“`html
ادویه مرغ چیست ؟
گوشت مرغ یکی از محبوبترین انواع گوشتهاست. میتوان از مرغ در تهیه غذاهای مختلف استفاده کرد. اما چیزی که به این غذاها طعم فوقالعادهای میدهد، ادویه مخصوص مرغ است.
واقعاً هر غذایی که مرغ داشته باشد، به این نوع ادویه نیاز دارد. همچنین استفاده از ادویه مرغ بوی مرغ را کاهش داده و عطری خاص به آن میبخشد.
شاید تا به حال از خود پرسیده باشید که چرا مرغ ما اینقدر خوشمزه نیست؟ یا چرا طعم غذاهای حرفهایها با غذاهای ما متفاوت است؟ جواب این سوالات این است که آشپزهای حرفهای برای تهیه هر غذایی، از جمله مرغ، از ادویههای خاصی استفاده میکنند که به غذا عطر و طعمی ویژه میدهد.
در ادامه به این ادویهها نگاهی خواهیم داشت.
برای مرغ چه ادویهای بریزیم؟
دستور تهیه ادویه مرغ
مواد به کار رفته در ادویه مرغ کاملاً بسته به سلیقه شما و خانوادهتان است و میتوانید آنها را کم و زیاد کنید. اما ترکیب اصلی این ادویه عطر فوقالعادهای به مرغ میدهد.
مواد لازم برای تهیه ادویه مرغ:
- تخم گشنیز (۵ قاشق غذاخوری)
- هل سبز (۲ تا ۳ عدد)
- زیره سبز (۲ قاشق سوپخوری)
- فلفل قرمز (۲ قاشق سوپخوری)
- فلفل سیاه (۲/۱ قاشق سوپخوری)
- زردچوبه (۵/۲ قاشق سوپخوری)
- پودر پیاز (۵/۱ قاشق سوپخوری)
- پودر سیر (۱ قاشق سوپخوری)
- دارچین (۵/۱ قاشق سوپخوری)
- زنجبیل (۱ قاشق سوپخوری)
- نمک (۱ قاشق سوپخوری)
مراحل تهیه ادویه مرغ:
در مرحله اول تهیه ادویه مرغ، باید عطر ادویهها را آزاد کنید. برای این کار ابتدا تخم گشنیز، زیره سبز، فلفل سیاه، چوب دارچین، میخک و هل را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و شروع به تفت دادن کنید.
با این کار عطر ادویهها آزاد میشود. اجازه دهید کمی رنگ زیره تغییر کند. به یاد داشته باشید که باید مرتب آنها را هم بزنید تا نسوزند. سپس آنها را در آسیاب برقی بریزید و پودر کنید.
اگر آسیاب برقی در دسترس ندارید، میتوانید به کمک هاون آنها را بکوبید تا پودر شوند. سپس بقیه مواد پودرشده را به آنها اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب نمایید.
در نهایت آنها را در یک شیشه دربسته نگهداری کنید. حتماً درب ظرف را محکم ببندید تا عطر ادویه مرغ شما از بین نرود.
به یاد داشته باشید که اگر غذاهای تند دوست ندارید، میتوانید میزان فلفل در این ادویه را کم کنید. همچنین اگر از نمک استفاده میکنید، باید در حین پخت غذا مراقب باشید که غذایتان شور نشود.
ادویه مخصوص مرغ چیست؟
دستور تهیه ادویه مخصوص مرغ
نوع دیگری از ادویه مرغ وجود دارد که در آن بیشتر از سبزیجات استفاده شده است. سبزیهای معطر میتوانند عطر فوقالعادهای به غذا بدهند، پس میتوانید این ادویه را نیز امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص مرغ:
- آویشن خشک (۱ قاشق چایخوری)
- ریحان خشک (۱ قاشق چایخوری)
- رزماری خشک (۱ قاشق چایخوری)
- جعفری خشک (۵/۰ قاشق چایخوری)
- پودر پیاز (۱ قاشق چایخوری)
- پودر سیر (۱ قاشق چایخوری)
- پودر فلفل قرمز (۵/۰ قاشق چایخوری)
“““html
مراحل تهیه ادویه مخصوص مرغ:
برای تهیه این ادویه، به جای خرید ادویههای آماده، بهتر است از سبزیجات تازه استفاده کنید. میتوانید سبزیجات معطر را از فروشگاه خریداری کرده و خودتان آنها را در خانه خشک و آسیاب کنید. زیرا سبزیجاتی که از فروشگاه میخرید ممکن است مدت طولانی در انبار بوده و عطر و طعم خود را از دست داده باشند. بنابراین، اگر میخواهید ادویه مرغ شما خوش عطر باشد، ابتدا سبزیهای تازه را خوب پاک کنید، سپس بشویید و در زیر آفتاب خشک کنید.
پس از خشک شدن سبزیجات، آنها را آسیاب کنید تا پودر شوند، سپس همه مواد ذکر شده را با هم ترکیب کنید. حتما اطمینان حاصل کنید که تمام مواد به صورت پودر و کاملاً یکنواخت درآیند. سپس ادویهی آماده شده را در یک ظرف دردار ریخته و در آن را محکم ببندید.