بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

امشب شام چی درست کنم؟ (جمعه ۲۴ فروردین)

“`html

امشب چه چیزی برای شام بپزم؟ چه غذایی که تکراری نباشه؟ نونی یا رژیمی؟ بسیاری از افراد، چه زنان خانه‌دار، کارمندان و چه دانشجویان، همیشه دنبال ایده‌های جدید برای درست کردن یک غذای خوشمزه و سالم برای شام هستند.

در این راستا، ما در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ در رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه را به شما معرفی می‌کنیم تا یکی از آن‌ها را با توجه به سلیقه‌تان برای شام امشب آماده کنید و در کنار خانواده‌تان لذت ببرید.

پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب

در ادامه می‌توانید با غذاهای مختلف برای شام و دستور پخت آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- لوبیا پلو مجلسی

لوبیا پلو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که یکی از مواد اصلی آن لوبیا سبز، گوشت چرخ کرده یا خورشتی، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌جات هستند.

شما می‌توانید لوبیا پلو را با گوشت چرخ کرده یا گوشت خورشتی، مرغ و حتی بدون گوشت درست کنید. بسته به سلیقه و ذائقه خودتان، یکی از این گزینه‌ها را انتخاب کنید.

مراحل تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکه‌ای

برای تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه‌ای، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا برنج را تمیز کنید و بشویید. سپس آن را با مقداری آب بخیسانید.
  2. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را خرد کنید یا به صورت پوره درآورید.
  3. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
  4. گوجه‌فرنگی را بشویید، پوست بکنید و به شکل پوره درآورید. این پوره را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه روی لینک رسپی لوبیا پلو کلیک کنید.

۲- شوید پلو با تن ماهی

شوید پلو با ماهی همیشه یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی بوده و معمولاً در عید نوروز تهیه می‌شود. بنابراین این غذا یادآور روزهای خوب و شاد است.

اما اگر بخواهید این غذا را به‌صورت کاملاً طبیعی و خانگی درست کنید، ممکن است کمی دچار مشکل شوید. اینجا است که وجود کنسروهای آماده بسیار مفید می‌شود! کنسرو تن ماهی به همراه شوید پلو طعم خوبی خواهد داد.

مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی

مراحل تهیه این غذا به شرح زیر است:

  1. در یک کاسه مناسب، برنج را بریزید و خوب بشویید. بعد از شستشو، کاسه را تا نصفه پر از آب کنید و یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس بخورد.
  2. یادتان باشد که کنسروها باید حتماً جوشانده شوند. کنسرو تن ماهی تقریباً به ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
  3. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس در یک ماهیتابه، مقداری روغن بریزید و داغ کنید.
  4. بعد از گرم شدن روغن، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شوند، سپس تن ماهی را اضافه کرده و خوب تفت دهید.

برای ادامه دستور پخت این غذای سریع و محبوب روی لینک رسپی شوید پلو با تن ماهی کلیک کنید.

۳- چیکن استراگانف

چیکن استراگانف یکی از غذاهای خوشمزه روسی است که با مرغ درست می‌شود و روش پخت آن مشابه بیف استراگانف…

“““html

این دو غذا شباهت زیادی با هم دارند. تنها فرق آن‌ها در این است که در بیف استراگانف به جای مرغ، از گوشت گوساله استفاده می‌شود.

استراگانف یک سرآشپز روسی بوده که برای اولین بار این غذا را درست کرده و به خاطر استفاده از گوشت مرغ به چیکن استراگانف معروف شده است. شما هم می‌توانید این غذای متفاوت را به راحتی در خانه برای شام امشب‌تان تهیه و نوش جان کنید.

مراحل تهیه چیکن استراگانف

مراحل تهیه چیکن استراگانف به صورت زیر است:

  1. سینه مرغ را شسته و بدون استخوان کنید و با چاقو به نوارهای نازک برش دهید؛ اندازه و شکل برش‌ها به سلیقه شما بستگی دارد. مرغ‌های خرد شده را با فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر مخلوط کنید و روی آن سلفون بکشید و یک تا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  2. یک عدد پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و در تابه با چند قاشق روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس دو حبه سیر رنده شده (اختیاری) را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
  3. حالا مرغ‌های خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ بدهد. سپس به مرغ نمک اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا پخته شوند.
  4. مرغ‌های پخته شده را از تابه خارج کنید و قارچ‌های ورقه‌ای خرد شده را داخل تابه بریزید، حرارت را بالا ببرید تا رنگ قارچ‌ها تیره نشود! کمی آبلیمو هم به قارچ‌ها اضافه کنید تا تغییر رنگ ندهند.

برای ادامه رسپی این غذای بین‌المللی خوشمزه روی لینک رسپی چیکن استراگانف کلیک کنید.

۴- سوسیس پنیری

سوسیس پنیری یکی از محبوب‌ترین فست فودهاست که می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا، میان‌وعده و یا شام سرو کنید. درست کردن سوسیس پنیری خیلی ساده است و طعم آن فوق‌العاده خوشمزه است.

مراحل تهیه سوسیس پنیری

مراحل تهیه سوسیس پنیری به صورت زیر است:

  1. سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای و یک اندازه خرد کنید. سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و سوسیس‌ها را برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید.
  2. به یاد داشته باشید که باید از حرارت زیاد استفاده کنید و سوسیس‌ها را مدت زمان کوتاهی سرخ کنید تا سفت نشوند. پس از سرخ شدن، سوسیس‌ها را از روغن خارج کرده و در یک ظرف بریزید.
  3. پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. حالا آن را به صورت خلالی خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و پیازهای خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. سپس می‌توانید کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کنید. چند دقیقه دیگر پیاز را با ادویه‌ها تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. سپس شعله را خاموش کنید.
  4. قالب یا ظرف مورد نظرتان را آماده کنید و کف آن را با کمی روغن چرب کنید. سپس سوسیس‌های سرخ شده را با پیازهای سرخ شده مخلوط کرده و داخل قالب بریزید.

برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و محبوب روی لینک رسپی سوسیس پنیری کلیک کنید.

۵- سالاد کینوا

سالاد کینوا یک غذای بسیار مغذی است که با وجود سادگی مواد اولیه، یکی از غذاهای مفید و سرشار از پروتئین محسوب می‌شود. حالا شاید این سوال برایتان پیش بیاید که کینوا چیست؟ کینوا (Quinoa) یک دانه خوراکی است که بسیار سالم‌تر از غلاتی مثل گندم است.

گیاه کینوا فواید زیادی دارد و شکل آن دانه‌ای است و پختن آن هم مشابه غلات دیگر است. کینوا در برنامه غذایی ما ایرانی‌ها چندان متداول نیست، اما با آگاهی از خواص عالی آن می‌توان از طرفداران آن شد و با آن یک سالاد خوشمزه برای شام تهیه کرد.

“`

مراحل تهیه سالاد کینوا

برای تهیه سالاد کینوا با سبزیجات، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا دانه‌های کینوا را برمی‌داریم و نصف پیمانه از آن‌ها را داخل قابلمه می‌ریزیم. سپس یک پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم. (این پیمانه همان پیمانه مخصوص شیرینی‌پزی است.)
  2. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه منتظر می‌مانیم تا آب آن کاملاً تبخیر شود. بعد از این مدت، دانه‌های کینوا بزرگ‌تر و پخته‌تر خواهند شد. (این مرحله نیاز به دقت و صبر دارد، چون طعم و کیفیت سالاد به این مرحله بستگی دارد.)
  3. سبزیجاتی مانند کاهو، گوجه گیلاسی، پیاز، هویج و کدو را به اندازه دلخواه برش می‌زنیم و در ظرف دیگری با هم ترکیب می‌کنیم. معمولاً در سالاد کینوا، مواد را به قطعات بزرگ‌تر برش می‌زنند.

برای خواندن ادامه روش تهیه این غذای سبک و مقوی، روی لینک رسپی سالاد کینوا کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای خوشمزه مناسب برای وعده شام را ارائه دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل