بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

اگر سر کار گرسنه می‌روید این صبحانه عالی مخصوص شماست

“`html

صبحانه‌ای کافی و مغذی تاثیر زیادی در رژیم غذایی شما دارد. برای شروع یک روز پرانرژی، صبحانه‌تان بهتر است شامل پروتئین، کربوهیدرات و فیبر باشد تا شما را برای مدت طولانی سیر نگه دارد. در این مقاله از مجله رضیم، به شما یاد می‌دهیم چگونه یک صبحانه متفاوت، خوشمزه و مغذی با استفاده از مواد ساده تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه صبحانه مقوی

مواد لازم برای تهیه این صبحانه مقوی به شرح زیر است:

تخم مرغ ۱ عدد
پنیر ۲ قاشق غذاخوری
آرد جو دو سر پرک ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
شوید یا جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه صبحانه مقوی

  • برای آماده‌سازی و تهیه نهایی این صبحانه، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارید.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۱ تا ۲ نفر کافی است و می‌توانید با ضرب و تقسیم آسان، مقدار مواد را بیشتر کنید.
  • تهیه این صبحانه بسیار آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی شوید

شوید تازه را تمیز کنید و بشویید. سپس با چاقو آن را خرد کنید.

می‌توانید به جای شوید از جعفری تازه هم استفاده کنید.

اگر سبزی تازه ندارید، می‌توانید از سبزی‌های خشک استفاده کنید.

مرحله دوم: تهیه تخم مرغ

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال یا ویسک کمی هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله سوم: افزودن شوید، بیکینگ پودر و پنیر

شوید خرد شده را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس بیکینگ‌پودر و پنیر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

در این صبحانه می‌توانید از هر نوع پنیر استفاده کنید. اگر پنیر شما نمک دارد، احتیاط کنید و در مراحل بعد نمک نزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی صبحانه لاکچری و سالم؛ با کمترین مواد

مرحله چهارم: افزودن آرد جو دو سر و نمک

آرد جو دو سر و در صورت نیاز نمک را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط به یکدستی برسد.

حالا مایه صبحانه مقوی شما آماده است.

مرحله پنجم: پخت صبحانه

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. منتظر بمانید تا تابه گرم شود.

با ملاقه یا قاشق از مایه‌ای که تهیه کرده‌اید بردارید و در تابه بریزید.

حرارت را متوسط نگه دارید و اجازه دهید یک سمت مواد طلایی و برشته شود. سپس…
“““html
آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود.

برای اینکه صبحانه‌تان یکدست و زیبا شود، می‌توانید از قالب‌های کوکو یا کتلت استفاده کنید.

تمام مواد را به همین شکل آماده کنید.

بیشتر بخوانید: دستور پخت سوفله تخم مرغ پف دار برای صبحانه

مرحله ششم: تزیین و سرو

صبحانه خوشمزه‌تان آماده است. آن را در ظرف سرو بچینید و با خیارشور، گوجه گیلاسی و زیتون سرو کنید.

این صبحانه را می‌توانید با انواع نان‌ها بسیار لذیذتر کنید.

امیدواریم این دستور پخت از مجله آشپزی رضیم مورد پسند شما عزیزان باشد و شما نیز با این روش ساده و متفاوت، این صبحانه مقوی را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل