بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

اسموکی برگر؛ طعم دودی در هر لقمه (مرحله به مرحله)

“`html

اسموکی برگر؛ طعم دودی در هر لقمه

اگر می‌خواهید طعم متفاوتی از برگر را تجربه کنید، اسموکی برگر گزینه‌ای عالی است! این برگر که شبیه همبرگر و چیزبرگر است، با طعم دودی و خاصش شما را شگفت‌زده خواهد کرد. شما می‌توانید این برگر خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه اسموکی برگر:

  • 1 کیلوگرم گوشت گاو چرخ کرده (می‌توانید کمی گوشت گوسفند هم اضافه کنید)
  • 1 عدد پیاز بزرگ رنده شده
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چای‌خوری پاپریکا دودی
  • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1/4 فنجان آب
  • نان همبرگر
  • پنیر چدار (اختیاری)
  • کاهو، گوجه، خیارشور و سس دلخواه برای سرو

دستور تهیه اسموکی برگر :

آماده سازی گوشت: گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک و آب را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. با دستتان به آرامی مواد را ترکیب کنید تا خوب مخلوط شوند.

شکل دادن به برگرها: از مخلوط گوشت به اندازه توپ‌های کوچک بردارید و آن‌ها را به شکل برگرهای گرد و مسطح در بیاورید. ضخامت برگرها باید حدود 2.5 سانتی‌متر باشد.

دود دادن گوشت:

روش مستقیم: برگرها را روی گریل یا باربیکیو قرار دهید و چوب‌های دودی را در کنار آن‌ها قرار دهید. شعله را متوسط نگه دارید و به برگرها اجازه دهید 5-7 دقیقه از هر طرف بپزند.

روش غیر مستقیم: برگرها را روی یک سینی فر قرار دهید و سینی را داخل گریل یا باربیکیو قرار دهید. چوب‌های دودی را در یک ظرف کوچک فلزی بگذارید و آن را روی شعله مستقیم قرار دهید. در گریل را ببندید و بگذارید برگرها به آرامی بپزند.

سرو کردن: برگرهای پخته شده را روی نان همبرگر بگذارید و با پنیر چدار، کاهو، گوجه، خیارشور و سس دلخواه سرو کنید.

نکات مهم:

برای طعم بهتر، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مثل آویشن، رزماری یا فلفل قرمز نیز استفاده کنید.

دمای داخلی برگر باید به 70 درجه سانتی‌گراد برسد تا به طور کامل بپزد.

اگر از گوشت چرب استفاده می‌کنید، نیازی به اضافه کردن روغن نیست.

برای طعم دودی بیشتر، می‌توانید از چیپس‌های چوب دودی استفاده کنید.

اسموکی برگر را با چه چیزهایی سرو کنیم؟

اسموکی برگر را می‌توانید با انواع سس‌ها، پنیرها و سبزیجات مختلف سرو کنید. برخی از ترکیب‌های پرطرفدار شامل:

سس باربیکیو: این سس کلاسیک طعم دودی برگر را به خوبی تکمیل می‌کند.

سس مایونز: این سس طعم ملایمی به برگر می‌دهد.

سس آبی: این سس ترکیبی از ماست، سیر و شوید است که طعمی تازه و خوشمزه به برگر می‌بخشد.

پنیر چدار، پنیر سوئیسی یا پنیر آبی: این پنیرها طعم برگر را غنی‌تر می‌کنند.

کاهو، گوجه، خیارشور، پیاز و قارچ: این سبزیجات تازگی و طراوت به برگر می‌افزایند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل