بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

انواع کباب : دستور تهیه ۹ کباب از انواع کباب ایرانی (مرحله به مرحله)

“`html

با مجله اینترنتی رضیم همراه باشید تا با دستور تهیه انواع کباب ایرانی آشنا شوید

کباب یکی از غذاهای محبوب و مورد پسند در ایران است که معمولاً در مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود و در منوی اکثر رستوران‌های ایرانی حضور دارد. این غذا از زمان ناصرالدین شاه قاجار به ایران آمده و در واقع خوراکی قفقازی است که بعد از ورود به ایران تغییرات زیادی کرده و حالا به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود. برای تهیه‌ی کباب از انواع گوشت قرمز و سفید استفاده می‌شود. در ادامه با انواع کباب ایرانی آشنا می‌شوید.

انواع کباب ایرانی

1. کباب سلطانی

کباب سلطانی یک ترکیب از کباب برگ و کباب کوبیده است. می‌توان از گوشت گوسفند یا گوساله در این کباب استفاده کرد، ولی برای داشتن طعمی واقعی و خوشمزه، بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده شود. کباب برگ با ورقه‌های نازک گوشت راسته، پیاز و فلفل دلمه‌ای تهیه می‌شود و با ادویه‌های مثل فلفل و زعفران طعم‌دار می‌شود. برای تهیه کباب کوبیده، از گوشت چرخ کرده قلوه گاه گوسفند استفاده می‌شود که با نمک، فلفل و زعفران مزه دار می‌شود.

کباب سلطانی

2. کباب قفقازی

کباب قفقازی از ترکیب گوشت گوساله و مرغ درست می‌شود و طعم هر دو را به طور همزمان دارد. برای تهیه این کباب، گوشت راسته گوساله و سینه مرغ را به قطعات کوچک برش می‌زنند و در سس روغن زیتون، ماست، پیاز، فلفل دلمه‌ای و فلفل سیاه قرار می‌دهند تا طعمی بهتر بگیرد. این کباب گزینه‌ی خوبی برای کسانی است که هم از گوشت سفید و هم از گوشت قرمز لذت می‌برند.

کباب قفقازی

3. کباب چنجه

یکی از محبوب‌ترین انواع کباب ایرانی، کباب چنجه است. این کباب از گوشت سردست بدون استخوان گوسفند تهیه می‌شود و ظاهری نامنظم دارد، به طوری که می‌توان آن را بدون سیخ و روی توری کبابی پخته. مواد لازم برای این کباب شامل گوشت بره، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون است. گوشت به قطعات ۲ سانتی‌متری برش داده می‌شود و در ترکیب این مواد می‌خوابانند تا طعم‌دار و نرم شود. کباب چنجه معمولاً با برنج، گوجه کبابی و پیاز خام سرو می‌شود.

کباب چنجه

4. کباب بختیاری

کباب بختیاری یکی از کباب‌های پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که با تکه‌های گوشت فیله مرغ و گوشت فیله گوسفند درست می‌شود. مزه‌دار کردن گوشت با پیاز، فلفل دلمه‌ای، آبلیمو، محلول زعفران و فلفل سیاه انجام می‌شود و این ترکیب ۱۲ ساعت در یخچال می‌ماند تا طعم دلخواه را بگیرد.

“““html

کباب بختیاری

5. کباب برگ

کباب برگ آن‌قدر نرم و ترد است که خیلی راحت با چنگال بریده می‌شود. این کباب یکی از محبوب‌ترین غذاها در ایران است که از گوشت گوسفند یا گوساله درست می‌شود. برای تهیه این کباب، ابتدا گوشت را با پیاز نرم می‌کنند و بعد با زعفران مزه‌دار می‌کنند. اضافه کردن پیاز به گوشت یکی از مراحل مهم پخت این غذاست که باعث می‌شود کباب نرم و خوش‌خوراک شود.

کباب برگ

6. کباب تابه‌ای

کباب تابه‌ای یکی از انواع کباب ایرانی است که برای تهیه آن نیازی به آتش ذغال نیست و بنابراین یکی از بهترین گزینه‌ها برای زندگی در آپارتمان‌ها به شمار می‌رود. این غذا با گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب، پیاز رنده شده و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود و برای روزهایی که وقت کافی ندارید، بسیار مناسب است. همچنین، کسانی که نمی‌توانند از گوشت قرمز استفاده کنند، می‌توانند این غذا را با گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کنند.

کباب تابه‌ای

7. کباب ترش شمالی

کباب ترش شمالی یک غذای محلی از استان گیلان است. این غذا از ترکیب گوشت گوساله یا گوسفند با رب انار یا رب نارنج ترش و مغز گردو تهیه می‌شود. این کباب در حال حاضر در تمام مناطق شمالی کشور تهیه می‌شود و یکی از غذاهای محبوب در این خطه است. اما در مناطق مختلف شمال، به سبک‌های متفاوتی درست می‌شود و این تفاوت‌ها بستگی به سبزی‌های محلی دارد که در آن استفاده می‌شود.

کباب ترش شمالی

8. کباب کوبیده بناب

کباب کوبیده بناب یکی از غذاهای آذری باستانی و از انواع کباب ایرانی است. ویژگی خاص این کباب، ساخت آن به روش ساطوری است که امروزه کمتر از این روش برای تهیه آن استفاده می‌شود. این کباب با گوشت چرخ‌کرده تازه گوسفندی درست می‌شود و به اندازه‌ای تقریبا دو برابر کباب کوبیده معمولی است. راز تهیه کباب کوبیده بناب در نحوه ساطوری کردن پیاز است که باید نه خیلی ریز باشد و نه درشت؛ همچنین سیخ کردن کباب به مهارت و تجربه نیاز دارد.

کباب کوبیده بناب

9. کباب شامی با سیب‌زمینی

کباب شامی با سیب‌زمینی شبیه کتلت است. این غذا یکی از غذاهای سنتی ایران است و معمولاً با استفاده از گوشت چرخ‌کرده و سیب‌زمینی تهیه می‌شود. این کباب طعمی خوشمزه دارد و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا یک میان‌وعده خوش‌مزه سرو شود.

“““html

کباب شامی یکی از غذاهای خوشمزه است که از ترکیب گوشت چرخ کرده مرغ یا گوسفند، سیب زمینی، آرد نخودچی، پیاز، تخم مرغ، سبزی و ادویه‌های معطر درست می‌شود. این غذا با کتلت متفاوت است. در کباب شامی از آرد نخودچی، لپه یا نخود استفاده می‌شود، در حالی که کتلت فقط با سیب زمینی تهیه می‌شود.

کباب شامی با سیب زمینی

بیشتر بخوانید :

لیست قیمت انواع کباب پز و باربیکیو در بازار

نکاتی برای خوش طعم شدن انواع کباب ها

کباب سبزیجات: کباب مخصوص گیاه خواران و افراد رژیمی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل