امشب چی بخوریم؟ چه غذایی درست کنیم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین نگرانیهای خیلی از ماها، از خانهدارها گرفته تا دانشجوها، پیدا کردن یک غذای خوشمزه و سالم برای شام است.
به همین خاطر، ما در نهم اردیبهشت ۱۴۰۳، در این نوشته از رضیم بلاگ میخواهیم به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی کنیم، تا با توجه به سلیقه خودتون، یکی از اونها رو برای شام امشب آماده کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب
در ادامه میتوانید با غذاهای مختلف برای شام و رسپی آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- خورشت گوشت چرخ کرده با سیبزمینی
خورشت گوشت چرخ کرده، یکی از خورشتهای خوشمزه و محبوبی است که سریع و با مواد مختلف درست میشود. بنابراین، گزینه خوبی برای مواقعی است که وقت زیادی برای آماده کردن غذا ندارید.
مراحل تهیه خورشت گوشت چرخ کرده
مراحل تهیه خورشت گوشت چرخ کرده با سیبزمینی خیلی ساده است:
- اول پیاز رو بشویید و پوست بگیرید. بعد به صورت نگینی خرد کنید. کمی روغن در ته قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار بدید. پیازهای خرد شده رو به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت بدید تا نرم و طلایی بشن.
- حالا کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید تا عطر ادویهها بیرون بیاد. بعد رب گوجه فرنگی رو به مخلوط اضافه کنید و مدتی تفت بدید تا رب رنگش باز بشه.
- گوشت چرخ کرده رو به ترکیب اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید تا رنگش عوض بشه.
- حالا آب جوش رو به قابلمه اضافه کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید. حرارت رو زیاد کنید و منتظر بمونید تا خورشت به جوش بیاد.
- بعد درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید. ۱۰-۱۵ دقیقه زمان بدید تا خورشت بپزد و سس غلیظ بشه. این خورشت نیاز به زمان پخت طولانی نداره.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و سریع، روی لینک رسپی خورشت گوشت چرخ کرده با سیبزمینی کلیک کنید.
۲- قاطی پلوی کنگر
قاطی پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی هست که در هر فصل با سبزیجات مخصوص همون فصل درست میشه. از آنجایی که کنگر ویژه فصل بهار هست، الان بهترین زمان برای تهیه قاطی پلوی خوشمزه و مقوی با کنگر است.
این غذای خوشمزه بهاری بسیار آسان تهیه میشه و با چند مواد ساده مثل عدس، برنج، هویج، کنگر و گوشت چرخ کرده آماده میشه.
مراحل تهیه قاطی پلوی کنگر
مراحل تهیه قاطی پلوی کنگر به این صورت هست:
- اول برنج رو بشورید و با کمی نمک و آب خیس کنید. عدس رو هم به مدت دو ساعت خیس کنید و در این مدت آبش رو عوض کنید و کمی نمک اضافه کنید.
- حالا یک پیاز متوسط رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. بعد پیاز رنده شده رو به همراه زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
- مواد رو خوب ورز بدید و به صورت کوفتههای کوچک در روغن سرخ کنید.
- کنگرها رو بشورید و به قطعات ریز خرد کنید. سپس پوست هویجها رو بگیرید و اونها هم خرد کنید. کمی روغن در تابه بریزید و وقتی داغ شد، پیاز خرد شده رو تفت بدید و بهش نمک، ادویه و زردچوبه اضافه کنید تا سرخ بشه.
-
بعد از اینکه خامی ادویهها گرفته شد، هویج و کنگر خرد شده رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید. در نهایت، رب گوجه فرنگی رو به کنگر در حال تفت اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص بهاری روی لینک رسپی قاطی پلوی کنگر کلیک کنید.
۳- سوپ نخود
سوپ نخود یکی از سوپهای مقوی و ساده است که خیلی راحت درست میشود، اما با این حال بسیار خوشمزه است. سوپ نخود هم خواص زیادی داره و میتواند به عنوان یک پیشغذا یا وعده شام استفاده شود.
“`html
مراحل تهیه سوپ نخود
مراحل تهیه سوپ نخود به شرح زیر است:
- قبل از هر چیز باید نخود را در آب گرم به مدت چهار ساعت خیس کنید. بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید. ولی اگر وقت کافی ندارید، میتوانید از نخود کنسروی استفاده کنید.
- برای شروع، ترهفرنگی، هویج و پیاز سفید را به صورت ریز خرد کنید. سپس مقداری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و هویج، ترهفرنگی و پیاز را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
- بعد از آن، نخود را که خیس خورده یا نخود کنسروی را آبکش کردهاید، به مخلوط اضافه کنید تا گرم شوند. سپس مقداری آب سبزیجات به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. آب سبزیجات را کمکم اضافه کنید تا زمانی که به قوام مورد نظر برسید.
برای ادامه این دستور پخت خوشمزه، روی لینک رسپی سوپ نخود کلیک کنید.
۴- خوراک میگو
میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است که بافت نرم و لطیفی دارد و به راحتی آماده میشود. شاید فکر کنید که برای از بین بردن بوی بد میگو نیاز به مواد خاصی دارید، اما اینطور نیست؛ اگر میگو تازه و باکیفیت باشد، بوی بدی ندارد.
با استفاده از مواد ساده، میتوانید طعمی فوقالعاده به میگو بدهید و یک خوراک خوشمزه برای شامتان تهیه کنید.
مراحل تهیه خوراک میگو
مراحل تهیه خوراک میگو به شرح زیر است:
- ابتدا پیازها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را با چاقو به صورت ریز خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود.
- پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. بهتر است از پیازهای طلایی یا سفید استفاده کنید.
- سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر لیمو عمانی و شنبلیله خشک را به پیازها اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
- در این مرحله، میگوهای تمیز و شسته شده را به تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید. میگوها را مدام هم بزنید تا آب نیندازند.
برای ادامه این دستور پخت خوشمزه، روی لینک رسپی خوراک میگو کلیک کنید.
۵- ساندویچ پنیر کبابی
ساندویچ پنیر کبابی یکی از ساندویچهای خوشمزه است که درست کردن آن آسان است و برای تهیه آن هیچ گونه محدودیتی در مواد اولیه ندارید. یعنی میتوانید با هر چیزی که در یخچال دارید، یک ساندویچ عالی برای شام آماده کنید و از پنیر کبابی برای طعمدار کردن آن استفاده کنید.
مراحل تهیه ساندویچ پنیر کبابی
مراحل تهیه ساندویچ پنیر کبابی به شرح زیر است:
- ابتدا در یک ظرف مقداری پنیر، کره و نان را آماده کنید. میتوانید نان را کمی برشته کنید و سپس پنیرها را روی آن قرار دهید.
- کاهو و گوجه فرنگی را به اندازه کافی خرد میکنیم و بعد در ظرف دیگری، پنیر کبابی را به اندازه دلخواه برش میزنیم.
- سپس یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و پنیر برش زده را در آن به مدت ۵ دقیقه قرار میدهیم تا کمی رنگش عوض شود.
- حالا یک نان تست را در یک ظرف مناسب گذاشته و به ترتیب روی آن کاهو و گوجه فرنگی خرد شده، یک تکه ژامبون، پنیر کبابی آماده شده، دوباره یک تکه ژامبون و در آخر نان تست میگذاریم.
“““html
برای ادامه دستور تهیه این غذای ساده و سریع، روی لینک رسپی ساندویچ پنیر کبابی در ماهیتابه کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام به شما ارائه کردهایم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم فوقالعاده آنها لذت ببرید.