بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (شنبه ۱۲ خرداد)

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند.

بنابراین، امروز، در دوازدهمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه معرفی می‌کنیم تا شما با توجه به سلیقه‌تان یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه کنید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار و رسپی آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- خورش مرغ لبنانی

خورش مرغ لبنانی، یکی از غذاهای سنتی و محبوب در خاورمیانه است که با طعم و عطر فوق العاده‌اش، می‌تواند هر کسی را به خود جذب کند. برای تهیه این خورش تنها به چند ماده ساده مانند ران مرغ، پیاز، سیر، روغن زیتون و رب گوجه فرنگی نیاز دارید.

مراحل تهیه خورش مرغ لبنانی

مراحل تهیه این خورش به صورت زیر است:

  1. ابتدا مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آبش گرفته شود. سپس آن را به تکه‌های دلخواه برش بزنید.
  2. پیاز را نگینی خرد کنید. در قابلمه‌ای کمی روغن زیتون بریزید و پیازها را اضافه کنید. آنها را کمی تفت دهید تا نرم شوند. در این مرحله، سیر را هم بشویید و له کنید. سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا عطرش بلند شود.
  3. مرغ را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگش تغییر کند. بعد، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها مانند زعفران، دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه و نمک را بریزید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی خورش مرغ لبنانی کلیک کنید.

۲- لوبیا پلو با گوشت تکه‌ای

لوبیا پلو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در تهیه آن از لوبیا سبز، گوشت، رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات استفاده می‌شود.

شما می‌توانید لوبیا پلو را با گوشت چرخ کرده، گوشت خورشتی، گوشت مرغ یا حتی بدون گوشت درست کنید. با توجه به سلیقه‌تان، هر یک از این گزینه‌ها در دسترس شماست.

مراحل تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکه‌ای

مراحل تهیه این غذای خوشمزه به شرح زیر است:

  1. برنج را تمیز کنید و بشویید. سپس با کمی آب بخیسانید.
  2. پیاز و سیر را بشویید و پوست بکنید. آن‌ها را به شکل پوره درآورید. می‌توانید آنها را ریز خرد کنید.
  3. در قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز و سیر پوره شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
  4. گوجه‌فرنگی را بشویید و کلاهک سبز آن را جدا کنید. با رنده یا میکسر آن را به پوره تبدیل کنید و در مرحله بعدی استفاده کنید.

برای ادامه این رسپی خوش‌عطر و لذیذ، روی لینک رسپی لوبیا پلو با گوشت تکه‌ای کلیک کنید.

۳- خورش برگ مو با گوشت

خورش برگ مو یکی از خورش‌های سنتی بسیار خوشمزه است که با مواد اولیه ساده تهیه می‌شود. همان‌طور که از نامش پیداست، برگ مو (برگ درخت انگور) یکی از مواد اصلی آن به شمار می‌رود.

شما می‌توانید این خورش را با گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ تهیه کنید، که بستگی به سلیقه غذایی شما دارد.

“`html

مراحل تهیه خورش برگ مو با گوشت

مراحل تهیه خورش برگ مو با گوشت به شرح زیر است:

  1. ابتدا پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به شکل مربعی ریز خرد کنید. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. آنها را چند دقیقه تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.
  2. سپس سیر را بشویید و پوست بگیرید. با استفاده از سیر له‌کن آن را ریز کنید. سیر ریز شده را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
  3. حال زردچوبه و فلفل را به مخلوط قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بالا بیاید. در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
  4. گوشت را بشویید و به قطعات یکسان برش بزنید. آنها را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود. سپس آب جوش را اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید.
  5. حرارت را زیاد کنید تا مخلوط به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا گوشت‌ها نیم‌پز شوند. در این مدت به تهیه برگ مو بپردازید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و محبوب، روی لینک رسپی خورش برگ مو با گوشت کلیک کنید.

۴- لازانیای بدون فر

لازانیا یکی از محبوب‌ترین انواع پاستا است که به شکل ورقه‌ای بوده و با مواد مختلفی مانند گوشت، مرغ یا سبزیجات و انواع سس‌ها تهیه می‌شود.

در ادامه به طرز تهیه لازانیای بدون فر با گوشت چرخ‌کرده می‌پردازیم تا اگر دسترسی به فر ندارید، بتوانید این غذای خوشمزه را درست کنید.

مراحل تهیه لازانیای بدون فر

مراحل تهیه لازانیای بدون فر به شرح زیر است:

  1. در ابتدا باید مواد میانی را آماده کنید. برای این کار پیازها را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید.
  2. زمانی که پیازها کمی نرم و شفاف شدند، هویج‌ها را با ریزه‌ریز کن رنده کرده و به آنها اضافه کنید. کمی با حرارت ملایم تفت دهید تا هویج‌ها نرم شوند.
  3. بعد از تفت دادن هویج‌ها، گوشت چرخ‌کرده را به مخلوط اضافه کرده و با حرارت نسبتاً زیاد تفت دهید.
  4. در حین تفت دادن گوشت چرخ‌کرده، با قاشق به صورت مداوم آن را هم بزنید تا از هم باز شود و به هم نچسبد.
  5. بعد از اینکه کمی گوشت‌ها را تفت دادید، ادویه‌ها شامل آویشن، پاپریکا، پودر سیر، اورگانو، نمک و فلفل را به آن اضافه نموده و مجدداً تفت دهید.

برای ادامه رسپی این غذای خاص و خوشمزه، روی لینک رسپی لازانیای بدون فر کلیک کنید.

۵- کوکو ذرت (فریتر ذرت)

کوکو ذرت، یکی از انواع محبوب کوکو (فریتر) است که به خاطر گیاهی بودن، برای گیاه‌خواران نیز مناسب است. این غذای سبک یا پیش‌غذا را می‌توانید با مواد ساده و در دسترس تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

فریتر به غذاهای سرخ‌کردنی گفته می‌شود که در آنها از تخم‌مرغ و انواع آردها استفاده می‌شود تا سبزیجات و پروتئین را به هم بچسباند و قوام دهد.


“““html

کوکو ذرت (فریتر ذرت)

مراحل تهیه کوکو ذرت (فریتر ذرت) به شرح زیر است:

  1. ابتدا آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. سپس تخم مرغ هم‌دمای محیط را به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
  2. بعد از اینکه مواد با هم مخلوط شدند، ادویه‌ها، نمک و سیر رنده شده را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا ادویه‌ها خوب ترکیب شوند و بوی تخم مرغ از بین برود. سپس شیر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. حال ذرت و فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی‌شده را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند، اما مواد له نشوند.
  4. در ادامه جعفری و پیازچه خرد شده را نیز به مخلوط کوکو اضافه کرده و آن را هم بزنید. در صورت دلخواه می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگر مانند گشنیز، شوید، و نعنا نیز استفاده کنید.

برای ادامه این رسپی ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی کوکو ذرت (فریتر ذرت) کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را برای شما آماده کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل