهد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
سپس حلوا را دوباره روی حرارت کم گذاشته و مرتب هم بزنید تا حلوا به هم چسبیده و منسجم شود.
نکته مهم برای تهیه حلوای خوشمزه انار
تجربه شخصی: بعد از اینکه حلوا خوب جا افتاد، یک سهپایه روی شعله گاز بگذارید و قابلمه را با حرارت غیرمستقیم حدود یک ساعت بگذارید. گهگاهی هم بزنید تا آب حلوا خوب بخار شود و حلوا براق و خوشرنگ شود. امروز این کار را کردم و در عکس میتوانید ببینید که حلوا چقدر زیبا و براق شده است.
این روش را میتوانید برای تمام حلواهایی که درست میکنید استفاده کنید و همچنین برای روح امواتتان صلوات بفرستید.
بعد از آماده شدن، حلوا را میتوانید تزئین کرده و سرو کنید.
مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد؛ من یک و نیم لیوان شکر در شهد ریختم و بعد از حل شدن شکر، مزه را چشیدم و میزان دلخواه را انتخاب کردم. چون آب انار برای من کمی ترش بود، افرادی که آب انار شیرین دارند، معمولاً به شکر کمتری نیاز دارند. در نهایت، مزه این حلوا سلیقهای است.
نوش جان!
ارزش غذایی موجود در صد گرم دانه انار شامل موارد زیر است:
- انرژی 38 کالری
- آب 82 گرم
- پروتئین 0.4 گرم
- چربی 0.3 گرم
- مواد نشاستهای 10 گرم
- کلسیم 4 گرم
- سدیم 3 میلیگرم
- پتاسیم 260 میلیگرم
- آهن 0.5 میلیگرم
- ویتامین ب 1 0.2 میلیگرم
- ویتامین ب 2 0.03 میلیگرم
- ویتامین ب 3 0.02 میلیگرم
- ویتامین ث 4 میلیگرم
با خواص انار آشنا شوید!
از جمله خواص انار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
انار خون را تصفیه میکند و تقویتکننده قلب و کلیه است.
انار اشتها را زیاد میکند و بهتر است قبل از غذا مصرف شود.
انار در کاهش اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص در خون نقش مهمی دارد.
مصرف انار شیرین شادیآور است و به زیبایی رنگ صورت کمک میکند.
انار شیرین همچنین تقویتکننده کبد است و در درمان یرقان مؤثر است.
انار ترش و شیرین (ملس) به کاهش فشار خون کمک میکند.
استفاده از انار در درمان راشیتیسم، کمخونی و ضعف اعصاب مؤثر است و انرژی بدن را تأمین میکند.
برای افرادی که دچار یبوست هستند، انار مضر است.
انار یک میوه سرد است، بنابراین افرادی که مزاج سرد دارند، باید بعد از خوردن آن مقداری آب جوش با نبات بنوشند.
انار برای کسانی که دچارنفخ معده هستند، مضر است. همچنین زیاد خوردن انار ترش میتواند زخم معده ایجاد کند.
جوشانده پوست درخت و ریشه آن که برایرفع کرم استفاده میشود، ممکن است باعث سرگیجه و استفراغ شود.
“““html
حلوا بوتیکی؛ ۴ روش ساده برای تهیه حلوا بوتیکی مجلسی
دستور تهیه ۱۰ مدل حلوا خوشمزه و مجلسی + عکس
خاصیتهای ضد سرطانی آب انار
تحقیقات جدید نشان میدهد که آب انار خواص ضد سرطانی دارد. طبق بررسیهای سازمان کشاورزی ایالات متحده (USDA)، انار منبع خوبی از آنتیاکسیدانها، پتاسیم و ویتامینها است. پژوهشگران آکادمی علوم آمریکا دریافتهاند که نوشیدن آب انار میتواند از ابتلا به سرطان پروستات جلوگیری کند.
یک عدد انار حدود ۴۰ درصد نیاز روزانه به ویتامین C را تامین میکند. همچنین انار منبع غنی از اسید فولیک و آنتیاکسیدان است.
انار دارای ویتامینهای A، B، C، E و قند تانن است و همچنین ماده مفیدی به نام «کره ماناتین» دارد. این میوه سرشار از آهن و ویتامینهای لازم برای خونسازی است.
انار خواص درمانی خاصی دارد. اگر انار شیرین باشد، برای سلامتی سینه و ریه بسیار مفید است.
آب انار سنگینتر از خوردن دانههای انار است. دانهها و مغز انار ملین هستند و فیبر موجود در آنها به تمیز کردن رودهها کمک میکند.
انار به دلیل داشتن ویتامین B میتواند اعصاب را تقویت کند و به علت ویتامین B6، ضد استفراغ است و میتواند به زنان باردار در دوران ویار کمک کند.
همچنین به دلیل وجود آهن و ویتامینها، مصرف انار به خصوص قبل از صبحانه برای خونسازی بدن مفید است و بهترین زمان برای خوردن آن صبح ناشتا است.