بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

امشب شام چی درست کنم؟ (سه شنبه ۲۱ فروردین)

“`html

امشب چه چیزی برای شام درست کنم؟ می‌خواهم غذایی تهیه کنم که تکراری نباشد! نونی باشد یا رژیمی؟ یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های بسیاری از افراد، چه خانه‌دار، چه شاغل یا دانشجو، یافتن ایده‌ای برای پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای شام است.

به همین خاطر، در بیست و یکمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی می‌کنیم تا باتوجه به سلیقه خود یکی از آن‌ها را برای شام امشب‌تان تهیه کنید و کنار عزیزانتان میل کنید.

معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه چند غذای متنوع برای شام به همراه دستور پخت آن‌ها را معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

۱- بوغدا آشی

بوغدا آشی یا آش گندم زنجانی یکی از آش‌های قدیمی و سنتی است که از شهر زنجان می‌آید. این آش یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی بوده و تهیه آن به سادگی انجام می‌شود و با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود.

مراحل تهیه بوغدا آشی

مراحل تهیه بوغدا آشی به صورت زیر است:

  1. در مرحله اول، حبوبات را آماده کنید. عدس، نخود و لوبیا قرمز را تمیز کنید و با مقداری آب بخیسانید. گندم را هم بشویید و با آب بخیسانید. خیساندن حبوبات چند ساعت قبل از پخت، به کاهش نفخ و پخت سریع‌تر آن‌ها کمک می‌کند.
  2. در مرحله بعدی، پیازها را بشویید و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
  3. پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. در این مرحله مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
  4. حال حبوبات را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس، گندم را هم بیفزایید. حالا ۳-۴ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا همه چیز به جوش بیاید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای سنتی و مقوی زنجان، روی لینک رسپی بوغدا آشی کلیک کنید.

۲- ته چین مرغ و هویج

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و خاص هستید، ته چین مرغ و هویج انتخاب خوبی است. این غذا با طعم و عطر فوق‌العاده‌اش می‌تواند گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها باشد.

مراحل تهیه ته چین مرغ و هویج

مراحل تهیه این غذا به صورت زیر است:

  1. ابتدا برنج را به خوبی بشویید تا آب آن زلال شود. سپس آن را با نمک در قابلمه ریخته و به اندازه‌ای آب اضافه کنید که آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. اجازه دهید برنج ۱ ساعت خیس بخورد.
  2. پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید. در یک قابلمه مقدار روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
  3. وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.
  4. بعد از طلایی شدن پیازها، سینه مرغ را به قابلمه اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا آب آن کشیده و سرخ شود. سپس، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید.
  5. پس از سرخ شدن سینه مرغ، مقداری آب اضافه کنید تا سطح مرغ را بپوشاند. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شود.

برای ادامه دستور این غذای مجلسی و خوشمزه، به لینک رسپی ته چین مرغ و هویج مراجعه کنید.

۳- کورن داگ

کورن داگ یکی از غذاهای فست فودی محبوب است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. برای درست کردن این غذا به چند ماده اولیه ساده مثل سوسیس آلمانی و چند چیز دیگر نیاز دارید.

“““html

برای تهیه آرد ذرت، آرد سفید، تخم‌مرغ، شیر و… نیاز دارید.

مراحل تهیه کورن داگ

مراحل تهیه کورن داگ به این صورت است:

  1. اول آرد سفید، آرد ذرت، تخم‌مرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر آویشن را در یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یک مایه غلیظ درست شود.
  2. مایه آرد را در یک لیوان بلند بریزید و سوسیس‌ها را به تکه‌های متوسط برش بزنید.
  3. مقداری پنیر پیتزا را با دست فشرده کنید و سپس یک تکه سوسیس را با پنیر و بعد یک تکه سوسیس دیگر روی سیخ بزنید تا کورن داگ‌ها آماده شوند. حالا کورن داگ‌ها را نیم‌ ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شوند.
  4. بعد از نیم‌ ساعت، کورن داگ‌ها را در مایه آرد بغلطانید و بعد در پودر سوخاری بغلطانید تا خوب پوشانده شوند.

برای ادامه رسپی این غذای فست فودی خوشمزه و جذاب، روی لینک رسپی کورن داگ کلیک کنید.

۴- آلو تیکا (آلو تیکی)

آلو تیکا یک غذای هندی خوشمزه و تند است که شبیه کتلت سیب‌زمینی ماست. در زبان هندی به سیب‌زمینی “آلو” می‌گویند و “تیکا” به معنی کتلت یا کراکت کوچک است. پس آلو تیکا یعنی کتلت سیب‌زمینی کوچک.

مراحل تهیه آلو تیکا (آلو تیکی)

مراحل تهیه آلو تیکا به این صورت است:

  1. اول سیب‌زمینی‌ها را به‌خوبی بشویید. آن‌ها را در یک قابلمه بگذارید و کمی آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا سیب‌زمینی‌ها ۲۰-۳۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.
  2. بعد از پخت سیب‌زمینی‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید و بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس پوست آن‌ها را بگیرید و با رنده یا چنگال خوب پوره کنید.
  3. فلفل تند را بشویید و ریز خرد کنید. همچنین پیازچه را به همین شکل خرد کنید. توجه داشته باشید که مقدار تندی غذا به سلیقه شما بستگی دارد، می‌توانید مقدار بیشتری یا کمتری فلفل تند اضافه کنید.
  4. حالا سیب‌زمینی‌های پوره شده، فلفل تند و پیازچه خرد شده و آرد برنج را در ظرفی بریزید. سپس نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به آن اضافه کنید.
  5. سپس گشنیز و جعفری ساطوری خرد شده را نیز به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را خوب هم بزنید. حالا با دست مواد را ورز دهید تا یک خمیر یکنواخت به دست آید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی آلو تیکا (آلو تیکی) کلیک کنید.

۵- املت اسپانیایی

املت اسپانیایی یکی از انواع املت‌های معروف است که می‌توان آن را گرم یا سرد سرو کرد. این املت به عنوان پیش غذا یا یک غذای سریع و خوشمزه نیز به حساب می‌آید و با موادی مانند تخم‌مرغ، ژامبون مرغ، فلفل دلمه‌ای، پنیر پیتزا و… تهیه می‌شود.

مراحل تهیه املت اسپانیایی

مراحل تهیه املت اسپانیایی به این صورت است:

“““html

است:

  1. فلفل‌ دلمه‌ای را بشویید و دانه‌های آن را خارج کنید. سپس آن را به قطعات کوچک برش بزنید. تابه‌ای مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید. فلفل‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا آب اضافی‌اش تبخیر شود.
  2. قارچ‌ها را بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس با چاقو آن‌ها را به صورت ورق‌های نازک برش بزنید.
  3. قارچ‌های خرد شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید. چند دقیقه تفت دهید تا قارچ‌ها رنگشان تغییر کند و آب اضافی‌شان بخار شود.
  4. بعد از اینکه قارچ و فلفل‌ دلمه‌ای را خوب تفت دادید، آن‌ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. تخم‌ مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. کمی نمک و فلفل سیاه به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم‌ مرغ‌ها خوب ترکیب شوند.

برای ادامه تهیه این غذای خوشمزه و بین‌المللی، روی لینک رسپی املت اسپانیایی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، مجموعه‌ای از غذاهای مناسب برای وعده شام را به شما معرفی کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل