بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (جمعه ۱۴ اردیبهشت)

“`html

امروز چه ناهاری بپزم؟ آیا غذایی هست که تکراری نباشه؟ این سوالی است که همه ما، چه دانشجو، چه خانه‌دار یا شاغل، از خود می‌پرسیم. همه ما می‌خواهیم یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خودمان و عزیزانمان درست کنیم.

به همین دلیل امروز، در چهاردهم اردیبهشت ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه معرفی می‌کنیم که می‌توانید بر اساس سلیقه‌تان یکی از آن‌ها را برای ناهار امروز تهیه کنید و لذت ببرید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه یک غذای خوشمزه است که در گذشته محبوب پادشاهان بود و حالا به سفره‌های مردم عادی هم آمده است. این غذا معمولاً برای مهمانی‌ها در نظر گرفته می‌شود و درست کردن آن کار سختی نیست، اما چند نکته مهم دارد که بعداً برایتان توضیح می‌دهیم.

مراحل تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مراحل تهیه این غذا به صورت زیر است:

  1. ابتدا در یک ظرف مناسب، سه پیمانه برنج را با آب می‌ریزیم تا خیس بخورد. سپس در یک قابلمه دیگر، ده عدد پیاز درشت خلال شده را با ماهیچه تفت می‌دهیم.
  2. سپس چهار بوته سیر، شش تکه چوب دارچین، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز و ماهیچه اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌بندیم. اجازه می‌دهیم به مدت سه ساعت و نیم روی حرارت کم بپزد.
  3. در این حین، در یک قابلمه دیگر آب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی آب جوش آمد، کمی نمک، دو پیمانه باقالی، بعد از پنج دقیقه شوید و سپس سه پیمانه برنج را به آن اضافه می‌کنیم.
  4. حالا هشت دقیقه صبر می‌کنیم تا مواد آماده شوند و بعد برنج را آبکش می‌کنیم.

برای ادامه دستورات این غذای مجلسی و خوشمزه، روی لینک رسپی باقالی پلو با ماهیچه کلیک کنید.

۲- کباب ترش

کباب ترش یا به اصطلاح محلی “ترش کباب” نوعی کباب با طعم ترش و خوشمزه است که اصالتش به شمال ایران، به ویژه گیلان، برمی‌گردد. این غذا برای علاقه‌مندان به کباب که از طعم کباب‌های دیگر خسته شده‌اند، یک گزینه عالی است.

این کباب با استفاده از سبزیجات معطر محلی خوشمزه‌تر می‌شود. اگر سبزی محلی ندارید، می‌توانید از سبزیجات دیگر استفاده کنید. این غذا را مثل دیگر کباب‌ها می‌توانید با برنج یا نان مصرف کنید.

مراحل تهیه کباب ترش

مراحل تهیه این کباب به صورت زیر است:

  1. ابتدا گوشت را به قطعات مناسب کبابی خرد کنید و بشویید. سپس یک پیاز را پوست کنده و رنده کنید.
  2. گردوها را با غذاساز آسیاب کرده یا با هاون بکوبید و به پیاز رنده‌شده اضافه کنید. رب انار را هم به مخلوط اضافه کنید.
  3. سبزی‌ها را بشویید و ریز خرد کنید. آن‌ها را به مخلوط پیاز، گردو و رب انار اضافه کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی آب انار هم اضافه کنید.
  4. اگر از سبزی‌های محلی مثل چوچاق و خالواش استفاده کنید، طعم بهتری خواهید داشت.
  5. حالا کمی سیر رنده کنید و در آخر فلفل اضافه کنید. تکه‌های گوشت را به سس بزنید و در ظرف را بپوشانید، سپس حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها خوب ترکیب شوند.

برای ادامه دستورات این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی کباب ترش کلیک کنید.

۳- هویج پلو با مرغ

اگر شما طرفدار غذاهای شیرین هستید، هویج پلو یکی از انتخاب‌های عالی برای شماست. هویج پلو یکی از پلوهای محبوب ایرانی است که می‌توانید آن را با مرغ، گوشت قرمز و یا حتی بدون گوشت تهیه کنید.

“““html

آماده و در وعده ناهار نوش جان کنید. این غذا به خاطر ظاهر زیبا و جذابش می‌تواند در مهمانی‌ها و مجالس نیز سرو شود.

مراحل تهیه هویج پلو با مرغ

مراحل تهیه هویج پلو با مرغ به این صورت است:

  1. ابتدا هویج‌ها را به شکل دلخواه خرد کنید. معمولاً از هویج خلالی یا رشته‌ای استفاده می‌شود. می‌توانید برای این کار از رنده‌های مخصوص بهره ببرید. پیازها را هم به صورت نگینی خرد کنید.
  2. سینه مرغ را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید.
  3. برنج را به خوبی بشویید و در مقدار آبی با یک قاشق غذاخوری نمک خیس کنید. زمان خیساندن بستگی به نوع برنج متفاوت است و معمولاً ۱ تا ۲ ساعت می‌باشد.
  4. سپس هویج‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا ترد شوند. باید دقت کنید که هویج‌ها در پلو له نشوند. بعد از سرخ کردن، آنها را از روغن خارج کنید.
  5. مقداری از روغن را از تابه خارج کرده و پیازها را در روغن باقی‌مانده سرخ کنید. این کار باعث می‌شود که پیازها مزه بهتری به پلو بدهند.

برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و جذاب، روی لینک رسپی هویج پلو با مرغ کلیک کنید.

۴- آش نعنا با کوفته قلقلی

آش‌ها تنوع زیادی در طعم و مواد اولیه دارند و از محبوب‌ترین غذاهایی هستند که معمولاً سریع آماده می‌شوند. آش نعنا یکی از خوشمزه‌ترین آش‌های بین‌المللی است که عطر و طعم خوبی دارد. مانند بسیاری از غذاها، این آش نیز به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.

مراحل تهیه آش نعنا با کوفته قلقلی

مراحل تهیه آش نعنا با کوفته قلقلی به این صورت است:

  1. نخودها را تمیز و بشویید و سپس آنها را در آب بخیسانید. خیساندن حبوبات کمک می‌کند تا بهتر پخته شوند و نفخ آنها از بین برود.
  2. بعد از خیساندن، نخودها را با ۲-۳ پیمانه آب در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. ۲۰-۳۰ دقیقه صبر کنید تا نخودها نرم شوند.
  3. حال به سراغ برنج نیم‌دانه بروید. آن را بشویید و به قابلمه آش اضافه کنید. کمی آب به آن بیفزایید و روی حرارت قرار دهید.
  4. ۲۰-۳۰ دقیقه صبر کنید تا برنج خوب پخته و نرم شود. اگر برنج معمولی دارید، ممکن است زمان پخت بیشتری نیاز داشته باشد.
  5. پس از اینکه برنج پخته شد، نخودهای نرم شده را اضافه کنید و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.

برای ادامه رسپی این غذای خوش‌رنگ و خوش‌طعم بین‌المللی روی لینک رسپی آش نعنا با کوفته قلقلی کلیک کنید.

۵- ساندویچ مرغ تنوری

ساندویچ مرغ تنوری با سایر ساندویچ‌های مرغ تفاوت دارد. این ساندویچ به صورت اسلایدر تهیه می‌شود و می‌توانید آن را با مواد مختلفی مانند پنیر پیتزا، قارچ، سینه مرغ، فلفل دلمه‌ای و نان اسلایدر درست کنید و از ناهار خود لذت ببرید.

مراحل تهیه ساندویچ مرغ تنوری

مراحل تهیه ساندویچ مرغ تنوری به این شکل است:

  1. ابتدا قارچ‌های ورقه‌ای شده را در مقداری…
    “““html
    روغن را در یک ماهیتابه با حرارت بالا گرم می‌کنیم. وقتی که قارچ‌ها کمی سرخ شدند، آن‌ها را به یک ظرف دیگر منتقل می‌کنیم. (توجه کنید که باید مراقب باشید که قارچ‌ها بیش از حد سرخ نشوند.) حالا پیاز خرد شده را در همان ماهیتابه سرخ می‌کنیم تا کمی نرم شود.

    وقتی پیاز کمی نرم شد و عطر آن بلند شد، سینه‌ی مرغ را که به قطعات کوچک یا مکعبی خرد کرده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم. مرغ و پیاز را سرخ می‌کنیم تا مرغ تغییر رنگ دهد و کمی بپزد.

    در این مرحله، سیر رنده شده و ادویه‌ها شامل پودر جوز هندی، پاپریکا، آویشن، نمک و فلفل را به ترکیب مرغ و پیاز اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

    حالا مواد را به یک طرف ماهیتابه منتقل می‌کنیم و فلفل دلمه‌ای خرد شده را در طرف دیگر اضافه می‌کنیم تا بهتر سرخ شود. بعد از اینکه فلفل‌ها کمی سرخ شدند، قارچ‌هایی که از قبل سرخ کرده‌ایم را به آن اضافه کرده و دوباره کمی تفت می‌دهیم.

    برای ادامه این رسپی خوشمزه و محبوب، روی لینک رسپی ساندویچ مرغ تنوری کلیک کنید.

    در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را برای شما آماده کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان قرار دهید و از طعم فوق‌العاده آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل