“`html
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند.
از این رو ما امروز، در بیست و پنجمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه رسپی آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- شوید پلو با مرغ
شوید پلو، یکی از غذاهای محبوب و بسیار خوشمزه ما ایرانیهاست که معمولاً با یکی از مواد گوشتی مانند مرغ، ماهی، یا ماهیچه سرو میشود.
شوید پلو یک غذای پایه است که کنار تن ماهی هم خوشمزهتر میشود. حتی میتوانید این پلو را بدون گوشت، فقط با ماست نوش جان کنید. در ادامه، دستور تهیه شوید پلو با مرغ را توضیح میدهیم که برای ناهار امروزتان بینظیر خواهد بود.
مراحل تهیه شوید پلو با مرغ
مراحل تهیه شوید پلو با مرغ به شرح زیر است:
- اول یک قابلمه را آماده کنید. پیاز را پوست بکنید، بشویید و خلالی برش بزنید. سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید و شعله را روشن کنید. وقتی روغن کمی داغ شد، پیازها را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
- بعد از اینکه پیاز کمی نرم شد، نمک، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند.
- رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سرخ شود. (این کار باعث رنگ بهتر خورشت و مرغ میشود. حتماً شعله را کم کنید.)
- در یک ظرف دیگر مقدار کمی روغن بریزید و وقتی داغ شد، تکههای مرغ را که از قبل شستهاید (بدون پوست) اضافه کنید و دو طرفش را کمی سرخ کنید تا بوی زهم مرغ گرفته شود.
برای ادامه دستور این غذای خوشمزه و محبوب روی لینک رسپی شوید پلو با مرغ کلیک کنید.
۲- سماق پلو با کباب خانگی
سماق یکی از ادویههای ترش مزه است که به خاطر خواص درمانیاش، به ویژه ضد نقرس بودن، همیشه در کنار غذاهای گوشتی مثل کبابها استفاده میشود. عطر و طعم ترشی آن هم باعث خوشمزهتر شدن کباب میشود.
اگر خواهان کباب خوشمزه هستید، میتوانید این سماق پلوی لذیذ را با مواد در دسترس خود تهیه کنید و در کنار عزیزانتان بچشید.
مراحل تهیه سماق پلو با کباب خانگی
مراحل تهیه سماق پلو با کباب خانگی به شرح زیر است:
- اول برنج را بشویید و با مقدار مناسب آب و ۱ پیمانه نمک خیس کنید. برای تهیه کباب، پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس آب پیاز را در ظرفی بریزید تا برای مزهدار کردن کباب استفاده کنید. فلفل دلمهای را هم رنده کنید و در صورت نیاز آب آن را بگیرید.
- حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید. میتوانید از مخلوط چرخ کرده گوسفند و گوساله استفاده کنید. ادویهها که شامل نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر هستند را نیز به ترکیب اضافه کنید.
- ۱ قاشق چایخوری از سماق را هم به مواد اضافه کنید تا کباب خوشمزهتر شود.
- سپس مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود. روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا عطر پیاز و ادویهها به گوشت برود.
برای ادامه دستور این غذای اصیل و خوشمزه روی لینک رسپی سماق پلو با کباب خانگی کلیک کنید.
۳- خورشت زرشک آلو
یکی از…
“““html
از خورشتهای خوشمزه ایرانی، خورشت زرشک آلو وجود دارد که طعمی شیرین و دلپذیر دارد و به روشهای مختلفی درست میشود. این خورشت یکی از انتخابهای مناسب برای مهمانیهاست، اما برای تهیه آن نکاتی وجود دارد که باید رعایت شود تا نتیجه کار عالی باشد.
برای تهیه خورشت زرشک آلو میتوانید از چند تکه مرغ همراه با زرشک و انواع آلو (مثل آلو سیاه، آلو بخارا، آلو قیسی و…) استفاده کنید تا برای ناهار امروز آماده کنید.
مراحل تهیه خورشت زرشک آلو
مراحل تهیه خورشت زرشک آلو به صورت زیر است:
- ابتدا پیاز را پوست بکنید و رنده کنید. یک قابلمه را آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید. بعد از داغ شدن روغن، پیاز رنده شده را به آن اضافه کنید و با حرارت کم تفت بدهید.
- وقتی پیاز طلایی شد، تکههای مرغ که از قبل شستهاید را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی پخته شوند.
- برای اینکه بوی مرغ گرفته شود، باید مدت بیشتری تفت داده شود. وقتی مرغ و پیاز کمی سرخ شدند، رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ بهتری بگیرد.
- در این مرحله کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سپس آلو بخارا را که از قبل شسته و خیساندهاید به مرغ اضافه کنید و دو تا سه لیوان آب بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد و در این حین به مرحله بعد بروید.
برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه روی لینک رسپی خورشت زرشک آلو کلیک کنید.
۴- لازانیا رولی
لازانیا یک غذای ایتالیایی خوشمزه است که بسیاری از ما حداقل یک بار آن را درست کردهایم. انواع لازانیا بستگی به مواد داخلی آن دارد. شما میتوانید بسته به سلیقهتان از سس کلاسیک یا مواد دیگری مثل سبزیجات یا مرغ استفاده کنید.
دستور امروز بیشتر به شکل لازانیا تمرکز دارد. به جای اینکه ورقههای لازانیا را به شکل ساده لایهلایه قرار دهیم، میخواهیم آن را به شکل رولی درست کنیم که به ظاهرش زیبایی میبخشد و برای مهمانیها گزینه عالی است.
مراحل تهیه لازانیا رولی
مراحل تهیه لازانیا رولی به صورت زیر است:
- ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و وقتی عطر سیر بلند شد، گوشت چرخکرده را همراه با ادویهها و آویشن اضافه کنید.
- سپس فلفل دلمهای خرد شده و قارچ را اضافه کنید. بعد از اینکه مواد ترکیب شدند و کمی سرخ شدند، رب و نمک را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن تابه را از روی حرارت بردارید.
- برای تهیه سس، ابتدا کره را داخل تابه ذوب کنید. سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
- اکنون زمان اضافه کردن شیر (که باید به دمای اتاق رسیده باشد) است. شیر را کمکم به مواد اضافه کنید و در نهایت کمی نمک و فلفل بزنید و صبر کنید تا سس غلیظ شود.
برای ادامه دستور تهیه این غذای بینالمللی و خوشمزه روی لینک رسپی لازانیا رولی کلیک کنید.
۵- والک پلو
والک پلو یکی از غذاهایی است که برای همه پسند نیست، اما خواص زیادی دارد و برای سلامتی مفید است. والک پلو از غذاهای فصلی (بهار و تابستان) است که تهیه آن برای ناهار امروز خالی از لطف نخواهد بود. همچنین میتوانید از والک در دیگر غذاهای خود نیز استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.
“`
مراحل تهیه والک پلو
برای تهیه والک پلو، این مراحل را دنبال کنید:
- در ابتدا، ۲ پیمانه والک را خوب بشویید و خرد کنید. سپس بگذارید والکهای خرد شده کمی خشک شوند. در یک ظرف مناسب، ۲ پیمانه برنج را با آب بشویید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. حالا برنج را در آب و نمک بخیسانید.
- یک قابلمه دربدار مناسب را روی حرارت بگذارید و ۲ پیمانه آب داخل آن بریزید. بگذارید تا آب به جوش بیاید.
- وقتی آب جوش آمد، برنج، والک خرد شده، نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم را به آن اضافه کنید و به مرحله بعد بروید.
برای ادامه این رسپی غذایی خوشمزه و بهاری، لطفاً روی لینک رسپی والک پلو کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای خوشمزه برای ناهار تهیه کردهایم. پیشنهاد میکنیم این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.