“`html
امشب برای شام چی درست کنم؟ چه چیزی بپزم که تکراری نباشه؟ آیا غذایی نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین نگرانیهای خیلی از افراد، چه خانهدار، چه شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای شام است.
به همین خاطر، ما در بیست و سومین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ ۵ غذای متنوع و خوشمزه به شما معرفی میکنیم تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشب تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه با غذاهای متنوع برای شام و روش تهیه آنها آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
۱- کباب لقمه خانگی
کباب بخشی مهم از سفره ما ایرانیهاست. در هر موقعیتی، کباب میتواند همه را دور هم جمع کند و همه از آن لذت ببرند.
معمولترین نوع کباب، کباب کوبیده است، اما راههای دیگری هم برای تهیه کباب وجود دارد. کباب لقمه یکی از کبابهای خوشمزهای است که میتوانید آن را در تابه درست کنید و به آسانی در خانه تهیه کنید.
مراحل تهیه کباب لقمه خانگی
مراحل تهیه کباب لقمه خانگی به این شکل است:
- ابتدا پیازها را پوست کنده، بشویید و رنده کنید. با این کار، آب پیاز از آن خارج میشود. سپس باید آب پیاز را با یک آبکش خوب بگیرید، چون اگر آب پیاز خوب گرفته نشود، مواد کباب شل شده و فرم مناسبی نمیگیرد.
- پیاز را در یک کاسه بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید. بعد نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
- پس از کمی هم زدن، با دستان خود مواد را ورز دهید تا پیاز، گوشت، نمک و فلفل خوب ترکیب شوند.
- بعد از اینکه مواد خوب ورز داده شد، سبزی معطر دلخواه خود را به آن اضافه کنید.
- پس از اضافه کردن سبزی، ورز دادن را ادامه دهید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. در انتها، زعفران و آرد سوخاری را اضافه کرده و دوباره ورز دهید.
برای ادامه رسپی این غذای محبوب، روی لینک رسپی کباب لقمه خانگی کلیک کنید.
۲- باسترما پلو
باسترما پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که به اردبیل برمیگردد. این غذا با مواد سادهای مثل مرغ، برنج، سیبزمینی، دارچین و روغن زیتون تهیه میشود و در زمان کمی آماده میشود.
مراحل تهیه باسترما پلو
مراحل تهیه باسترما پلو به این شکل است:
- در ابتدا برنج را تمیز کرده و بشویید. برنج را با آب و نمک بخیسانید و کنار بگذارید.
- سپس به سراغ مرغ بروید. مرغ را بشویید و بگذارید آبش برود. اندازه مرغ را بر حسب سلیقه خود انتخاب کنید.
- مرغهای شسته شده را در ظرفی بریزید و به آن مقداری زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل اضافه کنید. با دستان خود مرغها را خوب ماساژ دهید تا طعمدار شوند.
- سپس مقداری روغن زیتون، دارچین و زردچوبه به مرغ اضافه کنید و دوباره کمی ماساژ دهید.
- در نهایت در ظرف را بسته و مرغ را ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید. هر چه بیشتر بماند، خوشطعمتر میشود.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و خوشمزه، روی لینک رسپی باسترما پلو اردبیلی کلیک کنید.
۳- ساندویچ کوکو سیبزمینی
کوکو سیبزمینی یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه است که با مواد سادهای تهیه میشود. این غذا به روشهای مختلفی با مواد متفاوت قابل تهیه است و…
“““html
آمادهسازی این غذا به کمک سیبزمینی بسیار آسان است.
مراحل تهیه ساندویچ کوکو سیب زمینی
مراحل تهیه ساندویچ کوکو سیبزمینی به این صورت است:
- ابتدا سیبزمینیها را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس با رنده ریز آنها را رنده کنید. در این مرحله، آب سیبزمینیها را با صافی بگیرید. اگر صافی ندارید، میتوانید سیبزمینیها را با دست فشار دهید تا آب اضافیشان خارج شود.
- حالا سیبزمینیهای آبگرفته را در یک کاسه بریزید و برای آمادهسازی پیاز اقدام کنید. پیاز را پوست کنده و با همان رنده ریز رنده کنید. آب پیاز را هم مثل سیبزمینیها بگیرید، چون این آب به چسبندگی کوکوی شما کمک خواهد کرد.
- پیازهای رنده شده و آبگرفته شده را به سیبزمینیها اضافه کنید. تخممرغها، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز به مخلوط بیفزایید و همه مواد را با هم خوب ترکیب کنید.
- در این مرحله روی مخلوط را بپوشانید و آن را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند و خوب بچسبد.
برای ادامه دستور این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی ساندویچ کوکو سیب زمینی کلیک کنید.
۴- پیتزا مخلوط خانگی
پیتزا یکی از محبوبترین فستفودها در سراسر جهان است که شکلهای مختلفی دارد. پیتزای مخلوط خانگی یک انتخاب بسیار خوشمزه و مناسب برای هر سلیقهای است.
در این دستور، یکی از بهترین روشهای درستکردن پیتزای مخلوط خانگی را برای شما آماده کردهایم، مشابه آنچه در فستفودها تهیه میشود. شما میتوانید با تغییر بعضی مواد، آن را در اندازههای مختلف و مطابق با سلیقهتان درست کنید.
مراحل تهیه پیتزا مخلوط خانگی
مراحل تهیه پیتزا مخلوط خانگی به این صورت است:
- خمیر مایه و آب ولرم را در یک ظرف مناسب بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه حل شود. سپس روغن را اضافه کنید.
- حالا کمکم آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر نرم بهدست آید. برای اینکه خمیر لطیفتری داشته باشید، بهتر است آرد را یکی دو بار الک کنید.
- خمیر باید بهراحتی شکل بگیرد و به دست یا ظرف نچسبد. اگر خمیر شل است، کمی آرد اضافه کنید.
- خمیر آمادهشده را حدود ۱۵ بار از فاصله تقریبا ۱۰ سانتیمتری در ظرف بکوبید تا هوای اضافه خارج شود و خمیر منسجمتری بهدست آید.
- سپس روی ظرف را بپوشانید و دور آن حوله بپیچید و بگذارید حدود یک ساعت بماند تا خمیر بهخوبی پف کند.
برای ادامه دستور این غذای خوشمزه و محبوب، روی لینک رسپی پیتزا مخلوط خانگی کلیک کنید.
۵- سالاد ماکارونی با ژامبون
سالاد ماکارونی یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که به روشهای مختلفی درست میشود. این سالاد گزینهای عالی برای مهمانیها و مجالس شما است. به دلیل وجود ژامبون یا مرغ و سس مایونز، این سالاد کالری بالایی دارد و میتوانید آن را به عنوان غذای اصلی برای شام نیز میل کنید.
“`
مراحل تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
برای تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون مراحل زیر را دنبال کنید:
- اولین کار این است که ماکارونی را داخل یک قابلمه آب جوش بریزید. کمی نمک هم بزنید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید بپزد. بعد از پخت، ماکارونی را آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شود.
- حالا کاهو، خیارشور، گوجه و کالباس را به قطعات کوچک خرد کنید. تمام این مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید تا راحتتر با هم مخلوط شوند.
- در مرحله بعد، ماکارونی پخته را به مواد اضافه کنید و کمی ادویه نیز بزنید. آب یک لیمو ترش تازه را هم به مخلوط اضافه کنید و آماده باشید برای مرحله بعد.
برای ادامه دستور تهیه این غذای ساده و خوشمزه، لطفاً بر روی لینک رسپی سالاد ماکارونی با ژامبون کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای مختلف برای وعده شام به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را امتحان کرده و از طعم عالی آنها لذت ببرید.