بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (سه شنبه ۴ اردیبهشت)

“`html

امروز برای ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ چه دانشجو باشید، چه خانه‌دار یا شاغل، این سوال ذهن همه‌ی کسانی که به آشپزی علاقه دارند را مشغول می‌کند و دوست دارند برای خود و عزیزانشان ناهار خوشمزه و متفاوتی درست کنند.

بنابراین ما امروز، در چهارمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ، ۵ غذای متنوع و خوشمزه را به شما معرفی خواهیم کرد تا با توجه به سلیقه‌تان یکی از آن‌ها را برای ناهار امروز آماده کنید.

معرفی ۵ غذای خوشمزه برای ناهار شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- ته چین مرغ

ته چین یک غذای سنتی ایرانی است که به خاطر طعم لذیذ و ظاهر زیبا در مراسم و مهمانی‌ها بسیار محبوب است و جزو غذاهای اصلی ایرانی به حساب می‌آید.

طرز تهیه‌اش ساده است و با مواد اولیه‌ی دسترسی مانند برنج، سینه مرغ، پیاز، زعفران، خلال پسته، ماست چکیده و… درست می‌شود.

مراحل تهیه ته چین مرغ

مراحل تهیه ته چین مرغ به شرح زیر است:

  1. ابتدا سینه مرغ را به همراه چند لیوان آب، پیاز خرد شده و زردچوبه در یک قابلمه قرار می‌دهیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مرغ پخته شود.
  2. بعد از پخته شدن سینه مرغ، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم کمی خنک شود. سپس مرغ را ریش ریش کرده و در یک ظرف می‌گذاریم.
  3. برنج را پاک کرده و دو بار می‌شوییم. در یک قابلمه، چند لیوان آب، نمک و کمی روغن به همراه برنج می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.
  4. پس از چند دقیقه، برنج را چک می‌کنیم؛ وقتی نرم شد، باید آبکشی کنیم. برای این کار از آب ولرم استفاده می‌کنیم.
  5. سپس یک تابه مناسب انتخاب کرده و روغن می‌ریزیم. وقتی روغن داغ شد، مرغ ریش ریش شده را در روغن تفت می‌دهیم.
  6. برای طعم‌دار کردن، مقداری دارچین، نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه، بر روی لینک رسپی ته چین مرغ کلیک کنید.

۲- چلو خورشت قیمه بادمجان

چلو خورشت قیمه بادمجان یکی دیگر از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در اکثر مهمانی‌ها سرو می‌شود. این غذا شبیه به قیمه است و مواد اصلی آن شامل بادمجان، گوشت و لپه است که همراه با برنج میل می‌شود.

این خورشت را می‌توان با مرغ هم درست کرد. به خاطر وجود بادمجان، این غذا سرشار از آهن بوده و برای رفع کم‌خونی بسیار مفید است.

مراحل تهیه چلو خورشت قیمه بادمجان

مراحل تهیه چلو خورشت قیمه بادمجان به شرح زیر است:

  1. لپه را از چند ساعت قبل در آب ولرم خیس می‌کنیم. زمان خیس خوردن آن بستگی به نوع لپه دارد ولی چون لپه زودپز است، زمان زیادی نیاز ندارد.
  2. بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و در مخلوط آب و نمک خیس می‌کنیم تا تلخی آن گرفته شود. روی بادمجان‌ها یک کاسه می‌گذاریم تا به طور کامل زیر آب بروند و حدود ۱ ساعت بمانند.
  3. دو عدد پیاز بزرگ را به صورت نگینی خرد کرده و تا طلایی شدن تفت می‌دهیم. سپس گوشت قیمه‌ای را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.
  4. حرارت باید ملایم باشد تا گوشت قبل از آب انداختن سرخ شود. بهتر است از یک یا دو تکه گوشت خورشتی استخوان‌دار استفاده کنید.

“““html

  • نیز استفاده کنید که در کنار گوشت قیمه‌ای و جوشیدن در خورشت باعث خوشمزه‌تر شدن آن بشود.
  • برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک رسپی چلو خورشت قیمه بادمجان کلیک کنید.

    ۳- خورشت گوشت چرخ کرده با سیب زمینی

    خورشت گوشت چرخ‌ کرده، یکی از انواع خورشت‌های بسیار خوشمزه و محبوبی است که در زمان کوتاهی به روش‌های بسیار مختلفی با مواد اولیه متنوعی طبخ می‌شود. از این رو انتخاب بسیار مناسبی برای مواقعی است که وقت زیادی برای تهیه غذا ندارید.

    مراحل تهیه خورشت گوشت چرخ کرده

    مراحل تهیه خورشت گوشت چرخ کرده با سیب زمینی به شرح زیر است:

    1. ابتدا پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. ته قابلمه‌ای که در آن قصد طبخ خورشت را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت کم گذارید. پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
    2. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. در همین مرحله رب گوجه‌ فرنگی را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و به تفت‌ دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند.
    3. گوشت چرخ‌ کرده را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
    4. حال آب جوش را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید. حرارت را زیاد کنید و منتظر بمانید تا محتوای خورشت شما به نقطه‌ جوش رسد.
    5. سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا خورشت بپزد و سس آن غلیظ شود. توجه داشته باشید که این خورشت نیز به زمان پخت زیادی نیاز ندارد.

    برای ادامه رسپی این غذای ساده و سریع روی لینک رسپی خورشت گوشت چرخ کرده با سیب زمینی کلیک کنید.

    ۴- کوفته سبزی شیرازی

    کوفته‌ها عموما قرمز رنگ هستند ولی کوفته سبزی متفاوت ظاهر شده است. این کوفته به رنگ سبز است. درست کردن آن راحت است و مواد لازم برای پخت یک کوفته سبزی شیرازی در همه شهرهای ایران پیدا می‌شوند. پس در این مورد نگرانی نداشته باشید.

    اگر دوست دارید یک غذای متفاوت و باحال از شیراز امتحان کنید، کوفته سبزی می‌تواند یک انتخاب امن و خوشمزه برای ناهار امروز شما باشد.

    مراحل تهیه کوفته سبزی شیرازی

    مراحل تهیه کوفته سبزی شیرازی به شرح زیر است:

    1. در مرحله اول باید برنج و نخود لپه را بخیسانید. هر کدام را در یک ظرف جداگانه بریزید و روی آن‌ها آب بریزید. آب باید به اندازه یک انگشت بالاتر از مواد درون ظرف باشد. اجازه دهید به مدت ۸ ساعت خیس بخورند. البته اگر وقت داشته باشید، بهتر است یک شبانه روز خیسانده شوند. در این صورت نفخ نخود لپه هم کاملا گرفته می‌شود.
    2. حال یک قابلمه بردارید. پیازها را نگینی خرد کنید. در قابلمه کمی روغن مایع بریزید و پیازها را در آن تفت دهید. وقتی پیازها کمی سبک و شیشه‌ای شدند، ادویه‌های لازم را اضافه کنید.
    3. سپس به اندازه یک لیوان، سبزی کوفته را جدا کنید، بقیه سبزی‌ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. وقتی عطر سبزی بلند شد، نصف پارچ آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد غلیظ شود و شکل سس به خود بگیرد.
    4. در این مرحله نخود و برنج را آبکش کنید و در غذاساز بریزد تا کاملا خرد و پودر شوند. در راستای برنج و نخود، باید گوشت را آماده کنید. گوشت را در یک ظرف بریزید. یک پیاز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.

    برای ادامه رسپی این غذای مخصوص و خوش‌عطر روی لینک رسپی کوفته سبزی شیرازی کلیک کنید.

    ۵- لازانیای بدون فر

    لازانیا یکی از محبوب‌ترین انواع پاستا به حساب می‌آید که به صورت ورقه‌ای بوده و با مواد میانی مختلف مانند گوشت، مرغ یا حتی سبزیجات و با انواع سس‌های کرمی خامه‌ای و یا قرمز تهیه می‌شود.

    در
    “““html

    ادامه رسپی‌ی لازانیای بدون فر با گوشت چرخ کرده را خواهیم داشت تا در صورتی که به فر دسترسی ندارید بتوانید این غذای لذیذ و محبوب را تهیه و نوش جان کنید.

    مراحل تهیه لازانیای بدون فر

    مراحل تهیه لازانیای بدون فر به شرح زیر است:

    1. برای تهیه لازانیا در ابتدا باید مواد میانی را آماده کنیم. برای این کار، پیازها را ریز خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم.
    2. زمانی که پیازها کمی نرم و شفاف شدند، هویج‌ها را با رنده‌ی درشت رنده کرده و به آن اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا هویج‌ها کمی نرم شوند.
    3. پس از تفت دادن هویج‌ها، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم و با حرارت نسبتاً زیاد تفت می‌دهیم.
    4. هنگام تفت دادن گوشت چرخ کرده، با قاشق به آن ضربه زده و مداوم هم می‌زنیم تا گوشت‌ها کاملاً از هم جدا شوند و گلوله‌گلوله نشوند.
    5. بعد از اینکه کمی گوشت‌ها را هم زدیم، ادویه‌ها شامل آویشن، پاپریکا، پودر سیر، اورگانو، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم.

    برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و لذیذ روی لینک رسپی لازانیای بدون فر کلیک کنید.

    در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را برای شما آماده کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل