“`html
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند.
از این رو ما امروز، در نهمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه رسپی آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- قورمه سبزی
قورمه سبزی یکی از محبوبترین و اصیلترین خورشتهای ایرانی است که شاید کمتر ایرانیای پیدا شود که عاشق آن نباشد. این غذای خوشمزه با چند قلم مواد ساده نظیر لوبیا قرمز، سبزی خورشتی، گوشت تکهای، لیمو عمانی و… درست میشود.
البته در برخی شهرها به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی و به جای سبزیهای مرسوم از سبزیهای معطر محلی استفاده میشود. به علاوه قورمه سبزی را میتوان هم با مرغ و هم با گوشت تکهای برای وعده ناهار تهیه کرد.
مراحل تهیه قورمه سبزی
مراحل تهیه قورمه سبزی به شرح زیر است:
- بهتر است لوبیا قرمز را از شب قبل بخیسانید و ۲ الی ۳ بار آب آن را عوض کنید تا بعد از مصرف دچار نفخ نشوید.
- سپس سبزیهای خورشتی مانند اسفناج، تره، گشنیز، شنبلیله و جعفری را شسته و ریز خرد کنید. (اگر سبزی تازه نداشتید میتوانید از سبزی قورمه که قبلاً سرخ شده و در فریزر است استفاده کنید.)
- در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و سبزیهای خرد شده را تفت دهید. هر چه بیشتر سبزیها را تفت دهید تا تیرهتر شوند، خورشت جا افتادهتر و خوشمزهتر میشود.
- پیازها را پوست کنده و نگینی خرد کنید. سپس در ماهیتابه با روغن تفت دهید.
برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و اصیل ایرانی روی لینک رسپی قورمه سبزی کلیک کنید.
۲- کباب گوشت با ریواس
کباب یکی از غذاهای فوقالعاده خوشمزه و دوستداشتنی است که انواع مختلفی دارد. ریواس، گیاهی با خواص شگفتانگیز است که برای طعمدار کردن گوشت در این کباب استفاده میشود.
ریواس طعم خاص و خوبی به کباب میبخشد، پس اگر به دنبال چشیدن طعمهای جدید هستید، حتماً این کباب را امتحان کنید.
مراحل تهیه کباب گوشت با ریواس
مراحل تهیه کباب گوشت با ریواس به شرح زیر است:
- ابتدا ریواس را بشویید و پوست بگیرید. ساقه آن را به قطعات ۲-۳ سانتیمتری برش کنید. در همین مرحله، انبه را هم با پشت قاشق فشرده و پوره کنید.
- فیله گوشت را بشویید و با دستمال تمیز خشک کنید. سپس آن را به شکل نواری برش دهید.
- فیلههای برشزده را در ظرفی قرار دهید. نمک، فلفل سیاه و آویشن به آن اضافه کنید. روغن زیتون و پوره انبه را هم به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس روی آن را بپوشانید.
- حالا فر را روشن کرده و بگذارید گرم شود. این کباب را میتوانید در هواپز یا توستر هم تهیه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و جذاب روی لینک رسپی کباب گوشت با ریواس کلیک کنید.
۳- سوفله مرغ با قارچ
سوفله مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در سطح جهانی شناخته شده است. این غذا در فر یا تنور تهیه میشود و در همان ظرفی که پخته میشود، سرو میشود. سوفله به معنای…
“““html
بالا آمده و پف کرده است. بهترین ظروف برای پخت سوفله ظرفهای پیرکس یا سرامیکی تکنفره یا بزرگتر هستند.
مراحل تهیه سوفله مرغ با قارچ
مراحل تهیه سوفله مرغ با قارچ به شرح زیر است:
- ابتدا سینه مرغ را بشویید و درون یک قابلمه مناسب قرار دهید. مقداری نمک، فلفل سیاه و برگ بو به مرغ اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و ۱ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید.
- پیاز را بشویید و به دو نیم برش بزنید. پیاز را به قابلمه اضافه کنید و منتظر باشید تا مواد جوش بیایند. سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را ببندید و ۲۵-۳۵ دقیقه زمان بدهید تا سینه مرغ به خوبی بپزد.
- بعد از پخت، مرغ را از قابلمه خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس با دو چنگال آن را ریشریش کنید.
- حال تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و آرد سفید را درون آن بریزید. آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامیاش گرفته شود. سپس کره و شیر را به آرد اضافه کنید و ادامه دهید تا سس غلیظ و یکنواختی بهدست آید. در همین مرحله کمی فلفل سیاه و نمک به سس اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی سوفله مرغ با قارچ کلیک کنید.
۴- شوید پلو با تن ماهی
شوید پلو با تن ماهی همیشه از غذاهای محبوب ایرانی بوده است. این غذا جزو معروفهای عید و روزهای آغاز سال نو به حساب میآید و یادآور لحظات خوب و زیبا برای ما است.
اما اگر بخواهید بهطور کامل و طبیعی این غذا را درست کنید، مشکلات زیادی خواهید داشت. در این لحظه از زندگی است که بابت کنسروهای آماده خدا را شکر میکنید! با کنسرو تن ماهی و شوید پلو میتوانید یک وعده خوشمزه داشته باشید.
مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی
مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی به شرح زیر است:
- در ابتدا برنج را در یک کاسه مناسب بریزید و خوب بشویید. سپس کاسه را تا نصفه پر از آب کرده و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس بخورد.
- به خاطر داشته باشید که کنسروها باید حتماً جوشانده شوند. برای کنسرو تن ماهی، بهطور میانگین ۲۰ دقیقه زمان برای جوشیدن نیاز دارید.
- در مرحله سوم، پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی و ریز خرد کنید. سپس ماهیتابه را روی شعله قرار داده و کمی روغن در آن بریزید.
- وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس تن ماهی را اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا سرخ شود.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و محبوب روی لینک رسپی شوید پلو با تن ماهی کلیک کنید.
۵- کتلت گوشت چرخ کرده
کتلت با گوشت چرخکرده یکی از لذیذترین غذاهای نونی است که از کودکی تا به امروز میل کردهاید. این غذا با تنوع زیادی تهیه میشود و کتلتهایی با سبزیجات، گوشت، مرغ و ماهی از شناختهشدهترین مدلها هستند.
مواد اصلی کتلتها شامل تخممرغ، سیبزمینی و پیاز است که با سایر مواد ترکیب میشوند. این غذای خوشمزه را میتوانید به همراه نان، گوجهفرنگی، خیارشور، سبزی و… در وعده ناهار نوش جان کنید.
“““html
مراحل تهیه کتلت گوشت چرخ کرده
مراحل تهیه کتلت گوشت چرخ کرده به این صورت است:
- ابتدا سیبزمینیها را پوست کنده و رنده کنید. بعد، پیاز را پوست کرده و در ظرف دیگری رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و به سیبزمینیهای رندهشده اضافه کنید. (توجه داشته باشید که اگر پیاز آب زیادی داشته باشد، کتلت شما خوب نمیشود. پس دقت کنید).
- حالا گوشت چرخکرده را به سیبزمینیهای رندهشده اضافه کنید. تخممرغها را نیز به این مخلوط بیفزایید.
- نمک، فلفل و زردچوبه را هم به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ادویهها با مواد ترکیب شوند.
- همه مواد را با دست ورز دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس حدود نیم ساعت مخلوط را در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
برای ادامه این دستور پخت delicious و ساده، روی لینک رسپی کتلت گوشت چرخ کرده کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای خوشمزه برای ناهار را به شما پیشنهاد کردیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشبو و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.