امروز چه غذایی درست کنم؟ چی بپزم که متفاوت باشه؟ اگر شما هم با این سوالات روبرو هستید، نگران نباشید! زیرا مجله رضیم پیشنهادهای جالبی برای شما آماده کرده تا در انتخاب غذای امروز مشکلی نداشته باشید.
۵ پیشنهاد غذایی برای امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع امروز و طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- کباب سلطانی
کباب سلطانی (ترکیب کباب چنجه و جوجه کباب) یکی از محبوبترین و مجلسیترین کبابها است که در لیست غذاهای ایرانی برای گردشگران خارجی نیز جایگاه ویژهای دارد.
طرز تهیه کباب سلطانی
مراحل تهیه کباب سلطانی به شرح زیر است:
- ابتدا پیازها را خلالی برش بزنید تا بعداً به گوشتها نچسبند و راحت جدا شوند.
- بعضیها پیاز را رنده میکنند، اما این کار باعث میشود که پیاز به گوشت بچسبد و زودتر بسوزد. پس بهتر است پیاز را خلالی برش بزنید.
- میتوانید به علاوه پیاز، از کیوی هم استفاده کنید. کیوی باعث میشود که گوشت تردتر شود.
- حال گوشتها را به صورت مستطیلی برش بزنید. نکته مهم این است که برشها یکسان باشند تا در کباب شدن یکنواخت بپزند.
برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی کباب سلطانی کلیک کنید.
۲- گردو پلو همدانی با مرغ
اگر دنبال یک غذای سنتی و خوشمزه هستید که عطر و طعم ایرانی را به خانهتان بیاورد، گردو پلو همدانی با مرغ گزینه مناسبی است.
طرز تهیه گردو پلو همدانی با مرغ
مراحل تهیه این غذا به شرح زیر است:
- سینه مرغ را بشویید و در صافی قرار دهید تا آب اضافیش گرفته شود. آن را به تکههای کوچک برش بزنید و در یک کاسه بریزید. پیاز و سیر را نیز پوست کنده و به شکل پوره درآورید و به مرغ اضافه کنید.
- زردچوبه، فلفل سیاه و مقداری زعفران دمکرده را به مرغ اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. میتوانید از ادویههای دیگر مثل دارچین یا هل هم استفاده کنید.
- درب کاسه را ببندید و آن را برای حداقل ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ خوب مزهدار شود.
- در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و مرغهای مزهدار شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگشان تغییر کند.
برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی گردو پلو همدانی با مرغ کلیک کنید.
۳- آش غوره
آش غوره یک غذای سنتی و مقوی ایرانی است که با ترکیب خوشمزهای از ترشی غوره و عطر سبزیجات، طعمی بینظیر دارد. اگر به طعمهای ترش علاقه دارید، این آش را از دست ندهید.
طرز تهیه آش غوره
مراحل تهیه آش غوره به شرح زیر است:
- پیاز را بشویید و با رنده ریز رنده کنید. پیازهای رنده شده را در یک صافی بریزید و خوب آب آنها را بگیرید. گرفتن آب پیاز باعث میشود که قلقلیهای گوشت بهتر شکل بگیرند.
- گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده و آب گرفته شده، زردچوبه، نمک و فلفل را در یک کاسه مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید.
- همه مواد را با هم خوب ورز دهید تا یکدست و یکنواخت شوند.
- سپس مقداری از مواد گوشتی را به اندازههای کوچک برداشته و با دست گرد کنید. همه مواد را به همین صورت شکل دهید و کنار بگذارید.
- برنج و لپه را بشویید و از شب قبل آنها را در کاسه مناسبی بخیسانید. برنج و لپه خیسخورده را به قابلمهای که میخواهید آش را در آن بپزید اضافه کنید.
“`html
برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و متفاوت، روی لینک دستور پخت آش غوره کلیک کنید.
۴- مرغ بریان
مرغ یکی از غذاهای محبوب و ساده است که بیشتر افراد حداقل ۲ بار در هفته آن را در برنامه غذایی خود دارند. ما در ادامه یک روش پخت ساده و جذاب برای مرغ به نام “مرغ بریان” را به شما معرفی میکنیم. با ما باشید.
مراحل تهیه مرغ بریان
مراحل تهیه مرغ بریان به صورت زیر است:
- در یک ظرف دربدار، یک عدد مرغ شسته شده را قرار دهید و با نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده به خوبی مزهدار کنید.
- سپس ۲ عدد پیاز، ۵ حبه سیر، ۱ عدد فلفل دلمهای خرد شده و مقداری آبلیمو را به مرغ اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و به مدت ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا طعمدار شود.
- در یک ظرف دیگر، کره و زعفران دمکرده و ۳ حبه سیر رنده شده را خوب مخلوط کنید.
- بعد از ۵ ساعت، مرغ را از یخچال خارج کنید و تمام موادی که به مرغ اضافه کرده بودید را خارج کنید.
برای ادامه دستور پخت این غذای محبوب و مجلسی، روی لینک دستور پخت مرغ بریان کلیک کنید.
۵- گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده
خوراک گوجه بادمجان با گوشت چرخکرده، ترکیبی از طعم ترش و شیرین گوجه فرنگی و طعم لذیذ گوشت چرخکرده است که عطر ادویهها هم به این ترکیب کمک میکند تا طعم بینظیری بوجود بیاید.
مراحل تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده
مراحل تهیه این خوراک به شرح زیر است:
- بادمجانها را بشویید و با چاقو یا پوستگیر پوست آنها را بگیرید. بادمجانها را به شکل مکعبی خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
- مقداری نمک و آب به آنها اضافه کنید تا تلخی بادمجانها گرفته شود.
- پیاز را بشویید و پوست بکنید و به صورت مکعبی خرد کنید. تابهای را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
- حالا سیر را بشویید، پوست بکنید و آن را له کنید. سیر لهشده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
برای ادامه دستور پخت این غذای ساده و سریع، روی لینک دستور پخت گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، یک لیست متنوع از غذاهای مناسب برای ناهار را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.