بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (جمعه ۱۱ خرداد)

“`html

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند.

از این رو ما امروز، در یازدهمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذاهای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه رسپی آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- مرغ لا پلو شیرازی

مرغ لا پلو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه شیرازی است که به احتمال خیلی زیاد از روی غذاهای عربی الگوبرداری شده است. این غذا رسپی بسیار آسانی دارد و برای طبخ آن فقط به چند قلم مواد اولیه ساده نظیر ران یا سینه مرغ، برنج، زعفران دم کرده، زیره و… نیاز دارید.

مراحل تهیه مرغ لا پلو شیرازی

مراحل تهیه مرغ لا پلو شیرازی به شرح زیر است:

  1. در مرحله اول از تهیه مرغ لا پلو باید تکه‌های مرغ را به خوبی مزه‌دار کنید. پس ران یا سینه مرغ را تکه تکه کنید، به خوبی بشویید و درون یک کاسه مناسب بریزید.
  2. سپس ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز، زعفران دم‌کرده، برگ بوی پودر شده، کمی نمک، زیره سیاه را به همراه مقدار خیلی کم از روغن زیتون یا آفتابگردان روی تکه‌های مرغ بریزید.
  3. در ادامه روی کاسه را با سلفون کاملا بپوشانید و به مدت ۲ ساعت تمام در یخچال قرار دهید. در طی این دو ساعت مرغ‌ها مزه‌دار و آماده طبخ می‌شوند.
  4. در این مرحله باید برنج را آماده پخت کنید. پس برنج را درون کاسه‌ای بریزید و روی آن تا جایی آب بریزید که آب روی سطح آن را بپوشاند. برنج را گوشه‌ای بگذارید تا به خوبی خیس بخورد و آماده مراحل بعدی شود.
  5. حال باید تکه‌های مرغ را سرخ کنید. پس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید. این قابلمه باید به اندازه‌ای باشد که در مرحله بعد بتوانید درون آن برنج هم دم بگذارید.

برای ادامه رسپی این غذای اصیل و سنتی روی لینک رسپی مرغ لا پلو شیرازی کلیک کنید.

۲- آبگوشت باغی

آبگوشت باغی، یکی از خوشمزه‌ترین و سنتی‌ترین آبگوشت‌های استان کرمانشاه است که در شهرهای مختلف به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. جالب است بدانید که در این آبگوشت از ترکیب میوه‌های مختلفی استفاده می‌شود که موجب متفاوت شدن طعم این آبگوشت شده است.

مراحل تهیه آبگوشت باغی

مراحل تهیه آبگوشت باغی کرمانشاهی به شرح زیر است:

  1. در اولین مرحله به سراغ حبوبات روید. نخود و لوبیا سفید را تمیز کنید و با مقدار آب بشویید. حال آن‌ها را درون ظرف مناسبی با مقداری آب بخیسانید. این کار موجب می‌شود تا حبوبات شما زمان کمتری برای پخت نیاز داشته باشند و نفخ آن‌ها تا حد زیادی گرفته شود.
  2. حال به سراغ آماده‌سازی پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. درون قابلمه‌ای که قصد طبخ آبگوشت را دارید مقداری روغن ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. سپس پیازها را درون قابلمه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
  3. اکنون زردچوبه و فلفل را به پیازها بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. حال رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.
  4. در ادامه به سراغ گوشت روید. گوشت را بشویید و چند تکه کنید. بهتر است از گوشتی که کمی چربی و استخوان دارد استفاده کنید. گوشت را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و کمی بهم زنید تا رنگ خامی گوشت گرفته شود.
  5. چوب دارچین و برگ بو را به محتوای درون قابلمه بیفزایید. حال ۲-۳ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید، ۳۰-۴۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا گوشت بپزد و سراغ مرحله بعد روید.

برای ادامه رسپی این غذای خوش‌طعم و سنتی روی لینک رسپی آبگوشت باغی کرمانشاهی کلیک کنید.

۳- زیر برنجی (چلو گوشت لری)

زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از غذا‌های بسیار
“““html

این غذا بسیار خوشمزه و محبوب است و ریشه‌اش به لرستان برمی‌گردد. در این خوراک از گوشت بز استفاده می‌شود و به همین دلیل در برخی از شهرهای دیگر به آن بز برنجی هم می‌گویند.

طرز تهیه این غذا کار ساده‌ای است و با چند ماده اولیه ساده مانند ماهیچه گوسفند، زعفران مایع، پیاز، چوب دارچین، برنج، زرشک، کره، ادویه و… تهیه می‌شود.

مراحل تهیه زیر برنجی (چلو گوشت لری)

مراحل تهیه زیر برنجی (چلو گوشت لری) به این صورت است:

  1. در ابتدا، گوشت را بشویید و به تکه‌های بزرگ برش بزنید. سپس آن را داخل قابلمه‌ای مناسب قرار دهید.
  2. در مرحله بعد، پیاز را بشویید و پوست بکنید. آن را به چند قسمت تقسیم کرده و روی گوشت بگذارید. سپس حرارت را روشن کنید تا قابلمه گرم شود. مقداری زردچوبه و چوب دارچین را به گوشت اضافه کنید و ۲-۳ لیوان آب جوش به آن بیفزایید.
  3. حرارت را زیاد کنید تا مواد داخل قابلمه به جوش بیایند. سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. بگذارید گوشت به مدت ۱-۲ ساعت بپزد و نرم شود.
  4. در این زمان، برنج که از قبل خیسانده‌اید را با مقداری آب، نمک و روغن در قابلمه‌ای جداگانه بپزید.
  5. حالا گوشت را بررسی کنید. اگر پخته شده، چوب دارچین را خارج کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و آبلیمو به آن اضافه کنید.
  6. کمی گوشت را هم بزنید و درب قابلمه را بگذارید. ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید تا گوشت به خوبی طعم‌دار شود و سس غلیظ شود.

برای ادامه رسپی این غذای اصیل و محبوب، روی لینک رسپی زیر برنجی (چلو گوشت لری) کلیک کنید.

۴- ناگت گوشت چرخ کرده

ناگت یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که می‌توانید در هر موقعیتی به آن اعتماد کنید. چه مهمانی باشد، چه ناهار خانوادگی.

مراحل تهیه ناگت گوشت چرخ کرده

مراحل تهیه ناگت گوشت چرخ کرده به شکل زیر است:

  1. اول از همه، گوشت چرخ کرده را آماده کنید. اگر گوشت چرخ کرده در خانه ندارید، می‌توانید گوشت را با دستگاه چرخ کنید. این کار خیلی ساده است، پس نگران نباشید. برای تهیه گوشت چرخ کرده، باید بوی زهم آن را بگیرید.
  2. ابتدا، پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز، آرد گندم، پنیر پارمسان، فلفل، پودر سیر، پاپریکا و کمی نمک مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا همه مواد یکدست شوند.
  3. حالا باید مواد را به شکل دایره درست کنید. برای این کار، مقدار کمی از مواد را در دست بگذارید و آن را به شکل دایره درآورید. دقت کنید که ناگت‌ها نباید خیلی نازک باشند. بهترین اندازه این است که کوچک و کمی ضخیم باشند.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسدی ناگت گوشت چرخ کرده کلیک کنید.

۵- گراتن بادمجان با سیب زمینی

گراتن بادمجان با سیب زمینی یکی از غذاهای بین‌المللی محبوب در سرتاسر دنیاست که از نظر ساختاری شباهت زیادی به لازانیا دارد. گراتن در واقع غذایی سبک و سالم است که به راحتی می‌توانید در مدت زمان کوتاهی در خانه درست کنید.

مراحل تهیه گراتن بادمجان با سیب زمینی

مراحل تهیه…

“““html

طرز تهیه گراتن بادمجان با سیب زمینی به این صورت است:

  1. در ابتدا بادمجان‌ها را می‌توانید با پوست یا بدون پوست، برش‌های حلقه‌ای بزنید. سپس کمی نمک روی آن‌ها بپاشید. بعد از ۱۵ دقیقه، بادمجان‌ها را با آب سرد بشویید و خشک کنید. این کار باعث می‌شود بادمجان‌ها در حین سرخ شدن کمتر روغن جذب کنند و نمک هم بهتر به آن‌ها طعم می‌دهد.
  2. سپس بادمجان‌های آماده شده را در روغن سرخ کنید. مطمئن شوید که هر دو طرف بادمجان‌ها به خوبی سرخ شوند.
  3. بعد از سرخ کردن بادمجان، پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در یک ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی رنگ شوند.
  4. در مرحله بعدی، گوشت چرخ‌کرده را به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود.
  5. در این مرحله، ادویه‌ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به مخلوط اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

برای ادامه این دستور پخت خوشمزه و فانتزی، روی لینک رسپی گراتن بادمجان با سیب زمینی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را برای شما آماده کرده‌ایم. حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل