بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

امشب شام چی درست کنم؟ (چهارشنبه ۲ خرداد)

“`html

امشب برای شام چه چیزی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ آیا غذایی با نون درست کنم یا یک غذای رژیمی؟ یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های خیلی از افراد، چه زن خانه‌دار، شاغل یا دانشجو، اینه که یک غذای خوشمزه و سالم برای شام درست کنن.

به همین خاطر، ما در تاریخ دوم خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ پنج غذای خوشمزه و متنوع رو معرفی می‌کنیم تا شما یکی از اون‌ها رو انتخاب کنید و با خانواده یا دوستانتان نوش جان کنید.

معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای شام و دستور پخت آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- ساندویچ مرغ با سس مخصوص

ساندویچ مرغ یکی از ساندویچ‌های سرد و خوشمزه است که می‌توانید با مواد دلخواه درست کنید. این ساندویچ گزینه‌ای عالی برای پیک‌نیک، سفر، جشن‌های کوچک یا دور همی‌های دوستانه در وعده شام به حساب می‌آید.

مراحل تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

برای تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول یک قابلمه آب رو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاد. تکه‌های مرغ رو بشویید و داخل آب جوش بندازید.
  2. بعد از ۴-۶ دقیقه، مرغ‌ها رو از آب درآوردید و با آب سرد بشویید تا بوی زهمش گرفته بشه.
  3. حالا تکه‌های مرغ رو توی یک ماهیتابه بذارید. فلفل دلمه‌ای رو بشویید و به تکه‌های کوچک برش بزنید. فلفل‌ها رو روی مرغ بگذارید. یکی از پیازها رو هم بشویید و پوست بکنید.
  4. پیاز رو به دو نیم تقسیم کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. آب جوش رو هم به تابه اضافه کنید و حرارت رو بالا ببرید تا جوش بیاد.
  5. سپس درب قابلمه رو بگذارید و حرارت رو کم کنید و ۲۰-۳۰ دقیقه بگذارید تا مرغ کاملاً بپزد. وقتی پخت، استخوان‌ها رو از گوشت جدا کنید و با دست یا چنگال، گوشت رو ریش‌ریش کنید.
  6. حالا یک پیاز دیگه رو بشویید و خرد کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازها رو در آن تفت دهید تا طلایی یا شیشه‌ای بشن.

برای ادامه دستور این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی ساندویچ مرغ با سس مخصوص کلیک کنید.

۲- ته چین تن ماهی

شاید وقتی به ته‌چین فکر می‌کنید، یاد ته‌چین با مرغ بیفتید، ولی می‌توانید با هر ماده‌ای مثل تن ماهی یا قارچ هم ته‌چین درست کنید. ته‌چین تن‌ماهی یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای تهیه این غذاست و در زمان کمی آماده می‌شود.

معمولاً تن‌ماهی رو با پلوی سفید یا شوید پلو درست می‌کنند. اما امشب، ما غذایی درست می‌کنیم که حتی اگر از طعم تن‌ماهی یا ماهی خوشتان نمی‌آید، از خوردن آن لذت می‌برید. با ما همراه باشید.

مراحل تهیه ته چین تن ماهی

برای تهیه ته‌چین تن ماهی، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا پیاز رو پوست بکنید، بشویید و ریز خرد کنید. بعد کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و پیاز رو تفت بدید. بعد سیرها رو که از پوست جدا کردید و پوره کردید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید.
  2. حالا سبزی‌ها رو که خرد کردید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب سبزی کشیده بشه.
  3. تن ماهی رو که قبلاً ۲۰ دقیقه جوشانده‌اید، به مخلوط اضافه کنید و کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه بزنید و ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید.
  4. حالا تخم‌مرغ‌ها رو شکسته در یک کاسه با چنگال بزنید و…
  5. “““html

  6. هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. سپس ماست، زعفران، روغن مایع، کمی فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. توصیه می‌کنم این مایع را زیاد هم نزنید چون بوی زهم می‌گیرد.

برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و مخصوص روی لینک رسپی ته چین تن ماهی کلیک کنید.

۳- دمی یارما

دمی یارما یا به قول اردبیلی‌ها یارما دمی یکی از غذاهای سنتی و محلی اردبیل است که برخی این غذا را با نام بلغور پلو می‌شناسند. این غذا را می‌توانید با گوشت چرخ کرده و یا بدون گوشت کاملا گیاهی طبخ کنید.

مراحل تهیه دمی یارما با گوشت

مراحل تهیه دمی یارما با گوشت به شرح زیر است:

  1. در اولین مرحله به سراغ آماده‌سازی بلغور گندم روید. بلغور را بشویید و با مقدار مساوی آب بخیسانید. بهتر است بلغور را ۱-۲ ساعت قبل از طبخ بخیسانید. خیساندن بلغور روند پخت آن را سریع‌تر می‌کند.
  2. اکنون به سراغ آماده‌سازی مواد گوشتی روید. یکی از پیازها را بشویید و رنده کنید. پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه و مقداری فلفل را به گوشت چرخ‌کرده بیفزایید و همه مواد را به خوبی با هم ورز دهید.
  3. حال روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۰-۶۰ دقیقه مواد را در یخچال استراحت دهید. سپس به سراغ آماده‌سازی پیاز دوم روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.
  4. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. پیازهای نگینی خرد شده را به تابه بیفزایید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
  5. در این مرحله به سراغ سیب‌زمینی روید. آن را بشویید و پوست بگیرید. سیب‌زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و به پیازهای در حال تفت بیفزایید.
  6. کمی سیب‌زمینی را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در همین مرحله مقداری زردچوبه و فلفل به ترکیب درون تابه بیفزایید و اندکی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و پرخاصیت روی لینک رسپی دمی یارما با گوشت اردبیلی کلیک کنید.

۴- فلافل لبنانی

فلافل، غذایی است که ابتدا از کشورهای عربی به جهانیان معرفی شد و پس از گذشت سال‌ها در ایران نیز طرفداران بسیاری پیدا کرد، به طوری که در منوی هر رستوران فست فودی این غذای خوشمزه مشاهده می‌شود.

فلافل که اصلیت آن به کشور لبنان برمی‌گردد غذایی است که ماده اصلی تشکیل‌دهنده‌ی آن نخود، روغن و ادویه‌های مخصوص است، ولی با گذر زمان رسپی‌های مختلفی از فلافل در سرتاسر جهان به وجود آمد.

مراحل تهیه فلافل لبنانی

مراحل تهیه فلافل لبنانی به شرح زیر است:

  1. در ابتدای کار لازم است تا نخود و لپه باقالی زرد را پس از آن که به خوبی شستیم به مدت ۲۴ ساعت درون ظرفی پر از آب قرار دهیم تا خوب خیس بخورند. اگر از باقالی تازه استفاده می‌کنید غلاف آن را جدا کنید. ۵ دقیقه آن‌ها را بجوشانید و پوست بکنید. اگر باقالی‌ها فریز شده هستند فقط آن‌ها را بجوشانید.
  2. پس از آن که نخود و باقالی به خوبی خیس خوردند، حبوبات را درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود، سپس آن را درون چرخ‌گوشت می‌ریزیم.
  3. در این مرحله سبزی‌های معطر را به خوبی شسته و درون آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس پوست سیر و پیاز را پس از شستن آن‌ها گرفته و به ۴ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. در تهیه‌ی این غذا از گشنیز، جعفری و کمی نعنا به عنوان سبزی معطر استفاده می‌شود.
  4. حال حبوباتی که در مرحله‌ی اول چرخ کرده بودیم را به همراه گشنیز، جعفری، نعنا، سیر، پیاز، نمک، فلفل سیاه، تخم‌گشنیز، زیره و زردچوبه داخل غذاساز ریخته و سپس مقداری آب سرد به آن اضافه می‌کنیم. مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند و حالت خمیری به خود بگیرند.

برای ادامه رسپی این غذای فست فودی خوشمزه و پرطرفدار روی لینک رسپی فلافل لبنانی کلیک کنید.

۵- سالاد کاب آمریکایی

سالاد کاب (cobb
“““html

سالاد کاب یکی از سالادهای معروف آمریکایی است که با مرغ گریل شده تهیه می‌شود. این سالاد طرز تهیه‌ی آسانی دارد و مواد آن معمولاً به صورت لایه‌ای روی هم قرار می‌گیرند تا مخلوط نشوند. شما می‌توانید این سالاد خوشمزه را به‌عنوان پیش‌غذا یا یک غذای سالم و رژیمی در وعده شام سرو کنید.

مراحل تهیه سالاد کاب آمریکایی

برای تهیه سالاد کاب آمریکایی، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول از همه، فیله مرغ را از وسط به دو نیم کنید و مغز فیله را جدا کنید. بعد مواد زیر را در یک ظرف با هم ترکیب کنید: روغن مایع، سس سویا، نمک، پاپریکا، زنجبیل، جوز هندی، عسل و سیر له‌شده.
  2. اگر یکی از ادویه‌ها را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید، اما ترکیب همه این مواد به مرغ طعم خوبی می‌دهد. پیشنهاد می‌شود برای مزه‌دار کردن مرغ از روغن زیتون استفاده کنید. اگر در دسترس نیست، روغن مایع معمولی هم خوب است.
  3. بعد از ترکیب مواد، پیاز را خلالی نازک خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. اگر نمی‌خواهید با تکه‌های پیاز کار کنید، می‌توانید از نصف قاشق غذاخوری پودر پیاز استفاده کنید.
  4. سپس تکه‌های مرغ را داخل مخلوط بگذارید و با دست آن‌ها را خوب ماساژ دهید تا تمام مرغ به مواد آغشته شود. سپس روی ظرف سلفون بکشید و آن را داخل یخچال بگذارید تا طعم‌دار شود (حداقل ۴ ساعت بگذارید تا مرغ استراحت کند).
  5. بعد از این مدت، تکه‌های مرغ را از مخلوط خارج کنید و پیازها را جدا کنید. در یک تابه مخصوص گریل یا تابه دوطرفه، مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت بالا بگذارید تا داغ شود.

برای ادامه این دستور پخت سالاد کاب آمریکایی، به لینک رسپی سالاد کاب آمریکایی مراجعه کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام ارائه شده است. به شما پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی خود بگنجانید و از طعم‌های بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل