آیا به یک دسر خوشمزه و سریع برای مهمانیهای خود نیاز دارید؟ با تهیه این دسر میتوانید در کمترین زمان ممکن یک دسر خوشطعم قهوهای و زیبا برای مهمانیها آماده کنید. در این قسمت از مجله رضیم با ما همراه شوید تا طرز تهیه این دسر دلچسب با طعم قهوه را به شما معرفی کنیم.
مواد لازم برای تهیه دسر قهوه
برای درست کردن این دسر خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
شیر | ۱ لیتر |
شکر | نصف لیوان |
پودر نسکافه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
بیسکویت پتی بور (وانیلی و شکلاتی) | ۲ بسته |
شکلات | به مقدار لازم (اختیاری) |
مراحل تهیه دسر قهوه
برای تهیه این دسر قهوه باید مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی مواد اولیه
شیر، شکر، نشاسته ذرت، پودر ژلاتین و پودر نسکافه فوری را در یک قابلمه مناسب بریزید. مواد را بهخوبی با هم ترکیب کنید تا کاملاً مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ پسته؛ دسر نرم و خوشمزه
مرحله دوم: پخت مخلوط
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد به جوش بیایند و غلیظ شوند. دقت کنید که مخلوط ته نگیرد، بنابراین دائم هم بزنید.
مرحله سوم: اضافه کردن خامه
زمانی که مخلوط به جوش آمد، خامه صبحانه را به آن اضافه کنید. دوباره مواد را هم بزنید تا خامه کاملاً با بقیه مواد ترکیب شود.
مرحله چهارم: لایهبندی دسر
یک ظرف مناسب (بهتر است مربع یا مستطیلی باشد) انتخاب کنید. یک لایه بیسکویت پتی بور (شکلاتی یا وانیلی) در کف ظرف بچینید. مقداری از مواد آمادهشده را روی لایه بیسکویت بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا ظرف پر شود. فقط دقت کنید که لایه آخر باید از کرم قهوه باشد.
نکته: حتماً لایههای بیسکویت و مواد را بهصورت متناوب بچینید.
“`html
بیشتر بخوانید:رسپی کرم کارامل با نان تست
مرحله پنجم: سرو دسر قهوه
ظرفی که دسر در آن است را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود. وقتی که دسر کاملاً خنک شد، آن را از یخچال خارج کنید.
برای تزیین، میتوانید کمی شکلات را روی دسر رنده کنید. دسر خوشمزه شما آماده است. نوش جان!
چند نکته طلایی در رسپی دسر قهوه
در ادامه چند نکته مهم برای تهیه این دسر خوشمزه را با هم بررسی میکنیم:
- این دسر طعم ملایمی دارد. اگر دوست دارید شیرینتر باشد، میتوانید یک لیوان شکر اضافه کنید.
- اگر به پودر ژلاتین دسترسی ندارید، میتوانید به جای آن از ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته استفاده کنید. این کار به غلیظتر شدن دسر کمک میکند.
- برای ظرف پیرکس با ابعاد ۱۵ در ۲۵ سانتیمتر، دو بسته بیسکویت پتی بور کافی است.
- اگر پودر نسکافه ندارید یا طعم آن را نمیپسندید، میتوانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید تا طعم شکلاتی به دسر بدهید.
- به خاطر گرم بودن مواد، نیازی به مرطوب کردن بیسکویتها نیست.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم به رسپی یک دسر خوشمزه با طعم قهوه و ظاهری جذاب پرداختیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این دسر ساده و خوشمزه را تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.