بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (شنبه ۸ اردیبهشت)

“`html

امروز برای ناهار چه چیزی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ این سوال برای همه کسانی که به آشپزی علاقه دارند، از دانشجوها گرفته تا خانه‌داران و شاغلان، پیش میاد. همه می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و جدید برای خود و عزیزانشان درست کنند.

به همین خاطر، امروز در هشتمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ قصد داریم ۵ غذای خوشمزه و متفاوت معرفی کنیم تا شما یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان انتخاب کنید و از میل کردنش لذت ببرید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه با غذاهای متنوع برای ناهار و روش تهیه آن‌ها آشنا می‌شوید. با ما همراه باشید.

۱- سورمه کباب

سورمه کباب یکی از غذاهای معروف و محبوب استان گیلان است و نام‌های متفاوتی دارد. این غذای سنتی از ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجات کبابی درست می‌شود. اگر کباب یکی از غذاهای مورد علاقه‌تان است، نباید طعم این غذا را از دست بدهید.

مراحل تهیه سورمه کباب

برای تهیه سورمه کباب به این مراحل عمل کنید:

  1. بادمجان، پیاز، سیر و فلفل تند را بشویید و در یک سینی فر بچینید. کمی کره ذوب شده روی سبزیجات بریزید. دمای فر را روی ۱۸۰-۱۹۰ درجه تنظیم کنید و سینی را داخل فر بگذارید.
  2. ۱۵-۲۰ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات کباب شوند. بعد از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید تا سبزیجات خنک شوند. می‌توانید از روش‌های دیگری مثل کباب کردن روی زغال یا اجاق هم استفاده کنید.
  3. وقتی سبزیجات خنک شدند، پوست آن‌ها را بکنید و با چاقو خرد کنید. همه سبزیجات خرد شده را با هم مخلوط کنید.
  4. پیاز رنده شده را داخل آبکش بگذارید و آب آن را بگیرید. سپس پیاز آب گرفته شده را به گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

برای ادامه رسپی این غذای محلی و خوشمزه، روی لینک رسپی سورمه کباب کلیک کنید.

۲- سبزی پلو دامغانی

سبزی پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در نقاط مختلف با سبک‌های متفاوت پخته می‌شود. سبزی پلو دامغانی یکی از غذاهای سنتی شهر دامغان است که طعمی خوشمزه و رسپی آسان دارد و می‌تواند گزینه‌ای عالی برای طرفداران این غذا باشد.

مراحل تهیه سبزی پلو دامغانی

برای تهیه این غذا به مراحل زیر توجه کنید:

  1. ابتدا برنج را ۱ تا ۲ ساعت در آب خیس کنید، از آب ولرم استفاده کنید و طوری آب بریزید که تمام دانه‌ها غوطه‌ور شوند.
  2. می‌توانید کمی نمک به آب اضافه کنید تا برنج طعم بهتری بگیرد و بهتر هم بپزد.
  3. سپس بادمجان‌ها را پوست کرده و حلقه حلقه برش بزنید. ضخامت برش‌ها باید حدود ۱ تا ۲ سانتی‌متر باشد. برای گرفتن تلخی بادمجان، می‌توانید روی آن‌ها نمک بپاشید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید.
  4. بعد از آن‌ها را بشویید و خوب خشک کنید. در یک تابه، روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. بادمجان‌ها را به آرامی در روغن داغ سرخ کنید.
  5. پیاز را پوست کنید و به صورت نگینی خرد کنید. در تابه‌ای روغن بریزید و بعد از داغ شدن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
  6. سپس گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد، گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.

برای ادامه رسپی این غذای خوش‌عطر و خوش‌طعم، روی لینک رسپی سبزی پلو دامغانی کلیک کنید.

۳- مرغ برشته

مرغ برشته یکی از انواع غذاهای بین‌المللی است که در میان ایرانی‌ها نیز طرفداران زیادی دارد. با رعایت چند …
“““html

نکته ساده می‌توانید یک مرغ برشته خوشمزه و مجلسی را به راحتی در خانه برای ناهار امروزتان تهیه کنید و با عزیزانتان میل نمایید.

مراحل تهیه مرغ برشته مجلسی

مراحل تهیه مرغ برشته مجلسی به این صورت است:

  1. برای درست کردن این غذا، از یک مرغ کامل استفاده می‌کنیم. ابتدا داخل شکم مرغ را تمیز کرده و می‌شوییم. سپس می‌گذاریم تا کاملاً خشک شود. بعد از آن، تمام قسمت‌های مرغ را با نمک ماساژ می‌دهیم. می‌توانید مرغ را چند ساعت در آب نمک بخوابانید. این کار باعث می‌شود که مرغ خوشمزه‌تر و تردتر شود.
  2. یک پیاز درشت را خلالی خرد کرده و همراه با نصف فلفل دلمه‌ای بزرگ، ادویه‌ها شامل رزماری، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و سپس دو عدد برگ بو را داخل شکم مرغ می‌گذاریم.
  3. بعد از آن، مرغ را در یک کیسه فریزر زیپ دار قرار داده و به مدت هشت ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خوب مزه‌دار شود.
  4. پس از این زمان، مرغ را از یخچال درآورده و محتویات شکمش را خالی می‌کنیم. سپس با یک برس روی آن زعفران می‌مالیم و دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم.

برای ادامه رسپی این غذای خاص و مجلسی به لینک رسپی مرغ برشته مراجعه کنید.

۴- آش شنگ

آش یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که تقریباً همه طرفدار آن هستند. معمولاً آش رشته یا شله قلمکار به خاطر در دسترس بودن مواد اولیه‌اش همیشه درست می‌شود، اما خوب است که این فصل بهار، از سبزی‌های خاص این فصل که خواص زیادی دارند برای تهیه آش استفاده کنید.

یکی از این سبزی‌ها که در بهار به صورت خودرو در مزارع و کوه‌ها می‌روید، شنگ است. شنگ حدود ۱۵ روز تا ۱ ماه رشد می‌کند و سپس تمام می‌شود. خوشبختانه می‌توان شنگ را خرد کرده و در فریزر نگهداری کرد. بنابراین بهتر است تا این فصل تمام نشده، این آش خوشمزه را با شنگ درست کنیم.

مراحل تهیه آش شنگ

مراحل تهیه آش شنگ به این صورت است:

  1. در ابتدای کار، باید نخود و لوبیا را از شب قبل بخیسانیم تا نفخ آن‌ها گرفته شود. سپس این حبوبات را با آب درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزند.
  2. در این مرحله، شنگ را شسته و به صورت درشت خرد کرده و به حبوبات اضافه می‌کنیم. شنگ دیر پز است و زمان زیادی نیاز دارد تا بپزد. وقتی که شنگ و حبوبات نیم‌پز شدند، عدس را که یک ساعت خیسانده‌ایم به آن‌ها اضافه می‌کنیم. سیر له شده را هم اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم تا آش پخته و جا بیفتد.
  3. بعد از اینکه آش کمی جا افتاد، نیمی از کشک را اضافه می‌کنیم. سپس پیاز را شسته و به صورت خلالی خرد می‌کنیم. یک تابه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود.
  4. پیازها را درون تابه ریخته و تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم تا طعم و عطر بهتری پیدا کند. در یک تابه دیگر هم کمی روغن ریخته و پودر نعنا را برای یک دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگش عوض شود.

برای ادامه رسپی این غذای بهاری محبوب به لینک رسپی آش شنگ مراجعه کنید.

۵- راویولی سوسیس و اسفناج

راویولی سوسیس و اسفناج غذایی بین‌المللی و متعلق به کشور ایتالیا است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این غذا رسپی آسانی دارد و با چند ماده اولیه ساده و در دسترس مانند اسفناج خرد شده، سوسیس، پیاز و سیر ریز خرد شده، روغن زیتون، تخم مرغ و … می‌توان آن را تهیه و سرو کرد.

مراحل تهیه راویولی سوسیس و اسفناج

“““html

و اسفناج

مراحل تهیه راویولی سوسیس و اسفناج به شرح زیر است:

  1. برای تهیه مواد میانی راویولی، ابتدا اسفناج را تمیز کرده و بشویید. سپس آن را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا آبش گرفته شود.
  2. در یک تابه دیگر، ۴ عدد سوسیس را خرد کرده و با روغن سرخ کنید تا قهوه‌ای شوند. سپس سوسیس‌ها را از تابه خارج کرده و پیاز خرد شده را سرخ کنید تا رنگ طلایی به خود بگیرد.
  3. بعد از آن، نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس سوسیس و اسفناج تفت‌خورده را به تابه برگردانید و خوب هم بزنید. حالا یک تخم‌مرغ را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
  4. حالا مقداری آرد روی یک سطح صاف بپاشید و خمیر راویولی را روی آن باز کنید. روی نیمی از خمیر با چاقو، چهارگوش‌هایی به اندازه‌های یکسان برش بزنید و داخل آن‌ها مقداری از مخلوط اسفناج بریزید.
  5. نیمه خالی خمیر را روی نیمه پر تا کنید و به آرامی فشار دهید. سپس فاصله بین راویولی‌ها را برش بزنید و هر یک را به شکل مربع‌های یک اندازه درآورید. با کمک چنگال گوشه‌های خمیر را فشار دهید تا به یکدیگر بچسبند.

برای ادامه این دستور پخت خوشمزه، روی لینک رسپی راویولی سوسیس و اسفناج کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، غذاهای متنوع و خوشمزه‌ای برای وعده ناهار معرفی شده است. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و لذیذ را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل